Ποτε δεν καταλαβα,γιατι υπαρχουν ατομικα προκατασκευασμενα πακετα πολλων ημερων,μονο για εξωτικους προορισμους.Ειναι πιο οικονομικοι,ε?
Και μου φαινεται αστειο ολα τα πρακτορεια να διαφημιζουν ως ατομικα πακετα ,2 νυχτες και να φευγεις την 3η μερα,σε ευρωπαικες πολεις.
Επρεπε να ειναι τουλαχιστον 5ημερα.
Νομίζω κατ' αρχήν πως είναι θέμα επιλογής του κάθε γραφείου τι προϊόντα επιθυμεί να πουλάει και να προωθεί.
Πολλοί συνάδελφοι στην αγορά (ημών συμπεριλαμβανομένων) προωθούν ολιγοήμερες αποδράσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς (3ήμερα - 4ήμερα) τα οποία είναι ευέλικτα και από οικονομικής και από χρονικής πλευράς.
Βεβαίως, και ειδικά εφόσον μιλάμε για ατομικό πακέτο, κανείς δεν απαγορεύει σε κανέναν να οργανώσει το ταξίδι του στη διάρκεια που εκείνος προτιμά!
Τα εκτός Ευρώπης πακέτα - όταν εκ των πραγμάτων απαιτούν περισσότερο χρόνο για την άφιξη & την επιστροφή από των προορισμό - είναι λογικό να είναι μεγαλύτερης διάρκειας.
Η λογική του προκατασκευασμένου δε λειτουργεί για τους ανθρώπους που επιθυμούν μεν να ταξιδέψουν χωρίς γκρουπ αλλά δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία να "χτίσουν" μόνοι τους ένα ταξίδι - προτιμούν μια έτοιμη πρόταση ως προς το που να πάνε και για πόσες ημέρες.