Αποστολέας Θέμα: Κερδίστε διαμονή τριών διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο El Greco της Θεσσαλονίκης  (Αναγνώστηκε 2985 φορές)

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
Το In2life σε συνεργασία με τον Οδηγό Ξενοδοχείων Ελλάδας Visit Hotels.gr προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη ή μία τυχερή αναγνώστρια διαμονή τριών διανυκτερεύσεων για τις ημέρες του Πάσχα (όποιες ημέρες ο τυχερός προτιμά) σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο El Greco, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού http://www.in2life.gr/contests/contest_greco.aspx και μείνετε on-line μέχρι το πρωί της Παρασκευής 26 Μαρτίου που θα ανακοινωθεί στο σχετικό άρθρο το όνομα του νικητή / της νικήτριας του διαγωνισμού. Διαβάστε περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.http://www.in2life.gr/escape/hotel/articles/181298/article.aspx?m=20
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
στο In2life εχω στειλει και εγω αρκετες φορες αλλα δεν ημουν τυχερος μεχρι στιγμης.... :mocking: :mocking:
οπως καποιος αλλος φιλος εδω στο φορουμ.... :mocking: :mocking: :smile_: :smile_:
don't drink & drive!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
στο In2life εχω στειλει και εγω αρκετες φορες αλλα δεν ημουν τυχερος μεχρι στιγμης.... :mocking: :mocking:
οπως καποιος αλλος φιλος εδω στο φορουμ.... :mocking: :mocking: :smile_: :smile_:

Απο αυριο θα κυκλοφορω με μαντοχαντρο!! :mocking:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Ο τυχερός αναγνώστης που κερδισε τη διαμονή των τριών διανυκτερεύσεων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τις ημέρες του Πάσχα είναι ο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΠΡΟΜΑΤΗΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 06, 2010, 12:00:55 μμ by dk »