Αποστολέας Θέμα: Tι ''souvenirs'' αγοράζετε στα ταξίδια σας?  (Αναγνώστηκε 36509 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Flying

• Jr. Member
  • **
Απ: Tι ''souvenirs'' αγοράζετε στα ταξίδια σας?
« Απάντηση #120 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 00:19:20 πμ »

CD με τοπική λαϊκή μουσική. Επίσης μαγνητάκια, και παλιότερα κύπελλα για καφέ. Και κατά καιρούς μπλούζες.

Flying

Αποσυνδεδεμένος marnek1

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #121 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 00:57:08 πμ »
Εγώ από κάθε χώρα (Ινδία, Τουρκία, Ταϊλάνδη, Μπαλί κλπ), θα αγοράσω κάποιο ακριβό κόσμημα, (λευκόχρυσος ή ασήμι και ημιπολύτιμοι λίθοι) και οπωσδήποτε ένα T-shirt με το όνομα της χώρας το οποίο και φοράω την ημέρα που επιστρέφω στην πατρίδα.
Συλλέγω μετά μανίας μπουκαλάκια σαμπουάν απο το ξενοδοχείο που μένω καθε φορά και επίσης αντιπροσωπευτικά αντικείμενα (αγαλματάκια κουκλίτσες κλπ) τα οποία τοποθετώ σε μια βιτρίνα, ηοποία κοντεύει να γεμίσει (18 χρόνια ταξίδεύω) και θα πρέπει σύντομα να προσθέσω ράφια.

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #122 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 09:28:46 πμ »
Το καλυτερο θα ηταν να μπορουσε κανεις να μαζευει 2-3 διαφορετικα ειδη.Να εχει βεβαια και το χωρο.Ας πουμε μαγνητακι,κουπα,πιατο και κατι πιο χαρακτηριστικο της πολης ή της περιοχης.Ακομα κλαιω τα 100 ευρω που εδωσα για τον ξυλινο κουκο...Χαλασε πολυ γρηγορα ο μηχανισμος.Απατεωνες...
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #123 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 09:36:02 πμ »
Εγώ από κάθε χώρα (Ινδία, Τουρκία, Ταϊλάνδη, Μπαλί κλπ), θα αγοράσω κάποιο ακριβό κόσμημα, (λευκόχρυσος ή ασήμι και ημιπολύτιμοι λίθοι)

Βλεπω εχεις ακριβα γουστα Μαρια... :o

Αποσυνδεδεμένος Stella

• Full Member
« Απάντηση #124 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 09:55:49 πμ »
Παράθεση
Συλλέγω μετά μανίας μπουκαλάκια σαμπουάν απο το ξενοδοχείο που μένω καθε φορά

Κι εγώ το κάνω αυτό!!! Έχω ένα ντουλάπι στο μπάνιο μου που είναι γεμάτο! Σε λίγο θα χρειαστώ και δεύτερο ντουλάπι!!! :shout:

Αποσυνδεδεμένος pliatsiko

• Full Member
« Απάντηση #125 στις: Σεπτέμβριος 14, 2010, 16:38:07 μμ »
Αν το μέρος που επισκέπτομαι φημίζεται για κάτι (π.χ. κρασί, κάποιο τοπικό γλυκό κ.α.) φροντίζω αν μπορώ να πάρω ένα δείγμα να το θυμάμαι!
Πάντα κρατάω τα εισιτήρια από κάθε διαδρομή αλλά εκεί που δίνω μεγάλη σημασία είναι στο να μαζεύω κάρτες από διάφορα μαγαζιά (μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.λ.π.) που περνάω ή μου κάνουν ιδιέταιρη εντύπωση!
Αυτά! Τα υπόλοιπα souvenir τα βάζω σε ένα συρταράκι στο κεφάλι μου όπου και είναι απολύτως ασφαλή!!!  :wink:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #126 στις: Οκτώβριος 13, 2010, 20:40:32 μμ »
Παρίσι,Μαδρίτη,Γρανάδα,Βουδαπεστη(εχω ενα που γραφει Ουγγαρια),Ζυριχη,Λωζανη,Μπρατισλαβα

Εσυ μαζευεις μαγνητακια πολεων και οχι χωρων... ???
Μαδρίτη, Γρανάδα ηταν ο panpan πριν μερικες μερες... ισως να μην εχει γυρισει ακομη... της Ζυριχης θα στο εχω τον Οκτωβριο. :smile_:

Αποστολη... το εχω εδω... αυτο της Ζυριχης εννοω... εγω κρατησα το λογο μου... εσυ βρες τροπο να το παρεις. :bigr:

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #127 στις: Οκτώβριος 13, 2010, 20:47:38 μμ »
Παρίσι,Μαδρίτη,Γρανάδα,Βουδαπεστη(εχω ενα που γραφει Ουγγαρια),Ζυριχη,Λωζανη,Μπρατισλαβα

Εσυ μαζευεις μαγνητακια πολεων και οχι χωρων... ???
Μαδρίτη, Γρανάδα ηταν ο panpan πριν μερικες μερες... ισως να μην εχει γυρισει ακομη... της Ζυριχης θα στο εχω τον Οκτωβριο. :smile_:

Αποστολη... το εχω εδω... αυτο της Ζυριχης εννοω... εγω κρατησα το λογο μου... εσυ βρες τροπο να το παρεις. :bigr:

Mηπως του λειπει και κανενα απο λονδινο???  :wink: :wink:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #128 στις: Οκτώβριος 13, 2010, 20:58:52 μμ »
 :bigre: :bigre:

Πιθανοτατα,τα Χριστουγεννα θα ανεβω Αθηνα ή τουλαχιστον θα περασω ετσι και αλλιως απο Αθηνα.Αν μπορεις να μου το κρατησεις,ωραια,αν ομως το  θες για σενα ή για καποιον αλλον,ολα καλα.

manelak,θελω μονο απο πολεις  ή περιοχες που εχω παει.Τα μονα που εχω στο ψυγειο και δεν εχω παει,ειναι η Κυπρος και η Θασος,που πηγαν οι κουμπαροι μου.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #129 στις: Οκτώβριος 13, 2010, 21:10:31 μμ »
Πιθανοτατα,τα Χριστουγεννα θα ανεβω Αθηνα ή τουλαχιστον θα περασω ετσι και αλλιως απο Αθηνα.
Αν μπορεις να μου το κρατησεις,ωραια,αν ομως το  θες για σενα ή για καποιον αλλον,ολα καλα.

Αν το ηθελα για μενα δεν θα στο ελεγα καθολου. :diablo:
Σημερα ηρθε η φιλη μου απο Ελβετια και το εφερε... κι επειδη θα το παρεις τα Χριστουγεννα, αυτο θα ειναι το χριστουγεννιατικο δωρο μου για σενα!! :bigr: