Δημητριε ναμαστε και εδω,
Λοιπόν παιδιά σας παραθέτω το πρόβλημα του πατερ φαμιλια, η σύζυγος επιμαίνει για Αίγυπτο, εγώ προτείνω Μαρόκο και φυσικά τα παιδιά (9 & 10) αμα τους πουμε για Disneyland θα μας βαλουν στον τοιχο αμα δεν τα παμε.
Εχουμε τα δεδομενα
1) Ζέστη την πρωτη εβδομαδα του Ιουλιου την τρωμε σιγουρα στο Μαροκο και όπου αλλού και να πάμε (παροτι ειμαι τρελλός -ουτε να την δω ουτε να την ακουσω- με την ζέστη της Τυνησίας δεν φρικαρα).
2) Η συζυγος δεν ξερω γιατι αλλα επιμένει για Αίγυπτο παρα τις απογοητευτικές ενημερώσεις που πήραμε (λετε να εχει κανενα Φαραω γκομενο και θελει να τον δει? !!!!!!!!!!!! :s ).
3) Αν παμε Disneyland θα φαμε ουρες στα παιχνίδια και ότι χειρότερο για μενα να στεκομαι μπαστακας στην ουρα (χαρακτηριστικός τύπος Ελληνα).
Ο λόγος που θέλω να παμε εξωτερικό είναι ότι τα παιδια πλεον μεγαλώσαν, μαθανε 2-3 αγγλικά και πρέπει αρχισουν να βλεπουν την εφαρμογη της γλώσσας ώστε αργότερα να προχωρήσουν πιο ευκολα και πέραν αυτου είναι καιρός να αρχίσουν να ξεπορτίζουν.
Αμα ήμουνα μόνος θα πηγαινα αλλου……..

τώρα όμως!!!!!!!!!!
Σας ακουω κοσμογυρισμένοι…….
και μην το ξεχασω..... μιλαμε αγγλικός ή μας έχουν γραμμένους? (για Μαροκο εννοω, για Γαλλία κάτι θυμάμαι απο το Δελασαλ τα υπόλοιπα απαγορεύονται

xe xe .