Αποστολέας Θέμα: Ναυτιλιακές Εκθέσεις  (Αναγνώστηκε 6891 φορές)

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ναυτιλιακές Εκθέσεις
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 02, 2010, 12:50:18 μμ »
Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι στο ΣΕΦ
 
 Να ανεβάσουν τα επίπεδα του ανταγωνισμού ενόψει καλοκαιριού και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όσων λατρεύουν τη θάλασσα στοχεύουν οι διοργανωτές της ετήσιας ναυτικής έκθεσης «Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010» που θα πραγματοποιηθεί από 15-19 Απριλίου στο ΣΕΦ. 

Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010: Aύξηση επισκεπτών κατά 12%
 
Με επιτυχία έπεσε η αυλαία για το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010 που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, (ΣΕΦ) συγκεντρώνοντας το αμέριστο ενδιαφέρον των επισκεπτών και εδραιώνοντας την ισχύ του, ως η κορυφαία εποχιακή έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα. Το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι που διήρκησε από τις 15 έως και τις 19 Απριλίου, παρά την διεθνή οικονομική κρίση σημείωσε αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 12% σε σχέση με το 2009.

Την ικανοποίηση τους για την διοργάνωση, εξέφρασαν τόσο ο αντιπρόεδρος Νικήτας Αγγελάκης όσο και ο γενικός γραμματέας κ. Αλέξανδρος Ζέης του ΣΕΚΑΠΛΑΣ- ΠΕΕΥ, ενώ οι εκθέτες δήλωσαν αισιόδοξοι για τον κλάδο, ακόμη και εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε και η επίσημη προαναγγελία του 32ου Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 24 Οκτωβρίου 2010 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010 διοργανώνεται κάθε χρόνο από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

www.kathimerini.gr
 

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ναυτιλιακές Εκθέσεις
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 08, 2010, 01:55:06 πμ »
Τα Ποσειδώνια 2010 άνοιξαν τις πύλες τους
 
Η 22η διοργάνωση των Ποσειδωνίων 2010 ξεκίνησε χθες Δευτέρα, 07 Ιουνίου, καθώς η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κα  Λούκα Κατσέλη έκοψε την κορδέλα της έκθεσης. Πάνω από 17.000 Έλληνες και διεθνείς εμπορικοί επισκέπτες, που εκπροσωπούν την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα, θα παραστούν στην πενθήμερης διάρκειας έκθεση που εκτείνεται σε 31.000 τ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού και που καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην ιστορία της με τη συμμετοχή 1.855 εκθετών από 87 χώρες.

Η φετινή διοργάνωση αποτελεί τη μεγαλύτερη στην 40χρονη ιστορία των Ποσειδωνίων, καθώς χαρακτηρίζεται από μία αύξηση του εκθεσιακού χώρου της τάξεως του 11,5%, ενώ η παρουσία των μεγάλων ηγέτιδων δυνάμεων της ασιατικής ναυτιλίας αυξήθηκε κατά 45% σε σχέση με εκείνη που κατέλαβαν στη προηγούμενη διοργάνωση. Στα Ποσειδώνια 2010, επίσης συμμετέχουν 21 εθνικά περίπτερα από τα μεγαλύτερα καθιερωμένα ναυτιλιακά κράτη.

Συνολικά, 85 επιχειρηματικοί κλάδοι εδραιώνουν την παρουσία τους στα Ποσειδώνια 2010, με τη συντριπτική πλειοψηφία να προέρχεται από ναυπηγο-επισκευαστικές εταιρείες, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από 416 συμμετοχές. Με την ισχυρή συμμετοχή της Ασίας, της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής και της Αυστραλίας, τα Ποσειδώνια μετατρέπουν την Ελλάδα σε διεθνές ναυτιλιακό κέντρο με σημαντικά οφέλη για την οικονομία της χώρας

Το αμείωτο ενδιαφέρον της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας στην Ελλάδα εστιάζεται στη συνεχή ροή παραγγελιών νέων ναυπηγήσεων, καθώς και στη διεθνώς ηγετική θέση της χώρας στα ναυτιλιακά δρώμενα, η οποία κατέχει το μεγαλύτερο εμπορικό στόλο με μερίδιο 15% της παγκόσμιας χωρητικότητας ενώ κατά τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους οι Έλληνες εφοπλιστές έχουν επενδύσει περί τα 2,7 δισ. δολάρια για την κατασκευή νέων πλοίων.

Στην ομιλία της η κα Κατσέλη απευθυνόμενη σε ένα σημαντικό ελληνικό και διεθνές ακροατήριο ανέφερε: "Τα Ποσειδώνια για πολλές δεκαετίες αποτελούν το forum της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας στην οποία ξεχωρίζει η ελληνική ηγετική θέση με προσόντα την προσήλωση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα. Η πρόκληση για τη χώρα είναι να διατηρήσει αυτά τα διαχρονικά βιώσιμα πλεονεκτήματα που αποτελούν την πηγή πλούτου και κοινωνικής ευημερίας της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και το 2009, έτος παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η ναυτιλία απέφερε στη χώρα μας συνάλλαγμα 13 δισ. ευρώ ενώ απασχολήθηκαν 200.000 άτομα σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις και εργασίες".

Η υπουργός επίσης ανέγνωσε το προσωπικό μήνυμα του Έλληνα Πρωθυπουργού, κ. Γεωργίου Α. Παπανδρέου, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων: "Η ναυτιλία για τη χώρα μας ήταν και συνεχίζει να είναι το αποδεδειγμένο συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Η στρατηγική θέση της Ελλάδας στη Μεσόγειο, καθώς και το Αιγαίο Πέλαγος με τα δεκάδες νησιά του, προσέδωσαν στην Ελλάδα μία από τις δυναμικότερες και πιο επιτυχημένες ναυτιλιακές παραδόσεις του κόσμου. Ο ναυτιλιακός κλάδος ανέκαθεν αποτελούσε την ηγέτιδα δύναμη για την ανάπτυξη και πρόοδο της χώρας. Σήμερα, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που απαιτεί τη δέσμευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων απέναντι σε έναν κοινό σκοπό, η ναυτιλία μπορεί επίσης, να συνεισφέρει δυναμικά, ώστε να κατανικηθεί η οικονομική κρίση και να δημιουργήσει μία καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα. Η κυβέρνηση μου είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά με όλες τις απαραίτητες αλλαγές, προκειμένου να διασφαλίσει μια δυναμική και ανταγωνιστική ναυτιλιακή βιομηχανία στην Ελλάδα".

Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ποσειδωνίων, κ. Ιωάννης Λύρας, δήλωσε: <ι>"Δεν υπάρχει παγκοσμίως άλλο ναυτιλιακό γεγονός που να χαρακτηρίζεται από το πνεύμα και την ατμόσφαιρα των Ποσειδωνίων, ενώ δεν υπάρχει άλλο γεγονός στην Ελλάδα, σε οποιονδήποτε τομέα που να τυχαίνει της ίδιας διεθνούς αναγνώρισης. Στην καρδιά αυτής της επιτυχίας βρίσκεται η ελληνική ναυτιλία, η παράδοση και το επιχειρηματικό πνεύμα των Ελλήνων, ξένο προς γραφειοκρατικά και μονοδιάστατα πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης που από την αρχαιότητα έχουν επανειλημμένα αποδείξει την προσαρμοστικότητα, το δυναμισμό, την αντοχή και την αξία τους".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κ. Θεόδωρος Βενιάμης στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά: "Εκφράζω την ελπίδα ότι τα Ποσειδώνια 2012 θα εγκαινιαστούν υπό συνθήκες εθνικής και παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης αλλά και κοινωνικής ευημερίας". Τέλος ο κ. Θεόδωρος Βώκος, εκ μέρους των διοργανωτών των Ποσειδωνίων, υπογράμμισε ότι εκτός από το φετινό ρεκόρ συμμετοχής στα Ποσειδώνια που επιβεβαιώνει τη σημασία της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας στον τομέα των θαλασσίων μεταφορών, τα Ποσειδώνια προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο στη χώρα μας, γεμίζοντας τα ξενοδοχεία και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του εκθεσιακού τουρισμού, σε μια εποχή που κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο.

http://www.traveldailynews.gr

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ναυτιλιακές Εκθέσεις
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 30, 2010, 06:09:47 πμ »
Τον Οκτώβριο η διοργάνωση του 32ου Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών
 
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, που φέτος θα υποδειχτεί το κοινό του από τις 16 έως και 24 Οκτωβρίου, αποτελώντας  πόλο έλξης και επικοινωνίας για μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ασχολούνται με την θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.

Μετά την επιτυχία του περυσινού Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", η φετινή διοργάνωση ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά να υποδεχτεί τους φίλους της θάλασσας με μια ποικιλία σκαφών, εξοπλισμού και υπηρεσιών που θα καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, τις ανάγκες και φυσικά τις οικονομικές δυνατότητες των υποψήφιων αγοραστών και επισκεπτών.

Για εννέα ημέρες από τις 16 έως και τις 24 Οκτωβρίου το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι υπόσχεται να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, παρουσιάζοντας μια πολύ μεγάλη αλλά και προσιτή στο ευρύ κοινό γκάμα προϊόντων όπως: Ιστιοπλοϊκά σκάφη και cruisers, ενοικιάσεις σκαφών, φουσκωτά, ταχύπλοα, βάρκες, μηχανές σκαφών, αξεσουάρ, εξοπλισμό, ηλεκτρονικά συστήματα, προϊόντα συντήρησης αλλά και είδη κατάδυσης, ψαρέματος και θαλάσσιων σπορ.

Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται κάθε χρόνο από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων Expo One, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ), ενώ τελεί υπό την αιγίδα των διεθνών οργανισμών International Federation of Boat Show Organizers (IFBSO) και International Council of Marine Industry Associations. (ICOMIA).

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό.

http://www.traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ναυτιλιακές Εκθέσεις
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 04:46:59 πμ »
Ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων στο «Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών»

Ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, κ. Γιάννης Διαμαντίδης εγκαινίασε σήμερα το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατά την χαιρετιστήρια ομιλία του ο κ. Υπουργός ανέφερε τα ακόλουθα:

«Εγκαινιάζοντας σήμερα το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή γιατί αυτό παρότι γίνεται σε μια δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας όμως με την εμπνευσμένη ηγεσία του πρωθυπουργού μας Γιώργου Παπανδρέου η χώρα μας βγαίνει ξανά στις λεωφόρους της ανάπτυξης, της δημιουργίας και της ευημερίας.

Και όπως ήδη έχω πει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την ευθύνη της ηγεσίας του νέου υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας η ναυτιλία μας, η παγκόσμια αυτή υπερδύναμη στη θάλασσα, είναι και θα είναι ακόμη περισσότερο με τη βοήθεια όλων μας, η βαριά βιομηχανία της χώρας μας.

Εσείς όλοι οι κατασκευαστές αλλά και οι αντιπρόσωποι των ξένων εταιριών από όλο τον κόσμο – που είναι καλοδεχούμενοι στην φιλόξενη πατρίδα μας να επενδύσουν και να δημιουργήσουν – πρέπει να γνωρίζετε ότι η κυβέρνηση μας στηρίζει τις υγιείς επενδυτικές δυνάμεις όχι απλά για να γυρίσουμε σελίδα, αλλά να γράψουμε ένα νέο βιβλίο επιτυχιών για τη χώρα μας.

Τα σκάφη αναψυχής και τα παρελκόμενα τους απασχολούν σήμερα στην πατρίδα μας περισσότερα από 45.000 άτομα αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο μια τεράστια κατασκευαστική και εμπορική δύναμη για την Ελλάδα. Αλλά και στον εξαγωγικό τομέα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε, οι πωλήσεις σκαφών αμιγώς, δηλαδή καθαρά ελληνικής κατασκευής, παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις.

Ελλάδα είναι και θάλασσα. Και θέλουμε τους Έλληνες πιο κοντά στη Θάλασσα, για ναυτοσύνη και διάδοση του Ελληνικού θαλασσινού πνεύματος και του ελληνικού σκάφους. Και προς αυτή την κατεύθυνση όλοι μαζί θα εργαστούμε και πιστεύω ακράδαντα ότι θα πετύχουμε.

Καλή επιτυχία στην έκθεση σας».

http://www.zougla.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ναυτιλιακές Εκθέσεις
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 05, 2010, 05:16:01 πμ »
Μεγάλη συμμετοχή στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών
 
Με μεγάλη προσέλευση κοινού, ολοκληρώθηκε το φετινό 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo. Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι διοργανώθηκε  από την εταιρία οργάνωσης εκθέσεων Expo One με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ). «Προσιτές αποδράσεις για όλους» ήταν το μότο και της φετινής έκθεσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών στέφθηκε με εμπορική επιτυχία, αφού, σύμφωνα με δηλώσεις εκθετών, η μαζική προσέλευση του κοινού οδήγησε σε αυξημένο ενδιαφέρον και σε πωλήσεις τόσο σκαφών όσο και παρελκομένων, εξαρτημάτων, και αξεσουάρ. Καταλυτικό ρόλο στο ενδιαφέρον για πωλήσεις σκαφών έπαιξαν και τα καλά νέα, όσον αφορά τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις για τα τεκμήρια και τους φόρους πολυτελείας. Ειδικότερα, δεν επιβάλλεται φόρος πολυτελείας (10%) στους κατόχους σκαφών αναψυχής με μήκος μέχρι 7,5 μέτρα.

Επιπλέον, το τεκμήριο διαβίωσης θα υπολογίζεται με βάση τους μήνες χρήσης του σκάφους (δωδέκατα). Τέλος, η μείωση του τεκμηρίου, λόγω παλαιότητας, κατά 15%, μετά την παρέλευση 5ετίας ή 30% μετά την παρέλευση 10ετίας από πρώτη φορά εγγραφή στο νηολόγιο ή στο βιβλίο εγγραφής Μικρών Σκαφών, ανάλογα με το ολικό μήκος του σκάφους, αποτέλεσε ένα ακόμη καλό νέο για όσους ενδιαφέρθηκαν ή ενδιαφέρονται να προβούν στην αγορά σκάφους.

Τα εγκαίνια του 32ου Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών πραγματοποίησε ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, κ. Γιάννης Διαμαντίδης, ο οποίος περιηγήθηκε στην έκθεση και συνομίλησε με εκθέτες και επισκέπτες.

http://www.traveldailynews.gr

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ναυτιλιακές Εκθέσεις
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 30, 2011, 09:53:45 πμ »
Το 9ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής διεξάγεται αρχές Απριλίου
 
Ακόμη πιο κοντά στους φίλους της θάλασσας έρχεται το καθιερωμένο πλωτό σαλόνι μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής, "Best Value Yachting 2011". Aπό 7 έως  10 Απριλίου, η Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας, όπου θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση, θα φιλοξενήσει μια μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων σκαφών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η αγορά ενός σκάφους για τους λάτρεις της θάλασσας αποτελεί στόχο και όνειρο ακόμη και σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Υπό δυσχερείς συνθήκες, η απόφαση για αγορά σκάφους απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και σωστή πληροφόρηση ως προς τις διαθέσιμες επιλογές. Η Best Value Yachting 2011 έχει στόχο να βοηθήσει τους φίλους του yachting στη διαδικασία επιλογής και απόκτησης του δικού τους μεταχειρισμένου σκάφος αναψυχής στην καλύτερη τιμή.

Η Best Value Yachting, στην οποία συμμετέχουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής και πολλοί ιδιώτες, έχει, σύμφωνα με τους διοργανωτές, δυο βασικά πλεονεκτήματα που καθιστούν την επίσκεψη σε αυτή απαραίτητη για κάθε υποψήφιο αγοραστή σκάφους: Το πρώτο είναι ότι καλύπτει όλες τις δυνατές επιλογές που προσφέρονται για αγορά ή ανταλλαγή μεταχειρισμένου σκάφους ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους. Και το δεύτερο είναι ότι όντας πλωτή όχι μόνο παρουσιάζει τα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά τους, αλλά επιτρέπει και τις δοκιμές, ώστε ο αγοραστής έχοντας σταθμίσει όλες τις δυνατότητες και τις ανάγκες του να μπορέσει να πάρει την τελική του απόφαση αφού κάνει μια επί τόπου δοκιμή του σκάφους που τον ενδιαφέρει στη θάλασσα.

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη & Παρασκευή 15.00-20.00, Σαββατοκύριακο 10.00-20.00.

http://www.traveldailynews.gr/

Αποσυνδεδεμένος elina

  • Διαχειριστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3551
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Απ: Ναυτιλιακές Εκθέσεις
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 16, 2011, 15:13:43 μμ »
33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών
Ο κόσμος της θάλασσας είστε εσείς!

Και αυτή τη σαιζόν το 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών δίνει το δυναμικό του παρόν 15-23 Οκτωβρίου 2011 και προσκαλεί όλους τους λάτρεις της θάλασσας να παραβρεθούν στην πιο γνωστή ναυτική γιορτή στην Ελλάδα!

Η έκθεση θα παρουσιάσει φουσκωτά, ταχύπλοα, ιστιοπλοϊκά, βάρκες για ψάρεμα, water sports, αξεσουάρ, ηλεκτρονικά, καταδύσεις και πολλά άλλα προϊόντα για τους φίλους της θάλασσας και της περιπέτειας, από τις πλέον δραστήριες και ενεργητικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς.
Φέτος το συνοδευτικό πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει για πρώτη φορά live επιδείξεις και μαθήματα καταδύσεων σε πισίνα, όπου οι φίλοι του είδους μπορούν να πάρουν πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.

Επίσης στους χώρους της έκθεσης θα λειτουργήσει η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Καλοκαιρινές αποδράσεις» από τον αντίστοιχο διαγωνισμό που διοργανώνει το Ναυτικό Σαλόνι με φωτογραφίες που μας στέλνετε εσείς!

Το 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών διοργανώνεται στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το ΣΕΚΑΠΛΑΣ-ΠΕΕΥ και την εταιρεία EXPOONE ΕΠΕ.
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!