Αποστολέας Θέμα: Χανιά - 13 μέρες ταξίδι στην ιστορία, το χρόνο και τη φύση...  (Αναγνώστηκε 27645 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Χανιά - 13 μέρες ταξίδι στην ιστορία, το χρόνο και τη φύση...
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 14:09:30 μμ »
Οπως θα προσέξατε στη περιγραφή των διακοπων στα Χανιά, δε πάτησα το ποδι μου στις τουριστικές περιοχες Πλατανιάς, Αγία Μαρίνα κ.τ.λ.
Εκεί βέβαιά χτυπά η καρδιά της διασκέδασης του νομού, με πολλά beach bars τα οποία διοργανώνουν φοβερά Parties και πολλά μαγαζιά για να ψωνίσετε διαφορα πραγματάκια, απο σουβενιρς εως δερματινα.
Ομως εγώ επέλεξα κάτι πιο ήσυχο, μιας και για πολλά χρόνια ακολουθούσα το ρυθμό των parties στις οργανωμένες τουριστικές παραλιες.....Ετσι κατάλαβα τελικά πόσο όμορφος είναι ο τόπος μου....βέβαια δε είδα όλα αυτά που ήθελα...του χρόνου, θα συμπληρώσω τον οδηγό με περισσότερες πληροφοριες!!!!!

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 14:12:33 μμ »
Θα σου αρέσει πολύ στην Μηλιά (αν δεν έχεις πάει ... διάβασε εδώ http://www.travelchat.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=145&Itemid=52)
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 14:14:18 μμ »
Επισκέφθηκα το χωριό αυτό περαστική μόνο.....το ξέρω το μέρος γιατί ο ξάδερφος με τη γυναίκα του όταν θέλουν να ηρεμήσουν πάνε για Σ/Κ και μου έχουν πεί τα καλύτερα!!!!

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 17:23:52 μμ »
καταπληκτικες οι φωτογραφιες  σου και το ταξιωδικο σου μας εκανε και εμας να βαλουμε τα χανια στο προγραμμα προς επισκεψη.
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 17:40:41 μμ »

Οπως θα προσέξατε στη περιγραφή των διακοπων στα Χανιά, δε πάτησα το ποδι μου στις τουριστικές περιοχες...επέλεξα κάτι πιο ήσυχο, μιας και για πολλά χρόνια ακολουθούσα το ρυθμό των parties στις οργανωμένες τουριστικές παραλιες

Παλια ακολουθούσες το ρυθμό των parties...φετος επέλεξες κάτι πιο ήσυχο...το 70% των φωτογραφιων σου αφορα μοναστηρια...να αρχισω να κανω διαφορες υποθεσεις με το μυαλο μου...μοναχή Δήμητρα ???  :laugh: :laugh:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 21:27:49 μμ »
Αδερφε Dk.....απλά τα μοναστήρια είναι ιδιαίτερα όμορφα και σημαντίκά του νομου!!!!!! ΑΠΛΑ!!!
Πω...πω..με παρεξήγησες!!!! Απλά ήθελα ξεκουραση φέτος...είχα και το αμαξάκι μου και ήταν ευκαιρία να γνωρίσω τα Χανιά!!!!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 21:47:40 μμ »
καταπληκτικες οι φωτογραφιες  σου και το ταξιωδικο σου μας εκανε και εμας να βαλουμε τα χανια στο προγραμμα προς επισκεψη.

Χαιρομαι που σας άρεσε.....και θα χαρώ να μάθω ότι επισκεφθήκατε τα Χάνια και ότι σας βοήθησαν αυτά που έγραψα.....

Αποσυνδεδεμένος vasiliki

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 22:18:05 μμ »
 :clap: :clap: :clap: σε ευχαριστουμε Δημητρα για τις πληροφοριες και τις τελειες φωτο !!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 22:28:14 μμ »
Σημερα στις 19.00 στο SKY στην εκπομπη Γυρισματα ειχε αφιερωμα στα Χανια...εδειξε παρα πολλα απο αυτα που μας ανεβασες κι εσυ...ακομη και το φαραγγι της Σαμαριας αλλα και το παραθαλασσιο χωριο που συναντας βγαινοντας απο το φαραγγι.

Τα εβλεπα και ελεγα...καπου τα εχω ξαναδει και αυτο το ωφειλουμε σε σενα μοναχή Δημητρα!!!
Σέυχαριστουμε!! :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος Ntina

• Hero Member
  • καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 17:11:43 μμ »
Για προσεξέ το αυτό,με τα πολλά μοναστήρια Δημητρούλα,τώρα τελευταία συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια. :laugh:
καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου