Αποστολέας Θέμα: Κασμίρ - Ταξίδι στη γαλήνη  (Αναγνώστηκε 5317 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: Κασμίρ - Ταξίδι στη γαλήνη
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 24, 2010, 00:45:47 πμ »
Επειδή είχα ακούσει τόσες απίστευτες ιστορίες για την βρωμιά της Ινδίας, όταν αποφάσισα να πάω στην Βομβάη έκλεισα δωμάτιο στο καλύτερο πεντάστερο ξενοδοχείο που υπήρχε! ( αν όχι στο καλύτερο σε ένα από τα καλύτερα) Οι τιμές του ξενοδοχείου για την Ινδία πάντα - ήταν πανάκριβες αλλά θέλαμε να είμαστε σίγουρες ότι δεν θα γυρίσουμε άρρωστες! Αποδείχτηκε ότι ήταν ένα έξοδο αναγκαίο.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 24, 2010, 00:51:03 πμ »
Evi, μου έχουν πεί ότι ακόμα και στα ακριβά ξενοδοχεία της Ινδιάς αντιμετωπίζεις προβλήματα καθαριότητας και......κατσαρίδων και κάθε λογής εντομων και ζουζουνιών....είναι αλήθεια? Αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα?

Αποσυνδεδεμένος marnek1

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 25, 2010, 11:36:09 πμ »
Κορίτσια, σε τέτοια μέρη είναι αναμενόμενο να υπάρχουν δύσκολες συνθήκες διαμονής. Μόνο στο Κασμίρ είχαμε προβλήματα με την καθαριότητα. Στο Δελχί το ξενοδοχείο ήταν εντάξι. Στη Τζαϊπούρ, μείναμε σε ξενοδοχείο που παλιά ήταν ανάκτορο, ανακαινισμένο, υπέροχο :smile_:
Και όταν παραπονέθηκα στο ταξιδιωτικό γραφείο για την κατάσταση στο Κασμίρ, μου είπαν "και πού να πας νότια στη Βομβάη, εκεί οι κατάσταση είναι πολύ χειρότερη"  :unsure:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 25, 2010, 11:43:36 πμ »
Για το ξενοδοχείο έχω να πω τα καλύτερα, καθαρό, ευγενικό προσωπικό, πολύ καλό φαγητό ( εννοείται ότι τρώγαμε μέσα στο ξενοδοχείο!) , στο κέντρο. Δεν ξέρω για τα άλλα ξενοδοχεία της Βομβάης , πάντως το δικό μας ήταν πολύ καλό. Τοπ πιο απαραίτητο και αναγκαίο έξοδο!

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 30, 2010, 20:56:14 μμ »
Σίγουρα θα ήταν μια δύσκολη στιγμή αλλά μετά από χρόνια κάτι τέτοια θυμάσαι από τα ταξίδια και γελάς... :crazy: Βέβαια δε θα ήθελα ποτέ να μου τύχει αλλά λέμε τώρα... :rofl: