Αποστολέας Θέμα: Η Beyonce ήθελε Ακρόπολη αλλά...  (Αναγνώστηκε 2686 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
Απ: Η Beyonce ήθελε Ακρόπολη αλλά...
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 12, 2009, 13:57:48 μμ »
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχασε η Ελλάδα και στην τελική ποια είναι η Μπιγιονσέ;
Χωρίς παρεξήγηση (και δεν καταθέτω την παρακάτω απόψη γιατί δεν είμαι φαν της μουσικής της) αλλά το να επαγγέλεται κανείς κάτι που του προσφέρει αναγνωρισιμότητα δεν σημαίνει πως το σύμπαν πρέπει να περιστρέφεται γύρω του...
Αν όντως επιθυμούσε να επισκεφτεί την Ακρόπολη για ιστορικούς - πολιτιστικούς λόγους μπορούσε μέσω των συνεργατών της να ενημερωθεί για τα ωράρια λειτουργίας και να πραγματοποιήσει την επίσκεψη όπως χιλιάδες άνθρωποι (διάσημοι ή μη) κάνουν καθημερινά.
Αν απλά ήθελε ένα ωραίο φόντο για την φωτογράφηση της νέας της κολεξιόν...μπορεί να το επιτύχει σε ένα green room ενός studio!
Κάποτε βρέθηκα σε ένα μικρό μουσείο φυσικής ιστορίας στα Δαυγάτα (που είναι αυτό θα μου πείτε) και ανάμεσα στους λιγοστούς επισκέπτες ήταν ο Τομ Χάνκς με τη σύζυγο του...χωρίς κάμερες, χωρίς δημοσιογράφους, χωρίς άντρες ασφαλείας....

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 12, 2009, 14:58:34 μμ »

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχασε η Ελλάδα και στην τελική ποια είναι η Μπιγιονσέ;

Καθε χρονο πληρωνουμε εκατομμυρια ευρω για να διαφημισουμε τον τοπο μας ως τουριστικο προορισμο και τωρα μας δοθηκε η ευκαιρια να μας διαφημισει η Μπιγιονσέ χωρις να ξοδεψουμε ουτε ενα ευρω...αυτο χασαμε...οσο για το ποια ειναι η Μπιγιονσέ ας το κρινουν οι αναγνωστες!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 13:44:42 μμ »
Δημήτρη να είσαι σίγουρος πως οι όποιες φωτογραφίες της Μπιγιονσέ δεν θα δημοσιεύονταν σε ταξιδιωτικά έντυπα αλλά σε lifestyle περιοδικά, όπου το ενδιαφέρον των σχολιαστών/δημοσιογράφων αλλά και των αναγνωστών θα εστίαζε στο τι φορούσε και στο αν ήταν (ή γιατί δεν ήταν!) ο Jay Z μαζί της!!!

Και ως προς το ποια είναι η Μπιγιονσέ...δεν αμφισβητώ τις τραγουδιστικές της ικανότητες (και επαναλαμβάνω ανεξάρτητα με το αν είμαι fan ή όχι - το ίδιο θα σου έλεγα ακόμη κι αν ήταν ο Knopfler!) δεν δέχομαι όμως πως το σύμπαν θα πρέπει να περιστρέφεται γύρω από το εκάστοτε celebrity μόνο και μόνο επειδή η φάτσα του είναι αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 13:51:42 μμ »

Δημήτρη να είσαι σίγουρος πως οι όποιες φωτογραφίες της Μπιγιονσέ δεν θα δημοσιεύονταν σε ταξιδιωτικά έντυπα αλλά σε lifestyle περιοδικά, όπου το ενδιαφέρον των σχολιαστών/δημοσιογράφων αλλά και των αναγνωστών θα εστίαζε στο τι φορούσε και στο αν ήταν (ή γιατί δεν ήταν!) ο Jay Z μαζί της!!!

Και στη ''Σκοπιά'' των μαρτυρων του Ιεχωβα να δημοσιευοταν, πιστευω πως θα διαφημιζε τη χωρα μας και θα επηρεαζε κοσμο!! :pardon: