Αποστολέας Θέμα: Ποια είναι η αγαπημένη σας πόλη?  (Αναγνώστηκε 10891 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας πόλη?
« Απάντηση #50 στις: Ιούνιος 03, 2012, 10:36:20 πμ »
Κωνσταντινουποληηηηηηηηηη!!!!! :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #51 στις: Ιούνιος 03, 2012, 13:18:52 μμ »
μπρυζ βρυξελες πολη παραμυθι..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #52 στις: Ιούνιος 03, 2012, 23:49:33 μμ »
Χμμμ, δυσκολο να διαλεξω...
Για να ζησω, θα διαλεγα  absolut την Βαρκελωνη
Τρελενομαι για το Χονγκ  Κονγκ αλλα δεν θα αντεχα την πολυ υγρασια για πολυ καιρο.
Το ιδιο ισχυει και για το  Εντιμπουργκ {Εδιμβουργο} , αλλα δεν θα μ αρεζε το πολυ  κρυο και οι μεγαλοι χειμωνες.
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #53 στις: Ιούνιος 04, 2012, 00:53:57 πμ »
Εγω,τωρα,ποια να πρωτοδιαλεξω?  :sorry:  :sorry:  :scratch:  :scratch: ΔΕΝ ειναi ΜΙΑ η αγαπημενη μου πολη,αλλα ΠΟΛΛΕΣ...!!!  :mad: Ας αναφερω,ομως,τις πιο μικρες κ γραφικες,που μεχρι στιγμη,εχω επισκευθει κ εχουν κερδισει μια θεση στην καρδια μου...γιατι υπαρχουν κ τοσες αλλες,παραμυθενιες,που δεν εχω παει ακομα...  Απο Γερμανια,λοιπον...Fussen,Ingolstadt,Freiburg im Breisgau,Lindau,αν πιανονται κ τα χωρια το Mittenwald.....      Απο Ελβετια...Baden,Zurich,Luzern,Bern,Sankt Gallen,Chur,Scuol,Bellinzona...   Απο Ιταλια...Trento,Belluno,Ortisei,Brixen,Bolzano,Merano,Firenze,Venezia,Rapallo,το μικρουλι Portofino....   Aπο Αυστρια...Feldkirch,Innsbruck,Hall in Tirol,Salzburg,Bad Gastein....   Απο Γαλλια...Rouen,Deauville,Honfleur,St.Malo,Dinan,Le Mans............Συγνωμη αν σας κουρασα   :dizzy:  :dizzy:  :dizzy: :pardon:  :pardon:  :pardon: αλλα ολες ειναι αγαπημενες!  :kiss:  :kiss:  :kiss: Κ δεν εχω συμπεριλαβει πρωτευουσες,ουτε αλλες πανεμορφες μικρες πολεις...γιατι θα μας βρει το ξημερωμα..  :bigr:  :bigr:  :bigr: