Αποστολέας Θέμα: Προσφορές και εκπτώσεις από την Celestyal Cruises (πρώην Louis Cruises)  (Αναγνώστηκε 13036 φορές)

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30850
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Προσφορές και εκπτώσεις από την Celestyal Cruises (πρώην Louis Cruises)
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 15, 2011, 11:23:28 πμ »


Και αλλες πολλες προσφορες εδω...

http://www.louiscruises.com/component/progress/specialoffers

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30850
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Προσφορές και εκπτώσεις από την Celestyal Cruises (πρώην Louis Cruises)
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 06, 2021, 21:50:30 μμ »
Η CELESTYAL CRUISES ανακοινώνει ειδική black friday προσφορά με έκπτωση ως και 50% για κρουαζιέρες του 2022

Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει τη νέα «Black Friday /Buy One Get One (BOGO)» προσφορά της, νωρίτερα για τη φετινή χρονιά, η οποία αφορά σε επιλεγμένες all-inclusive κρουαζιέρες του 2022 και ισχύει για κρατήσεις από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2021. Οι κρουαζιέρες αυτές που αποτελούν ιδανική επιλογή δώρου για την εορταστική περίοδο ξεκινούν από την προνομιακή τιμή των €259, ανά άτομο, για δίκλινη καμπίνα. Όσον αφορά τα παιδιά και τους ταξιδιώτες σε μονόκλινη καμπίνα δεν υπάρχει πρόσθετη χρέωση. Επίσης, στην προσφορά ισχύουν μειωμένες τιμές για τρίτους και τέταρτους ενήλικες επιβάτες.

Ανάμεσα στις 46 κρουαζιέρες που συμπεριλαμβάνονται στην ειδική προσφορά για το Black Friday είναι η κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», που διατίθεται από μόλις €259, ανά άτομο, σε δίκλινη καμπίνα. Το συγκεκριμένο ταξίδι ξεκινά από το λιμάνι του Λαυρίου και προσεγγίζει τα νησιά της Μυκόνου, της Πάτμου, της Σαντορίνης, του Ηρακλείου και της Αρχαίας Εφέσου. Η προσφορά ισχύει και για την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η οποία διατίθεται από μόλις €679 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία και αυτή ξεκινά από την Αθήνα και για πρώτη φορά επισκέπτεται το λιμάνι Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί ως νέο σημείο επιβίβασης, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τη Μήλο και την Μύκονο στην Ελλάδα, καθώς και την Αρχαία Έφεσο.

Επιπλέον, στην προνομιακή τιμή των €599 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα προσφέρεται και η επταήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», η οποία ξεκινά από την Αθήνα και επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη, την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και τη Σαντορίνη. Όλα τα παραπάνω δρομολόγια περιλαμβάνουν την All-Inclusive Εμπειρία της Celestyal Cruises, παρέχοντας απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα.

Για όλες τις κρουαζιέρες του 2022, η Celestyal Cruises απαιτεί από όλους τους επισκέπτες άνω των 12 ετών να είναι εμβολιασμένοι, ενώ για τους επισκέπτες κάτω των 12 ετών είναι απαραίτητη η προσκόμιση αρνητικού rapid τεστ, το οποίο θα έχει διεξαχθεί 48 ώρες πριν από την επιβίβασή τους. Σε πλήρη εφαρμογή θα είναι και όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

https://www.theseanation.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30850
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Προσφορές και εκπτώσεις από την Celestyal Cruises (πρώην Louis Cruises)
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 30, 2022, 23:09:40 μμ »
H CELESTYAL προσφέρει περισσότερες από 90 κρουαζιέρες με εξοικονόμηση έως και €881 το άτομο

H Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει τις φετινές «Black Friday» προσφορές της, που είναι περισσότερο ενισχυμένες από ποτέ, προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις σε περισσότερες από 90 κρουαζιέρες, με τα παιδιά να μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν.

Η προσφορά, η οποία ισχύει από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου 2022, περιλαμβάνει:

• Την κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Επιλέξτε από κρουαζιέρες που αναχωρούν το Μάρτιο, τον Απρίλιο, το Μάιο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2023. Οι προνομιακές Black Friday προσφορές ξεκινούν από €299 το άτομο, εξοικονομώντας €461 το άτομο

• Την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται την Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Επιλέξτε από κρουαζιέρες που αναχωρούν τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, Μάιο, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2023. Οι προνομιακές Black Friday προσφορές ξεκινούν από €399 το άτομο, εξοικονομώντας €571 το άτομο

• Την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο. Επιλέξτε από κρουαζιέρες που αναχωρούν τον Απρίλιο, το Μάιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2023. Οι προνομιακές Black Friday προσφορές ξεκινούν από €599 το άτομο, εξοικονομώντας €881 το άτομο

Όλες οι προσφορές αφορούν μόνο το ναύλο της κρουαζιέρας και περιλαμβάνουν δωρεάν όλα τα γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, ψυχαγωγία, καθημερινές δραστηριότητες, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνει επίσης, έκπτωση €75 ανά άτομο για προκράτηση εκδρομών.

Οι Black Friday προσφορές της Celestyal παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στις οικογένειες, με την δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε όλες τις παραπάνω κρουαζιέρες. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης εξοικονόμηση 100% στον ναύλο της κρουαζιέρας για το τρίτο και/ή το τέταρτο παιδί (έως 11 ετών), που θα μοιραστούν την ίδια καμπίνα με δύο ενήλικες ταξιδιώτες. Τα λιμενικά τέλη και οι φόροι χρεώνονται επιπλέον.

https://www.theseanation.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30850
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Προσφορές και εκπτώσεις από την Celestyal Cruises (πρώην Louis Cruises)
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 24, 2023, 07:19:13 πμ »
Celestyal: νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας στη Αδριατική και δωρεάν κρουαζιέρα στους πιστούς πελάτες της!

Η ελληνική Celestyal, ανακοίνωσε ένα νέο  πρόγραμμα  κρουαζιέρας  που περιλαμβάνει  τρεις νέες χώρες (Κροατία, Μαυροβούνιο και Ιταλία), και έξι νέα λιμάνια (Κεφαλονιά, Ντουμπρόβνικ, Κότορ, Μπάρι, Κέρκυρα και Κατάκολο). Αφορά στις  κρουαζιέρες της για το 2024 και 2025. Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey, θα ξεκινήσει στις 02 Μαρτίου 2024 με την ολοκαίνουργια κρουαζιέρα διανυκτερεύσεων «Ονειρεμένη Αδριατική» που θα περιλαμβάνει προσεγγίσεις με ολοήμερη παραμονή στην Κεφαλονιά, το Κότορ, το Μπάρι και την Κέρκυρα, καθώς και με παραμονή μέχρι αργά το βράδυ στο Ντουμπρόβνικ και μισή ημέρα στο Κατάκολο.

Η νέα αυτή κρουαζιέρα για το 2024 είναι πλέον διαθέσιμη για κρατήσεις, στο πλαίσιο των προσφορών Black Friday που είναι σε ισχύ, με προνομιακές τιμές που ξεκινούν από €499 ανά άτομο, ενώ όλες οι κρουαζιέρες για το 2025 θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση τις επόμενες εβδομάδες.

Εκτός από τη νέα κρουαζιέρα «Ονειρεμένη Αδριατική», η Celestyal θα ανανεώσει δύο ακόμη κρουαζιέρες το 2024, αντικαθιστώντας την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι» στις 09 και 16 Μαρτίου, με την αγαπημένη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Μήλο πριν επιστρέψει στην Αθήνα. Αυτές οι  ανανεωμένες κρουαζιέρες του 2024 περιλαμβάνονται, επίσης, στις ισχύουσες προσφορές Black Friday με προνομιακές τιμές από €599 ανά άτομο.

Ως ένδειξη αναγνώρισης προς τους πιστούς της επιβάτες, η Celestyal ανταμείβει όσους έχουν ήδη κάνει κράτηση με το Celestyal Journey για κρουαζιέρες που αναχωρούν από την Αθήνα στις 02, 09, 16, Μαρτίου του 2024, όχι μόνο με τις χαμηλότερες τιμές της προσφοράς, αλλά και με μια δωρεάν κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι», μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Celestyal. Οι επιβάτες αυτοί θα ενημερωθούν από την εταιρεία ή τον πράκτορα που έκανε την κράτηση του ταξιδιού τους, σχετικά με τις ανανεωμένες κρουαζιέρες, τον χαμηλότερο ναύλο (όπου ισχύει) και την αποκλειστική προσφορά για τη δωρεάν κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι», την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν οι επιβάτες μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

«Λιγότερο από μια εβδομάδα αφότου ανακοινώσαμε την απόκτηση του νέου μας πλοίου και την πλήρη ανανέωση του στόλου μας, δεν θα μπορούσαμε παρά μόνο να κάνουμε ακόμα περισσότερα για τους επιβάτες μας. Ως επιχείρηση, αφιερώνουμε πραγματικά χρόνο για να ακούσουμε τις προτάσεις των επιβατών και του δικτύου των πρακτόρων μας – όπου ανέδειξαν την Ιταλία, την Κροατία και το Μαυροβούνιο στην κορυφή!» δήλωσε ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής (CCO) της Celestyal.

Οι επιβάτες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που έχουν πραγματοποιήσει κρατήσεις για τις νέες κρουαζιέρες του Μαρτίου 2024 θα ενημερωθούν από τη Celestyal τις επόμενες ημέρες, ώστε να επανατοποθετηθούν στις καινούργιες κρουαζιέρες στο πρόσφατα ανακαινισμένο Celestyal Journey ή για να τους δοθεί άλλη πιο κατάλληλη εναλλακτική. Όσοι  διατηρήσουν τις ημερομηνίες κράτησής τους στις καινούργιες κρουαζιέρες του Μαρτίου θα επωφεληθούν από την προσφορά δωρεάν κρουαζιέρας, για κρατήσεις σε σχετικές κρουαζιέρες κατά τα επόμενα τρία χρόνια.

Όλες οι προμήθειες των πρακτόρων θα ισχύσουν και για αυτές τις κρατήσεις που διατηρούνται, καθώς και για εκείνες που θα αφορούν επανατοποθέτηση σε άλλη κρουαζιέρα.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/