Αν καποιος θελει να ανοιξει μια συζήτηση για ενα μερος της Τουρκιας που δεν θεωρειται "ευρωπαικο" σε ποια γεωγραφική κατηγορια θα το βαλει;
Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει κομμάτι της Τουρκίας που θεωρείται ευρωπαικό και κομμάτι της Τουρκίας που είναι Ασία, όπως γεωγραφικά είναι στην πραγματικοτητα.
Μήπως θα πρέπει να αλλάξουμε ίσως λίγο τα γεωγραφικά σύνορα αυτού του φόρουμ; Για να μην θεωρούμαστε και εντελώς αγεωγράφητοι και αγράμματοι ( όταν έχουμε γυρίσει όλη την γη και έχουμε τελειώσει πανεπιστήμια!) Το ξαναλέω , χθες έψαχνα μια ώρα που να δημοσιεύσω αυτο το θέμα. Αν το θέμα δεν ήταν η Σμύρνη αλλά ένα κωλοχώρι της Τουρκίας στην Ανατολή, θα το έβαζα στην Ευρώπη;
Συγγνώμη για την έξαρση αλλά η Τουρκία γενικά που εντάσσεται στο φόρουμ;
Δημήτρη, καταννοώ απόλυτα την άποψη σου για τις μικρασιατισές σου καταβολές. Πολλοί φίλοι μου έχουν καταγωγή από την Μικρά Ασία.
Όπως το έφερε η κουβέντα, θα πω ένα ανέκδοτο πάνω σε αυτό: Οι Έλληνες είναι Τούρκοι που πιστεύουν ότι είναι Ιταλοί!
Από την μια μου λες ότι θεωρείς την Σμύρνη ελληνική , από την αλλή δεν θελεις να μπουν στην Ευρωπαική ένωση.
Τελικά έχω μπερδευτεί με το όλο θέμα.