Αποστολέας Θέμα: Απορία για ατομικά, φτηνά ταξίδια  (Αναγνώστηκε 6996 φορές)

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
Απορία για ατομικά, φτηνά ταξίδια
« στις: Απρίλιος 24, 2010, 13:08:59 μμ »
Ποτε δεν καταλαβα,γιατι  υπαρχουν ατομικα προκατασκευασμενα πακετα πολλων ημερων,μονο για  εξωτικους προορισμους.Ειναι πιο οικονομικοι,ε?
Και μου φαινεται αστειο ολα τα πρακτορεια να διαφημιζουν ως  ατομικα πακετα ,2 νυχτες και να φευγεις την 3η μερα,σε ευρωπαικες πολεις.
Επρεπε να ειναι τουλαχιστον 5ημερα.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
Απ: Απορία για ατομικά, φτηνά ταξίδια
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 24, 2010, 13:50:48 μμ »
Ποτε δεν καταλαβα,γιατι  υπαρχουν ατομικα προκατασκευασμενα πακετα πολλων ημερων,μονο για  εξωτικους προορισμους.Ειναι πιο οικονομικοι,ε?
Και μου φαινεται αστειο ολα τα πρακτορεια να διαφημιζουν ως  ατομικα πακετα ,2 νυχτες και να φευγεις την 3η μερα,σε ευρωπαικες πολεις.

Νομίζω κατ' αρχήν πως είναι θέμα επιλογής του κάθε γραφείου τι προϊόντα επιθυμεί να πουλάει και να προωθεί.
Πολλοί συνάδελφοι στην αγορά (ημών συμπεριλαμβανομένων) προωθούν ολιγοήμερες αποδράσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς (3ήμερα - 4ήμερα) τα οποία είναι ευέλικτα και από οικονομικής και από χρονικής πλευράς.
Βεβαίως, και ειδικά εφόσον μιλάμε για ατομικό πακέτο, κανείς δεν απαγορεύει σε κανέναν να οργανώσει το ταξίδι του στη διάρκεια που εκείνος προτιμά!
Τα εκτός Ευρώπης πακέτα - όταν εκ των πραγμάτων απαιτούν περισσότερο χρόνο για την άφιξη & την επιστροφή από των προορισμό - είναι λογικό να είναι μεγαλύτερης διάρκειας.
Η λογική του προκατασκευασμένου δε λειτουργεί για τους ανθρώπους που επιθυμούν μεν να ταξιδέψουν χωρίς γκρουπ αλλά δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία να "χτίσουν" μόνοι τους ένα ταξίδι - προτιμούν μια έτοιμη πρόταση ως προς το που να πάνε και για πόσες ημέρες.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 25, 2010, 17:36:49 μμ »

Πολλοί συνάδελφοι στην αγορά (ημών συμπεριλαμβανομένων) προωθούν ολιγοήμερες αποδράσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς (3ήμερα - 4ήμερα) τα οποία είναι ευέλικτα και από οικονομικής και από χρονικής πλευράς.

Και καλα κανουν γιατι εκει που εχουν φτασει τα 3ημερα εντος Ελλαδος, ειναι προτιμοτερο και οικονομικοτερο ενα ταξιδακι σε καποια κοντινη ευρωπαικη πολη!! :smile_:

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 25, 2010, 19:27:27 μμ »

Επειδή έχω ταξιδέψει σε εξωτικό προορισμό δεν αξίζει να κλείσεις ένα πακέτο για λίγες μέρες. Γιατί το μεγαλύτερο κόστος είναι τα εισιτήρια και χάνεις τουλάχιστον 1 μέρα στις μετακινήσεις.
Όσον αφορά την Ευρώπη, θεωρείται κοντινός προορισμός. Τα εισιτήρια είναι πιο οικονομικά και σε μερικές ώρες βρίσκεσαι εκεί.
Βέβαια συμφωνώ μαζί σου ότι δεν αξίζουν τα πακέτα των 3 ημερών/2 νύχτες γιατί δεν προλαβαίνεις να δεις τίποτα.
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 25, 2010, 19:31:24 μμ »
ελινα εξαρταται εχω παει για 3 διανυκτερευσεις στουτγκαρδη και τωρα κανονισα παλι για 3 διανυκτερευσεις φραγκφουρτη.. το κοστος μηδαμινο  ουτε 150ε χοτελ και αεροπορικα.. αρα αναλογα με την περιπτωση συμφερει....
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 25, 2010, 20:21:23 μμ »
ελινα εξαρταται εχω παει για 3 διανυκτερευσεις στουτγκαρδη και τωρα κανονισα παλι για 3 διανυκτερευσεις φραγκφουρτη.. το κοστος μηδαμινο  ουτε 150ε χοτελ και αεροπορικα.. αρα αναλογα με την περιπτωση συμφερει....

Δηλαδη ποσο σου βγηκε το ξενοδοχειο και ποσο τα αεροπορικα?Και καλα το ξενοδοχειο,που μπορεις να βρεις και με λιγα χρηματα αλλα το αεροπλανο?Υποθετω οτι αυτα βολευουν μονο Αθηναιους και Θεσσαλονικεις.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 25, 2010, 20:24:59 μμ »

Συμφέρει αν το κλείσεις εσύ ... δεν συμφέρει άμα το κλείσεις με πρακτορείο...
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 25, 2010, 20:33:20 μμ »
λοιπον απο βολο με ρυανερ ειναι 22ε πηγαινε ελα για φραγκφουρτη + βαλιτσες που εγω θελω 30ε
αλλα μπορεις και μονο χειραποσκευη που δεν πληρωνεις τιποτα... + προαιρετικη ασφαλεια 15ε =67ε ολο το πακετο χοτελ βρηκα καρακεντρο 3 αστερων το δικλινο... 3 βραδια με 113ε και πρωινο.. και μετα το ιδιο σε αλλη σελιδα το βρηκα 103ε
δηλ 67+56=123ε... βεβαια ειναι απο βολο οποτε βαλαμε και την βενζινη ...
οσο ειναι ο βολος απο θεσνικη τοσο ειναι και απο αθηνα
αντε παιδια τετοια προσφορα δεν βρισκεται ευκολα
εγω θα παω τελη ιουνιου
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 25, 2010, 20:42:17 μμ »
Φοβερή προσφορά  :good:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 25, 2010, 20:45:08 μμ »
Φοβερή προσφορά  :good:
και εγω αυτο πιστευω και το προτεινω 3 μερες με 123ε.... στην ελλαδα με τιποτα.... δεν πας αεροπορικος και 3 βραδια
το χοτελ λεγεται luxor  αν κανεις θελει για να μην ψαχνει
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ