Αποστολέας Θέμα: Κύθνος, Σα Θερμιώτικο πανηγύρι!!!  (Αναγνώστηκε 7914 φορές)

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Απ: Κύθνος, Σα Θερμιώτικο πανηγύρι!!!
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 22:31:19 μμ »
οχι μωρε...συζήτηση να γίνεται...don't worry

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 10:23:01 πμ »
Λοιπόν, πήρα τις πληροφορίες. Στην Κύθνο πας και από Πειραιά και από Λαύριο. Από τον Πειραιά και οι τιμές και ο χρόνος είναι περίπου διπλάσια. Όλα εξαρτώναται από το δρομολόγιο που σε βολεύει και που είσαι πιο κοντά. Τώρα βέβαια με την Αττική Οδό φτάνεις πολύ εύκολα και γρήγορα στο Λαύριο.

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 09:41:35 πμ »
 Σε ευχαριστώ Δήμο...είμαι ανάμεσα Κύθνο και Κέα και ψάχνομαι...

Αποσυνδεδεμένος Valevi

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 08, 2012, 19:11:23 μμ »
Καλησπέρα από μένα. Κατ´ αρχήν συγνώμη εκ των προτέρων για τυχόν λάθη γιατί γράφω από ipad και με κάνει ότι θέλει ο ορθογραφία του.

Δεν ξέρω αν το έκανες το ταξίδι η όχι, αλλά σχέδια ζω κι εγώ να πάω και σίγουρα συμφέρει από Λαύριο εκτός κι αν μένεις κοντά στον Πειραιά. Από ότι έμαθα από φίλους, αξίζει κι αν είσαι μεταξύ κυθνου και τζιας με παιδί μάλλον να προτιμήσεις κυθνο γιατί πήγαμε περισυ τζια και οι τιμές ήτανε φωτιά και λαυρα. Λέμε να μείνουμε στη χώρα αν όμως έχει κανείς ιδέα για δωμάτιο πάνω στο κύμα σε όμορφη παραλία... Δεκτή!

Αποσυνδεδεμένος Valevi

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 23, 2012, 11:50:23 πμ »
Καλημέρα σε όλους,

Γυρισα πριν από μερικές μέρες από Κύθνο και εχω να πω μόνο τα καλύτερα - ειδικά το φαγητό, δεν παίζεται- υπέροχα ντόπια κατσίκια και λαχανικά από μποστάνια! Για οικογένειες με παιδιά θα πρότεινα διαμονή στην Κανάλα, μια σχετικά αμμώδη παραλία, με πλάκες στο έμπα οι οποίες όμως δεν γλιστράνε ιδιαίτερα, μερικά αλμυρίκια για σκιά και μια καλή και οικονομική ταβερνούλα επάνω στο κύμα.
Για ζευγάρια, Λουτρά και Χώρα - μικρή αλλά ειδυλλιακή. Και για μπάνιο Κολώνα, αν δεν φυσάει, και με κάποια δυσκολία για το αυτοκίνητο αν κι εμείς τα καταφέραμε με χιλιαράκι, και Ποταμιά μετά τα Λουτρά - τέλεια!