Αποστολέας Θέμα: Νησιά Πράσινου Ακρωτηρίου  (Αναγνώστηκε 4067 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
Νησιά Πράσινου Ακρωτηρίου
« στις: Μάιος 22, 2009, 17:22:37 μμ »
Το αρχιπέλαγος του Πράσινου Ακρωτηρίου είναι ένα απομονωμένο σύμπλεγμα νησιών και μια πρώην αποικία της Πορτογαλίας στα ανοιχτά των δυτικών ακτών της Αφρικής, σε απόσταση περίπου 500 χιλιομέτρων από το ομώνυμο ηπειρωτικό Ακρωτήριο.
Συνδυάζοντας πορτογαλικές και αφρικανικές επιρροές, η ψυχοσύνθεση των κατοίκων του νησιωτικού αυτού συμπλέγματος είναι φτιαγμένη από μουσική, τραγούδιμ γλυκιά κρεόλ γλώσσα, λογοτεχνία, θάλασσα και ουρανο.
Η μουσική του, που έγινε διάσημη μέσω της εντυπωσιακής επιτυχίας που γνώρισε τα τελευταία χρόνια η Cesaria Evora με τη βελούδινη φωνή της, στηρίζεται κατά κύριο λόγο σε ένα μελαγχολικό, υπερήφανο και ρυθμικά περίπλοκο συγγενή των blues που ονομάζεται morna.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Νησιά Πράσινου Ακρωτηρίου
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 22, 2009, 17:42:09 μμ »

Η μουσική του, που έγινε διάσημη μέσω της εντυπωσιακής επιτυχίας που γνώρισε τα τελευταία χρόνια η Cesaria Evora με τη βελούδινη φωνή της, στηρίζεται κατά κύριο λόγο σε ένα μελαγχολικό, υπερήφανο και ρυθμικά περίπλοκο συγγενή των blues που ονομάζεται morna.

Cesaria Evora...η ξυπόλυτη ντίβα του Πράσινου Ακρωτηρίου :clap: η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της morna :clap: η ντίβα που μας μαγεψε με την υπεροχη φωνη της, τον περασμενο Μαρτη στο Αθηνών Αρένα!! :clap:

Αποσυνδεδεμένος taxidiaris

• Sr. Member
    • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 25, 2009, 21:53:45 μμ »
Κική οργανώνεται ταξίδι στο Capo Verde?   Αν ΝΑΙ τότε να ρωτήσω άν μπορείτε να οργανώσετε ενα ατομικό ταξίδι και απέναντι στη ΓΟΥΙΝΕΑ ΜΠΙΣΣΑΟ?
Το ταξίδι είναι γνώση,εμπειρία,σταθμός.

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 27, 2009, 13:11:30 μμ »
Για φέτος το καλοκαίρι ετοιμάζουμε γκρουπ Σενεγάλη - Γκάμπια - Μάλι με επέκταση στο Πράσινο Ακρωτήριο.
Βεβαίως και μπορούμε να ετοιμάσουμε ατομικό για Guinea Bisau, θα χρειαστώ βέβαια κάποιες λεπτομέρειες από εσένα (περίοδο, διάρκεια κλπ).
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο kicky@versus-travel.gr ή με την κ. Σταυρουλάκη cstavroulaki@versus-travel.gr

Αποσυνδεδεμένος taxidiaris

• Sr. Member
    • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 01, 2009, 23:31:29 μμ »
ΟΚ Κική, θα σου γράψω λεπτομέρειες ταξιδίου  :dance:
Το ταξίδι είναι γνώση,εμπειρία,σταθμός.

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member