Αποστολέας Θέμα: Tι ''souvenirs'' αγοράζετε στα ταξίδια σας?  (Αναγνώστηκε 36507 φορές)

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Tι ''souvenirs'' αγοράζετε στα ταξίδια σας?
« Απάντηση #140 στις: Ιούλιος 16, 2012, 12:10:46 μμ »
 :scratch:  :scratch:
Oχι... γιατι μην ξεχνας, μας υποσχεθηκες οτι θα ερθεις.
Το δωματιο ειναι στρωμενο και σε περιμενει να ερθεις να παμε να το παρουμε μαζι. Εχεις να δεις πολλλλλαααααα ακομη.
Το Vic, το  Ripoll τις   Banyoles την Besalu το Santa Pau την  Tarragona.......... Την Γαλλικη Καταλωνια, Καρκασσον, Μιρπουά, Φουά....
Εχει και εκει πολλα πιατα  :pardon:

{Σου την εφερα !!!!!!!!}
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #141 στις: Ιούλιος 16, 2012, 14:57:37 μμ »
Καταρχην ξερετε ποσο σας εκτιμω οικογενειακως και δεν εχω κανενα προβλημα να φιλοξενηθω στο σπιτι σας... αυτο θα γινει στο μελλον χωρις φοβο και παθος  :mocking: ... αν ομως διαβασεις τη συζητηση μας εδω http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,6686.msg71098.html#msg71098 ποτε δεν ειπα οτι θα ερθω 100% ... αντιθετα ενημερωσα πως περιμενω απο την Aegean να δεχθουν τον προορισμο που ζητησα και που ηταν κατι νεο για μενα... οποτε δεν θελω να θεωρειτε οτι σας ''εριξα''. :pardon:

Δευτερον... αυτη την εποχη εχετε κι εσεις πολυ δουλεια και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, αφηστε εμενα και δουλεψτε οσο περισσοτερο μπορειτε, μας περιμενει δυσκολος χειμωνας ολους!!!

Τριτον... ολα αυτα τα μερη που λες μ' ένδιαφερουν και θα παμε οταν θα ερθω.

Τεταρτον και τελευταιο μη με στενοχωρεις περισσοτερο... αρκετη στενοχωρια περασα χθες που το ειδα να γινεται χιλια κομματια :cray: ... ξερω οτι τελικα θα μου το παρεις. :laugh:

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #142 στις: Ιούλιος 17, 2012, 14:00:31 μμ »
Υπαρχει καμια   ιστοσελιδα,να πουλαει μινιατουρες;
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #143 στις: Ιούλιος 18, 2012, 01:08:35 πμ »
Παράθεση
ξερω οτι τελικα θα μου το παρεις.
θα το σκεφτω  :blum: