Αποστολέας Θέμα: Το κουτί του φαρμακείου – Τι πρέπει να ξέρετε για το φαρμακείο αυτοκινήτου  (Αναγνώστηκε 7825 φορές)

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat

Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τι περιέχει το κόκκινο κουτί του αυτοκινήτου σας;

Εχω την εντυπωση πως ειναι λιγοι αυτοι που γνωριζουν πραγματικα το περιεχομενο του φαρμακειου τους!!
Προσωπικα το γνωριζω...το φαρμακειο μου περιεχει τα βασικα...οταν ομως φευγω ταξιδι μεχρι και κρεμα για αιμοροιδες βαζω μεσα!! :laugh:

Συμφωνώ μαζί σου ... το φαρμακείο του αυτοκινήτου μου περιέχει τα απολύτως απαραίτητα για να μην με γράψουν!
Όταν όμως φεύγω για διακοπές ... έχω έξτρα φαρμακείο με ότι μπορείς να φανταστείς  :wink:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τι περιέχει το κόκκινο κουτί του αυτοκινήτου σας;

Εχω την εντυπωση πως ειναι λιγοι αυτοι που γνωριζουν πραγματικα το περιεχομενο του φαρμακειου τους!!
Προσωπικα το γνωριζω...το φαρμακειο μου περιεχει τα βασικα...οταν ομως φευγω ταξιδι μεχρι και κρεμα για αιμοροιδες βαζω μεσα!! :laugh:

Συμφωνώ μαζί σου ... το φαρμακείο του αυτοκινήτου μου περιέχει τα απολύτως απαραίτητα για να μην με γράψουν!
Όταν όμως φεύγω για διακοπές ... έχω έξτρα φαρμακείο με ότι μπορείς να φανταστείς  :wink:

Eλινα πρεπει να εισαι απο τις λιγες ... εαν οχι η μοναδικη που το κανει αυτο.  :yahoo: μπραβο σου. :good:
κανεις αλλος τη γνωμη του....? :clap:
don't drink & drive!!!