Αποστολέας Θέμα: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)  (Αναγνώστηκε 28516 φορές)

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30187
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)
« Απάντηση #60 στις: Μάιος 28, 2020, 19:19:48 μμ »
Η Celestyal Cruises, παρατείνει την αναστολή των κρουαζιέρων

Η Celestyal Cruises, παρατείνει την αναστολή των κρουαζιέρων της έως τις 30 Ιουλίου, λόγω των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών οδηγιών και της προσωρινής αδυναμίας προσεγγίσεων κλειστών λιμανιών στις περιοχές που η εταιρεία δραστηριοποιείται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

Μόλις πρόσφατα, η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η τουριστική περίοδος της χώρας θα επανεκκινήσει σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες, με την απελευθέρωση διεθνών πτήσεων από κάποιες χώρες να πραγματοποείται επιλεκτικά από τον Ιούλιο. Η Celestyal Cruises θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις φάσεις επανέναρξης του τουρισμού και κυρίως τις αφίξεις τουριστών από το εξωτερικό, ενώ θα εργάζεται στενά με τις Ελληνικές αρχές για την ανάπτυξη βελτιωμένων πρωτοκόλλων υγιενής και ασφάλειας.

Για όσους επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την προσωρινή αναστολή, η Celestyal Cruises προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν την εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) αξίας 120% της αρχικής κράτησης. Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης (Future Cruise Credit) μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2021, για οποιοδήποτε από τα δρομολόγια της Celestyal Cruises έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2022. Για επιπλέον ευελιξία, οποιοσδήποτε δεν αξιοποιήσει το δικαίωμα εξαργύρωσης (Future Cruise Credit) έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2021, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων, ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στη Celestyal Cruises, μετά τη λήξη της δυνατότητας εξαργύρωσης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, η Celestyal Cruises θα εκδώσει αυτόματα πιστωτικό σημείωμα για μελλοντική κρουαζιέρα σε όσους έχουν επηρεαστεί, το οποίο θα αποσταλεί απευθείας στους επιβάτες ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, χωρίς να υφίσταται η ανάγκη επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας παρά μόνο για νέα κράτηση.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση των νέων κρουαζιέρων της Celestyal Cruises για το 2021 και 2022, που υπόκεινται στην προνομιακή καμπάνια, «Escape To The Future», για όσους προβούν έγκαιρα σε κρατήσεις, έρχεται η ανανεωμένη πολιτική κρουαζιέρας «Peace of Mind», που επιτρέπει στους επισκέπτες να αλλάξουν οποιαδήποτε κρουαζιέρα αναχωρεί από τώρα έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Αυτό ισχύει για νέες κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 31 Αυγούστου 2020. Εφόσον η κράτηση αλλάξει τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου, θα εκδοθεί πιστωτικό σημείωμα (Future Cruise Credit) για το 100% της αξίας που έχει καταβληθεί στη Celestyal Cruises. Η πίστωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε κρουαζιέρα αναχωρεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30187
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 07, 2020, 12:03:28 μμ »
Celestyal Cruises: Yψηλές διακρίσεις για 7η συνεχόμενη χρονιά στα Tourism Awards 2020
 
Η Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη διεθνώς, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες που διακρίθηκαν στα Tourism Awards 2020, αποσπώντας τρία σημαντικά βραβεία και αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε επιβάτη.

Αυτή η φιλοσοφία κρύβεται πίσω από την αναγνώριση της εταιρείας με πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία «Guest Service Excellence», για το συνεχή εμπλουτισμό των ήδη υπαρχόντων δρομολογίων της, την αύξηση του χρόνου διαμονής στους προορισμούς που επισκέπτεται καθώς και τη συνεχή αναβάθμιση των πλοίων και των υπηρεσιών. Ιδιαίτερα, η ζεστή φιλοξενία και η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, σε συνδυασμό με την προσεγμένη επιλογή παροχών για κάθε ταξιδιώτη, τόσο εν πλω, όσο και στον προορισμό, την κατατάσσουν δικαίως μεταξύ των καλύτερων επιλογών για μια αυθεντική εμπειρία κρουαζιέρας.

Παράλληλα, επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση του χρυσού βραβείου στην κατηγορία «Δράσεις για την προσέγγιση ειδικών κοινών/ εθνικοτήτων» για τις εντατικές προσπάθειες ενίσχυσης του εισερχόμενου τουρισμού και το άνοιγμα νέων, στρατηγικών αγορών με στοχευμένες ενέργειες, όπως με τα ταξίδια εξοικείωσης. Πιο συγκεκριμένα, το 2019, για δεύτερη χρονιά πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 24 ομαδικά ταξίδια γνωριμίας «fam trips», τα οποία έφεραν στην Ελλάδα περισσότερους από 84 εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από 29 χώρες, ενώ παράλληλα οργανώθηκε ένα διευρυμένο πρόγραμμα επισκέψεων και φιλοξενίας για 162 δημοσιογράφους από σημαντικά κλαδικά, επιχειρηματικά και lifestyle μέσα από 10 χώρες.

Τέλος, αναγνωρίστηκε η ιδιαίτερη αφοσίωσή της σε αυτούς που επιλέγουν να ταξιδέψουν μόνοι τους, από την ώρα της κράτησης, έως την στιγμή που εκείνοι θα κατέβουν από το πλοίο, για αυτό και επιβραβεύτηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Solo Travel». Ο ιδιαίτερος χειρισμός αυτών των ταξιδιωτών, τους δίνει τη δυνατότητα να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και ξεχωριστοί, έχοντας την αίσθηση ότι ανήκουν σε μια μεγάλη οικογένεια. Μάλιστα, η εταιρεία, θέλοντας να ενθαρρύνει τους μοναχικούς ταξιδιώτες, έχει εδραιώσει την ελάχιστη στην αγορά, επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση μεμονωμένου επιβάτη σε όλα τα δρομολόγιά της.

Ο  κ. Αλέξης Οικονόμου, Διευθυντής Ξενοδοχειακού Τμήματος & Εξυπηρέτησης Πελατών της Celestyal Cruises δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που οι προσπάθειές μας για την προβολή της ελληνικής κρουαζιέρας και την παροχή μιας προσωπικής και ζεστής εμπειρίας σε επιβάτες από όλο τον κόσμο αναγνωρίζονται για ακόμη μια χρονιά από έναν διαχρονικό θεσμό, όπως είναι τα Tourism Awards. Ιδιαίτερα, σε αυτή την απρόβλεπτη περίοδο που διανύουμε, η βράβευση αυτή μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε συστηματικά για την εξασφάλιση ενός βελτιωμένου, σύγχρονου και ανταγωνιστικού προϊόντος, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες των φιλοξενούμενών μας.»

Tα βραβεία Tourism Awards, τα οποία διοργανώθηκαν από την έκδοση Hotel & Restaurant του ομίλου Boussias Communications και πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), αποτελούν πλέον θεσμό στο χώρο του Τουρισμού, καθώς για 7η συνεχόμενη χρονιά βραβεύουν τις καλύτερες πρωτοβουλίες στον κλάδο, ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές που υποβάλλονται κάθε χρονιά. Τα βραβεία ανακοινώθηκαν στις 3 Ιουνίου, με τις βραβευμένες εταιρείες να έχουν επιλεγεί από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, μέσα από ένα αξιοκρατικό, διαδικτυακό σύστημα αξιολόγησης, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό το κύρος των Βραβείων.

https://www.airnews.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30187
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 14, 2020, 10:16:32 πμ »
Νέοι προορισμοί (και η Θεσσαλονίκη) στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises!

Η Celestyal Cruises, ανακοινώνει νεότερα στοιχεία σχετικά με το πρόγραμμα κρουαζιέρων της για το 2021 και 2022, προσθέτοντας νέους προορισμούς όπως τη Σύρο, τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, παρουσιάζει επιπλέον δρομολόγια για τις κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» λόγω μεγάλης ζήτησης, και διαμορφωμένα δρομολόγια για να διασφαλιστεί ότι οι επιβάτες θα απολαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον προορισμό. Τα νέα δρομολόγια του 2021 και του 2022 περιλαμβάνουν:

Νέες κρουαζιέρες «Εικόνες Εξερεύνησης» τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων με το Celestyal Olympia

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει κάθε χρόνο η εταιρεία για επέκταση της τουριστικής περιόδου, ανακοινώνει νέες εκδοχές των ιδιαιτέρως δημοφιλών κρουαζιέρων τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου». Οι νέες χειμερινές κρουαζιέρες με την ονομασία «Εικόνες Εξερεύνησης», σχεδιάστηκαν βάσει των προορισμών που έχουν ζήτηση και τη μικρότερη διάρκεια της ημέρας, κατά τη χειμερινή περίοδο. Και στις δύο κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, περιλαμβάνεται η Σύρος ως νέος προορισμός και προσφέρεται ολοήμερη παραμονή στη Σαντορίνη σε όλες τις αναχωρήσεις. Η Σύρος, πρωτεύουσα των Κυκλάδων προσφέρει μοναδικές εικόνες, όπως τις γραφικές βίλες σε παστέλ αποχρώσεις που «ξεφυτρώνουν» κατά μήκος του λόφου της Ερμούπολης και δίνει μία γεύση από την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, με άνεση και χωρίς συνωστισμό. Η Celestyal Cruises, με ειδικές εκδρομές, όπως η περιπατητική περιήγηση «Περίπατος στη Σύρο» δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιο όμορφα σημεία του νησιού, όπως η Ερμούπολη, γνωστή ως η πόλη του Ερμή, το Δημαρχείο που σχεδιάστηκε από τον Γερμανό αρχιτέκτονα Ernst Ziller, το θέατρο Απόλλωνα που αποτελεί μια μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνο, αλλά και το πρώτο ναυπηγείο στην Ελλάδα, που συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι σήμερα. Στην κρουαζιέρα περιλαμβάνεται, επίσης, και μια δεύτερη εκδρομή στην αρχαία πόλη της Εφέσου, κατά τη διάρκεια της ολοήμερης παραμονής του κρουαζιερόπλοιου στο Κουσάντασι της Τουρκίας.

Οι χειμερινές αναχωρήσεις της κρουαζιέρας τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Εξερεύνησης» θα πραγματοποιηθούν από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου 2021, από τις 4 έως τις 11 Μαρτίου 2022 και από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 25 Νοεμβρίου 2022.

Οι μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις του δημοφιλούς δρομολογίου τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», συνεχίζονται μεταξύ 15 Μαρτίου και 22 Οκτωβρίου 2021 και 14 Μαρτίου έως 28 Οκτωβρίου 2022.

Κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με το Celestyal Crystal

Στην κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η προσέγγιση στο Ηράκλειο της Κρήτης αντικαθίσταται από την προσέγγιση στον Άγιο Νικόλαο, που αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια στη βορειοανατολική πλευρά της Κρήτης, με θέα στον ήσυχο κόλπο Μιραμπέλου και στην «απύθμενη» λίμνη Βουλισμένη. Αυτή η γοητευτική και «ανεβασμένη» πόλη παρέχει πολλές επιλογές σε αγορές και φαγητό, αποτελώντας αναμφίβολα έναν από τους πιο απολαυστικούς προορισμούς της Κρήτης. Η Celestyal Cruises προσφέρει τη δυνατότητα προ-κράτησης σε πέντε εκδρομές από τον Άγιο Νικόλαο: στο Παλάτι της Κνωσού και το κοσμοπολίτικο Ηράκλειο, μία απολαυστική μέρα στην Κρήτη, πεζοπορία στο ποτάμι του καταπληκτικού φαραγγιού Ρίχτη, κρητικό σαφάρι με τζιπ και εκδρομή στα κρυστάλλινα νερά της Ελούντας και τη Σπιναλόγκα.

Οι κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» αναχωρούν μεταξύ 3 Απριλίου και 9 Οκτωβρίου 2021 και 30 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου 2022.

Κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» με το Celestyal Crystal

Η κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» έρχεται με περισσότερο χρόνο στους προορισμούς, αλλά και ένα νέο λιμάνι επιβίβασης / αποβίβασης για μεγαλύτερη άνεση του οδικού τουρισμού από τα Βαλκάνια και διευκόλυνση της αεροπορικής σύνδεσης με τη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη. Η Θεσσαλονίκη αντικατέστησε το Ηράκλειο και τώρα υπάρχει μια ολόκληρη μέρα στη Σαντορίνη, που εγγυάται «ηλιοβασιλέματα» σε όλες τις αναχωρήσεις, κάθε εποχή του χρόνου. Οι αναχωρήσεις από τη Θεσσαλονίκη θα γίνονται τα μεσάνυχτα, ώστε οι επισκέπτες να έχουν όλη την ημέρα για να απολαύσουν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα, με την πλούσια πολιτιστική και γαστρονομική κληρονομιά, που προσφέρει μοναδική νυχτερινή διασκέδαση και διαθέτει 15 Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς αναγνωρισμένα από την UNESCO, 29 μουσεία, καθώς και μία εντυπωσιακή παραλία με μια σειρά από θεματικούς κήπους, αγάλματα και γλυπτά. Για τη Θεσσαλονίκη μπορεί κάποιος να κάνει προ-κράτηση σε εκδρομές, όπως «Η Πανοραμική Θεσσαλονίκη», «Οι Βασιλικοί Τάφοι της Βεργίνας» και «Η Γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Οι κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» αναχωρούν μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου 2021, 9 έως 23 Απριλίου 2022 και 29 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου 2022.

Οι βραβευμένες κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «3 Ήπειροι» με το Celestyal Crystal

Η προσέγγιση στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου αφαιρείται από την κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» με το Celestyal Crystal να ταξιδεύει απευθείας από την Αθήνα στο Πορτ Σαίντ της Αιγύπτου, ώστε η κρουαζιέρα να εμπλουτιστεί με μία επίσκεψη στις Πυραμίδες της Γκίζας, στο πλαίσιο της ολοήμερης εκδρομής στο Κάιρο.

Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «3 Ήπειροι» αναχωρεί μεταξύ 6 και 27 Μαρτίου 2021, 20 Νοεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου 2021, με ένα ειδικό Πρωτοχρονιάτικο δρομολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει μία επιπλέον δωρεάν διανυκτέρευση στο κρουαζιερόπλοιο στην Αθήνα, κατά την επιστροφή. Οι αναχωρήσεις συνεχίζονται από 5 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2022 και 19 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2022, συμπεριλαμβανομένων των αναχωρήσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» με το Celestyal Crystal

Η Celestyal Cruises, απαντώντας στη μεγάλη ζήτηση, έχει προσθέσει επιπλέον αναχωρήσεις σε αυτή την ξεχωριστή κρουαζιέρα, που ακολουθεί τα βήματα του Αποστόλου Παύλου σε όλη τη Μεσόγειο. Οι επιβάτες θα συμμετέχουν σε ένα θρησκευτικό και ιστορικό ταξίδι με εξειδικευμένους ξεναγούς, που θα περιλαμβάνει επισκέψεις στη γενέτειρα του Αποστόλου Παύλου, που ήταν κάποτε η ρωμαϊκή πόλη της Ταρσού και τώρα είναι μέρος της Τουρκίας. Οι επιβάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην Ιερή Μονή Βλατάδων, όπου διέμεινε και κήρυξε ο Απόστολος Παύλος, τους Φιλίππους, όπου φυλακίστηκαν ο Απόστολος Παύλος και ο Απόστολος Σύλας, αλλά και να επισκεφτούν με τελεφερίκ την Ακρόπολη της Περγάμου, καθώς και την αρχαία πόλη της Εφέσου.

Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» αναχωρεί στις 16 Οκτωβρίου και 13 Νοεμβρίου 2021, και στις 15 και 22 Οκτωβρίου 2022.

Όλες οι κρουαζιέρες του 2021 και του 2022 διαθέτουν τη βραβευμένη all-inclusive εμπειρία της Celestyal Cruises, συμπεριλαμβάνοντας στην τιμή απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, δύο εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

Οι κρουαζιέρες του 2021 και του 2022 είναι διαθέσιμες για κρατήσεις από τις 8 Μαΐου.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30187
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 30, 2020, 22:06:04 μμ »
Celestyal Cruises: Ραντεβου τον επόμενο Μάρτιο

Η Celestyal Cruises, ανακοίνωσε περαιτέρω παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων της μέχρι την ήδη ανακοινωθείσα επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου για το 2021, στις 6 Μαρτίου 2021.

Η Celestyal Cruises ήταν από τις πρώτες εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως που αποφάσισε έγκαιρα να αναστείλει προσωρινά τις κρουαζιέρες της στα μέσα Μαρτίου, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών, του πληρώματος και τον τοπικών κοινοτήτων που επισκέπτεται.

Αυτή η αποφασιστική κίνηση είχε ως αποτέλεσμα μηδενικά κρούσματα COVID-19 στα κρουαζιερόπλοιά μας και τον ασφαλή επαναπατρισμό των επιβατών και των μελών του πληρώματος πριν επιβληθούν απαγορεύσεις στις αεροπορικές μετακινήσεις και κλείσουν τα σύνορα, παγκοσμίως.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία:

"Για όσους επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την αναστολή, η Celestyal Cruises προσφέρει εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) αξίας 120% της αρχικής κράτησης. Οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης (Future Cruise Credit) μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021, με οποιοδήποτε από τα δρομολόγια της Celestyal Cruises μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2022. Για πρόσθετη ευελιξία, οποιοσδήποτε δεν αξιοποιήσει το δικαίωμα εξαργύρωσης μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων, ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στη Celestyal Cruises, μετά τη λήξη του διαστήματος δυνατότητας εξαργύρωσης. Η Celestyal Cruises θα αποστείλει το πιστωτικό για μελλοντική κρουαζιέρα απευθείας στους επιβάτες ή στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, χωρίς να υφίσταται η ανάγκη επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο, εκτός αν πρόκειται για νέα κράτηση."

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30187
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)
« Απάντηση #64 στις: Ιούλιος 17, 2020, 23:09:50 μμ »
Η Celestyal Cruises πήρε το 'Costa NeoRomantica' της Costa Cruises στο στόλο τηςΗ Celestyal Cruises ανακοινώνει ότι προχώρησε στην προσθήκη του κρουαζιερόπλοιου “Costa NeoRomantica”, της εταιρείας Costa Cruises, στο στόλο της.

Ναυπηγημένο το 1993 και πλήρως ανακαινισμένο το 2012, το κρουαζιερόπλοιο χωρητικότητας 1.800 επιβατών διαθέτει 789 καμπίνες, 132 εκ των οποίων με μπαλκόνια, καθώς και αρκετούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, μπαρ και σαλόνια, δύο πισίνες, γυμναστήριο και ευρύχωρο σπα με πανοραμική θέα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης, σχολίασε: “Παρ‘όλη την προσωρινή, εθελοντική παύση των δραστηριοτήτων μας εξαιτίας της COVID-19, συνεχίζουμε δυναμικά να κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να προχωρούμε σταθερά προς την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδίου για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και την αναβάθμιση της εμπειρίας που προσφέρουμε, μέσω των επενδύσεων. Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος για την προσθήκη αυτού του μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιου στο στόλο μας, καθώς ταιριάζει απόλυτα με το επιχειρηματικό μας μοντέλο, ιδιαίτερα μετά την εκτεταμένη ανακαίνισή του το 2012. Είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί πολύ δημοφιλής επιλογή για τους πολύτιμους επιβάτες μας και θα μας επιτρέψει σε βάθος χρόνου να συνεχίσουμε να παρέχουμε πραγματικά μοναδικές εμπειρίες”.

Λεπτομέρειες σχετικά με την παράδοση και τη δρομολόγηση του κρουαζιερόπλοιου θα ανακοινωθούν αργότερα. Τα δρομολόγια της Celestyal Cruises, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και αφορούν στο 2021 και 2022, παραμένουν αμετάβλητα.

https://traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30187
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)
« Απάντηση #65 στις: Δεκέμβριος 16, 2020, 19:08:04 μμ »
Celestyal Cruises:  χριστουγεννιάτικες προσφορές  για ανοιξιάτικες κρουαζιέρες

Η Celestyal Cruises, ανακοίνωσε   χριστουγεννιάτικες προσφορές  σε επιλεγμένες all-inclusive κρουαζιέρες για το 2021 και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως στις 10 Ιανουαρίου 2021.  Οι κρουαζιέρες ξεκινούν από την προνομιακή τιμή των €279 ανά άτομο, για αναχωρήσεις  από Μάρτιο έως και Ιούνιο 2021, συμπεριλαμβάνουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική και ταξιδιωτική ασφάλιση Covid-19 καθώς και προ-σφορές για τρίκλινες/τετράκλινες καμπίνες. Τα παιδιά μέχρι 12 ετών μπορούν να τα-ξιδέψουν δωρεάν, ενώ η προκαταβολή έχει μειωθεί στα €125 ανά καμπίνα.

Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές συμπεριλαμβάνουν:

- την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» που διατίθεται από €279 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Μύκονο, την Πάτμο, την Κρήτη (Ηράκλειο), τη Σαντορίνη, αλλά και την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι)
   
- την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Εξερεύνησης» που διατίθεται από €279 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Σύρο, τη Σαντορίνη και την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι)

- την κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» που διατίθεται από €379 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Μύκονο, την Πάτμο, τη Ρόδο, την Κρήτη (Ηράκλειο), τη Σαντορίνη, αλλά και την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι)

- την κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Εξερεύνησης» που διατίθεται από €379 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Σύρο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο και Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι)

- την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» που διατίθεται από €639 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Ρόδο, την Κρήτη (Άγιο Νικόλαο) και προσφέρει μαγευτικές περιηγήσεις σε προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Μήλος, η Μύκονος, αλλά και η Αρχαία Έφεσος (Κουσάντασι)

- την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» που διατίθεται από €639 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα η οποία προσεγγίζει την Κωνσταντινούπολη, το Τσανάκαλε (Αρχαία Τροία), αλλά και τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο (Μετέωρα) και τη Σαντορίνη.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30187
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)
« Απάντηση #66 στις: Ιανουάριος 27, 2021, 20:48:46 μμ »
Celestyal Cruises: Νέα, λειτουργική πλατφόρμα κρατήσεων για ταξιδιωτικούς πράκτορες!

Η Celestyal Cruises, ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με τη Versonix, μια κορυφαία εταιρεία λογισμικού, αφιερωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων και προσαρμοσμένων λύσεων λογισμικού για τον κλάδο των ταξιδίων και της αναψυχής με εξειδίκευση στην κρουαζιέρα. Η Versonix θα παρέχει στη Celestyal Cruises την πλατφόρμα κρατήσεων «Seaware».

Η Seaware θα προσφέρει προηγμένη απόδοση διαχείρισης εσόδων, έναν αποτελεσματικό μηχανισμό τιμολόγησης και επιχειρηματικής πολιτικής,  καθώς και ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστότητας των πελατών της εταιρείας (Customer Loyalty). Επιπλέον θα παρέχει τη δυνατότητα προηγμένης λειτουργικότητας CRM, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, καθώς και αυξημένες δυνατότητες για τους δεύτερους, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων όπως για παράδειγμα, εκδρομές στην ξηρά και μοναδικές εμπειρίες εν πλω.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30187
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)
« Απάντηση #67 στις: Μάρτιος 10, 2021, 17:03:00 μμ »
Celestyal Cruises: Επανέναρξη των δρομολογίων της στις 29 Μαίου

Καθώς πλησιάζει η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος, η Celestyal Cruises έχει ενθαρρυνθεί από τη διαρκή πρόοδο που έχει σημειωθεί σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας παγκοσμίως και ειδικότερα με τη συνεχώς αυξανόμενη και αποτελεσματική πορεία του εμβολιασμού ανά τον κόσμο.

Σε συνεχή επικοινωνία με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές υγειονομικές αρχές, αλλά και με την ελληνική κυβέρνηση, η Celestyal Cruises ανακοινώνει ότι θα ξαναρχίσει τις δραστηριότητές της στις 29 Μαΐου από το λιμάνι του Πειραιά με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο». Η έναρξη της σεζόν είχε αρχικά προγραμματιστεί για το τέλος Απριλίου. Η νέα ημερομηνία επανέναρξης αντικατοπτρίζει τον οδικό χάρτη που ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Τουρισμού, τόσο για το «άνοιγμα» του τουρισμού όσο και της κρουαζιέρας στην Ελλάδα για την τουριστική περίοδο 2021.

Η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινά από τα 599€ ανά άτομο, και θα επισκέπτεται το Κουσάντασι, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, το Λαύριο, τη Μύκονο, τη Μήλο και την Κρήτη.

Η επανέναρξη της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, αξιοποιώντας το ιδανικό του μέγεθος. Καθώς περισσότερες χώρες «ανοίγουν» εκ νέου με αυξημένη ζήτηση, η εταιρεία θα ανακοινώσει εν ευθέτω χρόνω το πρόγραμμα του υπόλοιπου στόλου της για το 2021. Μέχρι τότε, το Celestyal Crystal θα χρησιμοποιεί δύο λιμάνια επιβίβασης στην Αθήνα, το λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι του Λαυρίου, προφέροντας την επιλογή πιο σύντομων Ειδυλλιακών κρουαζιέρων τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, πέραν αυτών των επτά διανυκτερεύσεων. Οι μικρότερες κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από το Λαύριο και το Σάββατο από τον Πειραιά, αντίστοιχα.

«Μας ενθαρρύνει εξαιρετικά η αυξημένη παγκόσμια διανομή και αποτελεσματικότητα του εμβολίου, καθώς και η θετική ανταπόκριση που λαμβάνουμε από τους συνεργάτες και τους επισκέπτες μας ανά τον κόσμο», είπε ο CEO της Celestyal Cruises, κος Κρις Θεοφιλίδης. «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τη θετική πρόοδο του ασφαλούς «ανοίγματος», τόσο της Ελλάδας όσο και της κρουαζιέρας γενικότερα, ενώ βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις ευρωπαϊκές και τις ελληνικές υγειονομικές αρχές, για να εξασφαλίσουμε ότι συνεχίζουμε να παρέχουμε με υπευθυνότητα τις υπηρεσίες μας στους επισκέπτες, το πλήρωμα και τις τοπικές κοινότητες που προσεγγίζουμε. Όλοι στη Celestyal Cruises είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την επανεκκίνηση των προγραμμάτων κρουαζιέρας και ανυπομονούμε να προσφέρουμε τη βραβευμένη, θερμή και μοναδική ελληνική φιλοξενία. »

Οι επισκέπτες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει κρατήσεις για προγραμματισμένες κρουαζιέρες από τα τέλη Απριλίου μέχρι και το Μάιο και ακυρώθηκαν, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πιστωτικό σημείωμα για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit/ FCC) με δυνατότητα επιστροφής του 100% του καταβληθέντος ποσού, συν δώρο ένα επιπλέον πιστωτικό σημείωμα, ισάξιο με το 20% του ναύλου της κρουαζιέρας που έχει καταβληθεί για μία μελλοντική κράτηση.

Ως επιπρόσθετο στοιχείο ευελιξίας και λαμβάνοντας υπόψη τις παρατεταμένες επιπτώσεις της πανδημίας, η Celestyal Cruises ανακοινώνει ότι παρέχει τη δυνατότητα σε όσους ήδη έχουν στην κατοχή τους ή πρόκειται να λάβουν πιστωτικά σημειώματα (FCC) να τα αξιοποιήσουν και στις κρουαζιέρες που αναμένεται να ανακοινώσει η εταιρεία για το 2023, επιπρόσθετα σε εκείνες που θα πραγματοποιηθούν το 2021 και το 2022.

https://www.airnews.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30187
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)
« Απάντηση #68 στις: Μάρτιος 23, 2021, 11:22:58 πμ »
Η Celebrity Cruises ξεκινά και πάλι κρουαζιέρες στην Καραϊβική

Το ανανεωμένο Celebrity Millenium θα πραγματοποιήσει την πρώτη κρουαιζέρα στις 5 Ιουνίου 2021 και θα αναχωρεί από το λιμάνι του Άγιου Μαρτίνου (St. Maarten).

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε την επανέναρξη των κρουαζιερών, επιβεβαιώνοντας η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Lisa Lutoff-Perlo, ότι το ριζικά ανανεωμένο Celebrity Millennium, το πλοίο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του προγράμματος εκσυγχρονισμού του στόλου, ύψους 500 εκατ. δολ. και στο οποίο περιλαμβάνεται το αποκλειστικό υπαίθριο ‘καταφύγιο’ The Retreat, θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου 2021 να πραγματοποιεί κρουαζιέρες με λιμάνι αναχώρησης τον Άγιο Μαρτίνο.

Από τις 25 Μαρτίου, οι ενδιαφερόμενοι ταξιδιώτες μπορούν να μετατρέψουν τα όνειρά τους σε ονειρεμένες διακοπές όταν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν κράτηση για νέες κρουαζιέρες 7 νυχτών που αναχωρούν μέχρι και τον Αύγουστο προς ορισμένους από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Καραϊβικής. Το πλήρωμα θα είναι εμβολιασμένο και οι κρουαζιέρες θα είναι διαθέσιμες σε εμβολιασμένους ενήλικες επισκέπτες και παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών, με αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής εντός 72 ωρών από την επιβίβαση.

Η κα Lutoff-Perlo δήλωσε: “Η επιστροφή στην Καραϊβική μετά από πάνω από ένα χρόνο είναι μια τόσο σημαντική στιγμή για εμάς. Σηματοδοτεί την αρχή του τέλους αυτού που αποτέλεσε μοναδική πρόκληση για όλους. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τις αρχές του Αγίου Μαρτίνου τους τελευταίους μήνες για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και να ανταλλάξουμε διδάγματα και καλές πρακτικές. Ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να ταξιδέψουν με ασφάλεια στο Celebrity Millenium, είναι απίστευτo και ότι θα αναχωρήσουμε από το μαγικό νησί του Αγίου Μαρτίνου είναι πολύ ξεχωριστό γεγονός. Είμαι για πάντα
ευγνώμων για τη στήριξη και τη συνεργασία της κυβέρνησης του Αγίου Μαρτίνου”.

“Το να έχει μια μεγάλη εταιρεία κρουαζιέρας, όπως η Celebrity Cruises, μέλος του Royal Caribbean Group homeport εδώ αποτελεί σημαντικό οικονομικό ορόσημο για τον Άγιο Μαρτίνο. Πρόκειται για ιστορική συμφωνία, καρπό συνεχούς διαλόγου και απόδειξη της μακροχρόνιας σχέσης μας”, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Οικονομικών Υποθέσεων, Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών (TEATT) Ludmila de Weever.

“Το homeporting της Celebrity Cruises εδώ θα συμβάλει στην αναζωογόνηση της οικονομίας μας και θα δώσει ώθηση στις ευκαιρίες για τους πολίτες μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το management team της Celebrity Cruises για την προτίμηση στον Άγιο Μαρτίνο και την εμπιστοσύνη της στο Υπουργείο ΤΕΑΤΤ ως αξιόπιστος και υπεύθυνος εταίρος. Προσβλέπω στην επιτυχή επανεκκίνηση της κρουαζιέρας τους στην Καραϊβική”, κατέληξε ο υπουργός.

Κρουαζιέρα στη Καραϊβική: Experience Highlights

H νέα καλοκαιρινή σαιζόν της Celebrity Cruises στην Καραϊβική προσφέρει μια εβδομάδα απόλαυσης σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες, εντυπωσιακά shows, διαφορετικών ειδών stylish καμπίνες απολαμβάνοντας τον ήλιο, τον πολιτισμό και την ιστορία ορισμένων από τα πιο όμορφα νησιά του πλανήτη. Δύο διαφορετικά δρομολόγια περιλαμβάνουν:

*Αρούμπα, Κουρασάο και Μπαρμπέιντος - Αυτά τα τρία εντυπωσιακά νησιά (ABC Islands) προσφέρουν άφθονες εντυπωσιακές εμπειρίες από τις φυσικές πέτρινες δεξαμενές-πισίνες, τα σπήλαια και τους ηφαιστειακούς σχηματισμούς λάβας της Αρούμπα?στα πολύχρωμα κτίρια ολλανδικού και αποικιακού τύπου και Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO Willemstad στο Κουρασάο?μέχρι snorkelling και κρουαζιέρες με καταμαράν στα βαθυγάλανα νερά των Μπαρμπέιντος.

*Tortola, Σάντα Λουτσία και Μπαρμπέιντος - Εκτός από τις πολυάριθμες επιλογές για υδάτινες περιπέτειες στα Μπαρμπέιντος, το δρομολόγιο αυτό συμπληρώνεται με το πράσινο τοπίο της Σάντα Λουτσία και χαλάρωση στην Sugar Beach ?μαζί με έναν από τους θησαυρούς των Bρετανικών Παρθένων Νήσων, την Τορτόλα, με το ορεινό της τοπίο και τις όμορφες αμμώδεις παραλίες.
Με τις διακοπές κρουαζιέρας που ξεκινούν και τελειώνουν στο St. Maarten, οι επισκέπτες έχουν αρκετό χρόνο να ανακαλύψουν και να γευτούν τη μείξη ολλανδικής, γαλλικής και κουζίνας Καραιβικής, να ανακαλύψουν εντυπωσιακές παραλίες και να απολαύσουν τον βυθό κάνοντας snorkelling και καταδύσεις. Η Celebrity Cruises θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών εκδρομών για όλα τα ενδιαφέροντα σε κάθε λιμάνι προσέγγισης ενώ Private Journeys και Small Group Discovery Tours θα είναι επίσης διαθέσιμα για τους επισκέπτες που προτιμούν να εξερευνήσουν τους προορισμούς με μόνο μέλη της οικογένειάς τους ή συνταξιδιώτες τους.

The Celebrity Revolution

Από την πλώρη έως την πρύμνη, στο Celebrity Millennium έχει πραγματοποιηθεί μία από τις μεγαλύτερες αναμορφώσεις για να εξασφαλιστεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία πολυτέλειας για τους επισκέπτες. Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει πλέον νέα δωμάτια, νέα εστιατόρια και lounges και ένα επανασχεδιασμένο σπα, που θα προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικούς τρόπους χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Στο αποκλειστικό χρήσης The Retreat, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ιδιωτικό sundeck και ανασχεδιάστηκε το σαλόνι που προσφέρει δωρεάν ποτά, gourmet bites, ζωντανή ψυχαγωγία και υπηρεσία “around-the-time butler” και “concierge”.

Ορισμένες από τις πρόσθετες βελτιώσεις επί του σκάφους περιλαμβάνουν:

*Πλήρως επανασχεδιασμένα, σύγχρονα staterooms και suites εμπνευσμένα από την βραβευμένη Βρεταννίδα interior designer Kelly Hoppen για το Celebrity Edge και προσφέρουνExhale Bedding της Celebrity με τα πολυτελή στρώματα Cashmere
*Eντυπωσιακά εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες?
*Νέες μπουτικ με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα designer
*Προηγμένη τεχνολογία κλειδαριάς RFID με ψηφιακή βασική πρόσβαση σε κάθε καμπίνα

Healthy at Sea

Η πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας είναι η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, των μελών του πληρώματος και των τοπικών πληθυσμών στους προορισμούς που επισκέπτεται. Το Celebrity Millenium θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα, πολυεπίπεδα μέτρα υγείας και ασφάλειας που αναπτύχθηκαν με την καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων από τη μητρική εταιρεία Royal Caribell’s Healthy Sail Panel και τον Global Head of Public Health and Chief Medical Officer και τοπικές υγειονομικές και κυβερνητικές αρχές. Τα μέτρα αυτά, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων εμβολιασμού, θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα δημόσιας υγείας.

Λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια σε όλη την εμπειρία των διακοπών Celebrity μπορούν να βρεθούν εδώ στη διεύθυνση “Guest Health & Safety Policy”. Επιπλέον, οι επισκέπτες πρέπει να πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του St. Maarten, οι οποίες περιλαμβάνουν επί του παρόντος την υποβολή αρνητικής δοκιμής PCR που πραγματοποιήθηκε εντός 72 ωρών από την άφιξή τους στο νησί, καθώς και την τήρηση των δικών τους περιορισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης στις διεθνείς μετακινήσεις.

Απλουστεύοντας την εμπειρία των πολυτελών διακοπών, το Wi-Fi, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα είναι πλέον “Always Included” σε κάθε κρουαζιέρα της Celebrity. Και το πρόγραμμα “Cruise with Confidence” της Celebrity παρέχει ευέλικτες ακυρώσεις και εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

https://traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30187
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)
« Απάντηση #69 στις: Απρίλιος 08, 2021, 23:18:38 μμ »
Celestyal Cruises: Για πρώτη φορά κρουαζιέρες από Θεσσαλονίκη!

Για πρώτη φορά μια κρουαζιέρα της ελληνικής Celestyal Cruises, θα επιβιβάζει και θα αποβιβάζει κόσμο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και τα κοντινά Βαλκάνια, δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στο Λαύριο για να επιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο, καθώς θα μπορούν να το κάνουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου και θα καταλήγουν μετά το τέλος της κρουαζιέρας.
 
Πρόκειται για τη νέα κρουαζιέρα της  Celestyal, διάρκειας επτά διανυκτερεύσεων, με τίτλο «Μυθικό Αρχιπέλαγος». Θα πραγματοποιείται με το κρουαζιερόπλοιο Olympia. To δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τις 28 Ιουνίου έως και τις 30 Αυγούστου από το λιμάνι του Λαυρίου και όπως προαναφέραμε  θα υπάρχει δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
 
Πιο συγκεκριμένα, το Celestyal Olympia θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, τη Ρόδο και τη Λεμεσό στην Κύπρο. Για όσους επιβιβάζονται και αποβιβάζονται στη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν και την Αθήνα.
 
Το νέο δρομολόγιο με την ονομασία «Μυθικό Αρχιπέλαγος» ξεκινά από τα 699 €, ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, συμπεριλαμβάνοντας στην τιμή απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, δύο εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα. Τα παιδιά μέχρι 12 ετών θα χρεώνονται μόνο λιμενικά τέλη και φόρους, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές για τριμελείς και τετραμελείς οικογένειες στην ίδια καμπίνα. Όλες οι αναχωρήσεις θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση από αύριο  Παρασκευή 9 Απριλίου.

Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που θα επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας πολλές επιλογές για επιβίβαση και αποβίβαση επισκεπτών οι οποίοι θα μπορούν να μεταβούν τόσο αεροπορικώς από τη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη, όσο και οδικώς από άλλες χώρες της Βαλκανικής και τη Βόρεια Ελλάδα. Οι επιβάτες σε αυτή τη μοναδική κρουαζιέρα θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης και να απολαύσουν τις παραδοσιακές γεύσεις της μαγευτικής αυτής πόλης που χαρακτηρίζεται ως ένας «γαστρονομικός παράδεισος».

Επίσης κατά την πολύωρη παραμονή στη Μύκονο (10 π.μ. – 02.00 π.μ. της επομένης), θα μπορούν να απολαύσουν και άλλα κοντινά νησιά όπως η Τήνος και η Δήλος με προαιρετικές εκδρομές που θα προσφέρονται. Επιπλέον η αναχώρηση από τη Σαντορίνη που θα πραγματοποιείται πολύ αργά το βράδυ, θα τους επιτρέπει να απολαύσουν την ολοήμερη παραμονή τους με αξέχαστες εκδρομές όπως στην Οία και το ηφαίστειο.

Όσοι συμμετέχουν στην κρουαζιέρα  θα πρέπει να διαθέτουν αρνητικό μοριακό τεστ PCR 72 ωρών πριν την επιβίβαση, ενώ αναμένεται καθοδήγηση από τις υγειονομικές αρχές για την απαλλαγή από την προσκόμιση αρνητικού μοριακού τεστ για όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.
 
Για την άμεση ενημέρωση όλων των επιβατών, έχουν αναρτηθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στην επίσημη ιστοσελίδα της Celestyal Cruises τα οποία συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού και εξοπλισμού του πλοίου, όπως για παράδειγμα μονάδες εντατικής φροντίδας, αναπνευστήρες και δυνατότητα εκτέλεσης μοριακών τεστ PCR εν πλω.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/