Αποστολέας Θέμα: Αίγυπτος : Κάϊρο – Αλεξάνδρεια – Σάρμ Ελ Σέιχ  (Αναγνώστηκε 25488 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Αίγυπτος : Κάϊρο – Αλεξάνδρεια – Σάρμ Ελ Σέιχ
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 25, 2008, 16:04:49 μμ »
Tι αλλο να θελει ο ανθρωπος!!!! :o
Μετα απ' ολα αυτα μονο εισιτηριο χρειαζεται και να παει στο αεροδρομιο. ;D

Αποσυνδεδεμένος MASTORAS

• Newbie
  • *
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 25, 2008, 20:54:46 μμ »
Σας ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταποκριση στις ερωτησεις μου.
Οι πληροφοριες ειναι χρησιμες ειδικα για το παιδι.
Λεω να φυγω τελη Σεπτεμβρη. Αν προκυψει καποια αλλη απορια θα σας γραψω.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 25, 2008, 22:06:43 μμ »
Αν προκυψει καποια αλλη απορια θα σας γραψω.
Kαι απορια αλλη να μην προκυψει...εσυ να μας γραφεις!!!
Αν θελεις περνα απο τα νεα μελη για επισημα καλωσορισματα και γραψε μας για τα ταξιδια που εχεις κανει...

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 25, 2008, 23:50:20 μμ »
Καλησπέρα σε όλους στο forum. Είμαι νέο μέλος και θέλω κάποιες πληροφορίες για το Sharm.

Καλωσήρθες στην παρέα μας suffraggette. Θα σου γράψω δύο λόγια ακόμα για το  Σαρμ Ελ Σέιχ.
Καταρχήν η περίοδος που διάλεξες είναι καταπληκτική. Κι εγώ εκείνη την περίοδο πήγα. Τα περισσότερα ξενοδοχεία που βρίσκονται εκεί είναι 5*. Εγώ είχα μείνει στο Grand Rotana. Παίζει σημαντικό ρόλο το ξενοδοχείο να είναι δίπλα στην παραλία για να πηγαίνεις για snorkeling (απαραίτητη προϋπόθεση για κάποιον που πάει εκεί).
Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία κατά μήκος της παραλίας.
Για διασκέδαση πρέπει να πάρεις ταξί και να πας στο Naama Bay. Από το ξενοδοχείο που έμενα ήταν 10 λεπτά με το ταξί. Εκεί έχει τα πάντα. Καφετέριες, μπαρ, φαγητό. Επίσης τουριστικά μαγαζιά και ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο. Το ξενοδοχείο Grand Rotana είχε και πουλμανάκι κάθε 3 ώρες περίπου που σε πήγαινε στο Naama Bay και σε έπαιρνε πριν τις 12 το βράδυ.
Το μόνο πράγμα που θέλει προσοχή είναι το ταξί και φυσικά κανονίζεις την τιμή πριν σε μεταφέρει ... για να μην σε γδύσει!!
Αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου ... και περιμένουμε εντυπώσεις σου όταν γυρίσεις.

Απο τα ξενοδοχεια Pyramisa, Safir, Ramsis Hilton, Conrad, Marriott  στο Καιρο εχει παει κανεις? πιο συστηνεται?
Στο Σαρμ¨Savoy, Hilton Dreams? καμμια γνωμη?

Στο Κάιρο υπάρχουν 2 ξενοδοχεία Hilton. Εμένα δυστυχώς με έβαλαν στο παλιό αλλά ανακαινισμένο. Δεν έμεινα ευχαριστημένη γιατί μύριζε άσχημα.
Άκουσα ότι το Marriot ήταν αρκετά καλό από συνταξιδιώτες.
Στο Σαρμ τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι πολυτελείας. Διάλεξε ένα ξενοδοχείο να είναι δίπλα στη θάλασσα. Το Grand Rotana ήταν πολύ καλό.
Στο Κάιρο ο ξεναγός ήταν Αιγύπτιος (από το πρακτορείο boutros tours) αλλά μίλαγε τέλεια ελληνικά. Στο Σαρμ ο αντίστοιχος πράκτορας μιλούσε μόνο αγγλικά.
Αν θέλεις κάποια άλλη πληροφορία μπορείς να μας ρωτήσεις. Για μένα πάντως ήταν ένα ταξίδι ζωής!
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 14, 2010, 21:24:56 μμ by dk »
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 14, 2009, 10:29:24 πμ »

Για μενα το ταξιδι στην Αιγυπτο ηταν ονειρο ζωης που πραγματοποιηθηκε το καλοκαιρι του 2002,αλλα οποτε θελετε ξαναπαμε. :D

Και για μενα ηταν ονειρο ζωης...και ειναι απο τα λιγα μερη που θελω καποτε να ξαναεπισκεφτω.