Δυστυχώς πλέον δεν είναι live η ανταπόκριση αφού σας γράφω από Ελλάδα , φτάσαμε σήμερα το πρωί. Είμαστε πτώματα εννοείτε!
Στο Jimbaran πήγαμε, σε ένα εστιατόριο ονόματι Made Warung, μπορεί να είναι το ίδο που είχατε πάει και εσείς. Καταπληκτικά ψαρικά, διαλέξαμε τους αστακούς και τα καβούρια ζωντανά. Φρεσκότατα ψάρια, υπέροχη θέα και ηλιοβασίλεμα, όπως λες και εσύ. Το μασάζ στην Anika ήταν υπέροχο. ¨Εχω κάνει μασάζ σε πολλά μέρη στον κόσμο αλλά τελικά μόνο στην Ασία το ευχαριστίεσαι τόσο πολύ. Το καλύτερο μασάζ το έχω κάνει Κίνα, Ταυλάνδυ και Μπαλί. ϊσως δεν είναι τυχαίο που εκεί γεννήθηκε αυτή η τέχνη. Μετά από τόσο ποδαρόδρομο και κούραση το μασάζ ήταν στην κυριολεξία ότι μας χρειαζόταν.
Δεν είχαμε οδηγό τον Wadi αλλά έναν άλλον που λεγόταν Ρούνα ή κάπως έτσι, πολύ καλό παιδί, ήξερε και αρκετές λέξεις στα ελληνικά και πολύ εξυπηρετικός. Γενικά το Μπαλί είναι ένα μέρος που θέλω να ξαναπάω. Σκέφτομαι μήπως το έκανα σε συνδυασμό με Λόμποκ, Φλόρες ή ίσως ακόμα και μς Ιαβα. Άμα κα΄ποιος έχει κάποια ιδέα πείτε την μου.