Αποστολέας Θέμα: Απορία για αγορά εισιτηρίων!!  (Αναγνώστηκε 11404 φορές)

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
Απ: Απορία για αγορά εισιτηρίων!!
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 16, 2010, 10:43:48 πμ »
στην ενοτητα "δελτια τυπου" στην ιστοσελιδα της aegean εχει μια παλιοτερη ανακοινωση που λεει οτι στις 11 μαρτιου ματαιωθηκαν ολες οι πτησεις λογω αυτης της απεργιας...δεν εχει βγει ομως καποια ανακοινωση για τις 23/4 ... αυτο μας ελειπε τωρα!!!!!!!!!!!
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 16, 2010, 11:02:33 πμ »
Σε 48ωρη απεργία στις 22 και 23 Απριλίου προχωρούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ.

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας που έγινε την Τετάρτη.

Η απεργία των ελεγκτών θα ξεκινήσει από τα μεσάνυκτα της Τετάρτης προς Πέμπτη (από 00:01 της 22ης Απριλίου) και θα λήξει τα μεσάνυκτα της Παρασκευής.

Έχουμε την παραπάνω ενημέρωση. Αυτό σημαίνει πως 22 & 23 Απριλίου δεν θα εκτελεστεί καμία πτήση (εκτός και αν ανασταλεί η απεργία)
Οπότε καλό θα είναι να μιλήσεις με την Aegean - ή με το γραφείο μέσω του οποίου έκανες την κράτηση για να αλλάξεις το εισιτήριο σου.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 16, 2010, 11:08:34 πμ »
και θα πληρωσω για αυτη την αλλαγη? χθες το εκλεισα το εισιτηριο...δε μπορουσαν να μου πουν κατι? πωπω τα νευρα μου!!! ειναι σιγουρο πως θα ειναι 48ωρη?κατι διαβασα για 24ωρη τη πεμπτη. ειναι με επιστροφη το εισητηριο...θα μπορεσω τουλαχιστον να γυρισω οπως ειναι προγραμματισμενο?
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 16, 2010, 11:18:26 πμ »
Manelaki μου σου έστειλα την ενημέρωση όπως μας ήρθε...
Σε προηγούμενες ανάλογες περιπτώσεις οι αεροπορικές (μολονότι δεν είναι δική τους η απεργία) συνεργάστηκαν άψογα και μας άλλαξαν τις αναχωρήσεις για την επόμενη μέρα χωρίς επιβαρύνσεις ή κάτι τέτοιο.
Θα σου επαναλάβω όμως, αν έχεις κλείσει μέσω κάποιου γραφείου, μίλα μαζί τους και ζήτησε τους να το διευθετήσουν για σενα.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 16, 2010, 11:20:36 πμ »
πηρα τωρα τηλεφωνο στο γραφειο απ'οπου εκλεισα το εισητηριο.μου ειπαν πως ακομα δεν εχουν καποια επισημη ανακοινωση και καλυτερα να τους ξαναπαρω τριτη τεταρτη και πως αν ακυρωθει τελικα η πτηση μου λογω απεργιας θα μου επιστραφουν τα χρηματα....παλι καλα.αλλα απ'οτι φαινεται το τρενο δε το γλιτωνω!!! μου ειπαν μαλιστα πως αν θελω να παω με τρενο στις 23 μπορω να γυρισω αεροπωρικως με την επιστροφη που εχω ηδη κλεισει κ πως θα ακυρωσουμε μονο την αναχωρηση και της οποιας θα μου επιστραφουν τα χρηματα!αυτα....ελπιζω μονο αν τελικα γινει η απεργια να το μαθω εγκαιρως και να βρω εισητηριο για το τρενο ....

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 16, 2010, 11:23:23 πμ »
Τελικά κατά πως φαίνεται η πρώτη σου φορά με αεροπλάνο θα είναι επεισοδιακή!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 16, 2010, 11:24:28 πμ »
Σε προηγούμενες ανάλογες περιπτώσεις οι αεροπορικές (μολονότι δεν είναι δική τους η απεργία) συνεργάστηκαν άψογα και μας άλλαξαν τις αναχωρήσεις για την επόμενη μέρα χωρίς επιβαρύνσεις ή κάτι τέτοιο.
εγω ομως δε θελω να πεταξω την επομενη μερα...εγω θα παω αλεξανδρουπολη στις 23 και θα ειμαι πισω στις 24!!! παω τη συγκεκριμενη μερα για συγκεκριμενο λογο...αμα ειναι να χασω αυτη τη μερα προτιμω να μη πεταξω καθολου!να μου δωσουν τα χρηματα πισω και να κλεισω για αργοτερα με την ολυμπιακη που εχει κ προσφορα...χεχε :blum: :spin:

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 16, 2010, 11:26:10 πμ »
Τελικά κατά πως φαίνεται η πρώτη σου φορά με αεροπλάνο θα είναι επεισοδιακή!

το ξερω πως ειμαι γκαντεμω...ποτε οταν θελω να κανονισω κατι δε μου πηγαινει οπως πρεπει...  :cray: :cray:
στεναχωρηθηκα τωρα...ελπιζω μονο να γινει οπως σου ειπα πιο πανω με το τρενο και την επιστροφη χρηματων αν δεν ανασταλει η απεργια..

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 16, 2010, 11:27:51 πμ »
Τραινάκι λοιπόν...!

Πάντως λάβε υπ' όψιν σου πως τα χρήματα ενδεχομένως να μην τα πάρεις άμεσα πίσω....
Δεν θα τα χάσεις...απλά θα πρέπει το γραφείο να κάνει το εισιτήριο void, η αεροπορική να κάνει το refund στο γραφείο και μετά το γραφείο σε σενα...

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 16, 2010, 11:30:08 πμ »
Manelaki άσχετο αλλά...είδα το link στο profile σου:
http://picasaweb.google.com/manelaki/Handmade#
Σε βρίσκω κάπου στο myspace για more details???