Καλησπέρα σε όλους στο forum. Είμαι νέο μέλος και θέλω κάποιες πληροφορίες για το Sharm.
Καλωσήρθες στην παρέα μας suffraggette. Θα σου γράψω δύο λόγια ακόμα για το Σαρμ Ελ Σέιχ.
Καταρχήν η περίοδος που διάλεξες είναι καταπληκτική. Κι εγώ εκείνη την περίοδο πήγα. Τα περισσότερα ξενοδοχεία που βρίσκονται εκεί είναι 5*. Εγώ είχα μείνει στο Grand Rotana. Παίζει σημαντικό ρόλο το ξενοδοχείο να είναι δίπλα στην παραλία για να πηγαίνεις για snorkeling (απαραίτητη προϋπόθεση για κάποιον που πάει εκεί).
Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία κατά μήκος της παραλίας.
Για διασκέδαση πρέπει να πάρεις ταξί και να πας στο Naama Bay. Από το ξενοδοχείο που έμενα ήταν 10 λεπτά με το ταξί. Εκεί έχει τα πάντα. Καφετέριες, μπαρ, φαγητό. Επίσης τουριστικά μαγαζιά και ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο. Το ξενοδοχείο Grand Rotana είχε και πουλμανάκι κάθε 3 ώρες περίπου που σε πήγαινε στο Naama Bay και σε έπαιρνε πριν τις 12 το βράδυ.
Το μόνο πράγμα που θέλει προσοχή είναι το ταξί και φυσικά κανονίζεις την τιμή πριν σε μεταφέρει ... για να μην σε γδύσει!!
Αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου ... και περιμένουμε εντυπώσεις σου όταν γυρίσεις.
Απο τα ξενοδοχεια Pyramisa, Safir, Ramsis Hilton, Conrad, Marriott στο Καιρο εχει παει κανεις? πιο συστηνεται?
Στο Σαρμ¨Savoy, Hilton Dreams? καμμια γνωμη?
Στο Κάιρο υπάρχουν 2 ξενοδοχεία Hilton. Εμένα δυστυχώς με έβαλαν στο παλιό αλλά ανακαινισμένο. Δεν έμεινα ευχαριστημένη γιατί μύριζε άσχημα.
Άκουσα ότι το Marriot ήταν αρκετά καλό από συνταξιδιώτες.
Στο Σαρμ τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι πολυτελείας. Διάλεξε ένα ξενοδοχείο να είναι δίπλα στη θάλασσα. Το Grand Rotana ήταν πολύ καλό.
Στο Κάιρο ο ξεναγός ήταν Αιγύπτιος (από το πρακτορείο boutros tours) αλλά μίλαγε τέλεια ελληνικά. Στο Σαρμ ο αντίστοιχος πράκτορας μιλούσε μόνο αγγλικά.
Αν θέλεις κάποια άλλη πληροφορία μπορείς να μας ρωτήσεις. Για μένα πάντως ήταν ένα ταξίδι ζωής!