Αποστολέας Θέμα: Aνέκδοτα, αστεία...κλπ  (Αναγνώστηκε 115958 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vagantos

• Sr. Member
  • kavouras12.blogspot.gr
    • καβουροζούμι
Απ: Aνέκδοτα, αστεία...κλπ
« Απάντηση #460 στις: Μάιος 17, 2013, 00:47:13 πμ »
Eυχαριστουμε πολύ τους Έλληνες του εξωτερικού που με τις καινοτόμες ιδέεςτους προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας... :yahoo: :dance:
Κόκκαλο ρίξε στο σκυλί, το μαύρο που αλυχτά
και στείλε τη φιγούρα μας στον πειρατή ρεγάλο...

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #461 στις: Ιούνιος 10, 2013, 10:55:27 πμ »

Ο Αντώνης Σαμαράς, μετά το ταξίδι του στη Κίνα, μας εξηγεί πως θα φτάσουμε στην ανάπτυξη:

朣楢琴执执瑩浻牡楧硰执 执獧浻牡 楧敬 瑦瀰絸朣杢㑳
执獧扻 捡杫潲湵潣潬昣 昸昸 慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬 敮牡氬 晥⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥 捥 捥戻捡杫潲 湵浩条眭扥楫楬敮 牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散戻捡杫 潲湵浩条洭穯氭湩 慥牧摡敩瑮 琨 灯捥捥捥慢正牧畯摮 椭慭 敧獭氭湩 慥牧摡敩瑮琨灯捥 捥捥 慢正牧畯摮椭慭 敧楬敮牡札 慲楤湥潴昣昸 昸攣散散戻捡杫潲 湵 浩条楬敮牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散汩 整牰杯摩慭敧牔湡 晳 牯楍牣獯景牧摡敩 瑮猨慴瑲潃潬卲 牴昣昸 昸摮潃潬卲牴攣散 散潢 摲牥硰猠汯摩 搻獩汰祡戺潬正潭 潢摲牥爭 摡畩瀲 漭戭牯敤慲楤獵 硰敷止瑩 戭牯敤慲楤獵 硰戻 牯敤慲楤獵 硰执獧搴摻獩 汰祡戺潬正瀻獯瑩 潩 敲慬楴敶执獧搴E筮楤 灳慬湩楬 敮戭潬 正漻敶晲潬

Έχει δίκιο. Ειδικά στο σημείο που λέει: 汦睯攺

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #462 στις: Ιούνιος 11, 2013, 05:04:43 πμ »
Ένας παντρεμένος επιχειρηματίας συναντά σε ένα ταξίδι του ένα πανέμορφο κωλ-γκερλ και συμφωνεί να περάσει τη νύχτα μαζί της για 500 ευρώ.
Το πρωί, προτού φύγει, της λέει ότι επειδή δεν έχει μετρητά πάνω του θα ενημέρωνε τη γραμματέα του να γράψει μια επιταγή και να την ταχυδρομήσει με την αιτιολογία «ΜΙΣΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ».
Φτάνοντας στο γραφείο του, έχει αρχίσει ήδη να μετανιώνει και να σκέπτεται ότι τα 500 ευρώ είναι πολλά. Βάζει λοιπόν τη γραμματέα του να στείλει στην κυρία μια επιταγή 200 ευρώ εσωκλείοντας το ακόλουθο σημείωμα:

«Αξιότιμη κυρία,
σας στέλνω μια επιταγή 200 ευρώ ως μίσθωμα για το διαμέρισμα σας. Δε στέλνω τα αρχικώς συμφωνηθέντα επειδή όταν νοίκιασα το διαμέρισμα είχα την εντύπωση ότι δεν είχε ξανανοικιαστεί, ότι θα έχει αρκετή θέρμανση κι ότι θα ήταν σχετικά μικρό ώστε να με κάνει να νιώσω άνετα και βολικά. Μετά λύπης μου ανακάλυψα ότι είχε νοικιαστεί ήδη πολλές φορές, ήταν ψυχρό και αρκετά μεγάλο».

Μετά από μερικές μέρες παίρνει πίσω τα 200 ευρώ με το ακόλουθο σημείωμα:

«Αγαπητέ κύριε,
δεν μπορώ να καταλάβω πως περιμένετε ένα τόσο όμορφο διαμέρισμα να μείνει ξενοίκιαστο. Όσον αφορά τη θέρμανση, υπάρχει άφθονη αρκεί να ξέρετε να την θέσετε σε λειτουργία. Το διαμέρισμα δεν είναι καθόλου μεγάλο κι αν δεν έχετε έπιπλα να το γεμίσετε μην κατηγορείτε εμένα. Παρακαλώ να μας στείλετε το πλήρες μίσθωμα που συμφωνήσαμε, ειδάλλως θα αναγκαστούμε να επικοινωνήσουμε με τη σπιτονοικοκυρά σας και να της δείξουμε φωτογραφίες από την παραμονή σας στο διαμέρισμα μας»...

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
« Απάντηση #463 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:25:40 πμ »
Προσευχή ενός μικρού...

ΣΕ παρακαλώ καλέ μου ΘΕΟΥΛΗ.. να με βοηθήσεις να είμαι καλό παιδάκι... να με προστατεύεις ,και βοήθα όλο τον κόσμο νάναι καλα.. και σε παρακαλώ θεέ μου μη βγάζεις στην τηλεόραση ένα κύριο...
που τον λένε ΑΝΤΩΝΗ γιατί κάθε φορά που τον βλέπει ο μπαμπάς μου λέει .. ''πες τα λεβέντη μου..'' και τότε ο παππούς τον μουντζώνει τον μπαμπά μου, γιατί λέει πως αυτός ο Αντώνης είναι.... (λέει μια λέξη που η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να πω, γιατί πάω στο σχολείο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ και η δασκάλα λέει να μη λέμε κακά λόγια)..
και τότε ο θείος μου που είναι δημόσιος υπάλληλος λέει πως μόνο ένας κύριος χοντρός είναι καλός .. ΒΑΓΓΕΛΗ τον λένε .. και τότε η γιαγιά μου τον μουντζώνει τον θείο μου γιατί η γιαγιά μου ήταν στην ΕΠΟΝ .δεν ξέρω τι είναι αυτό.. αλλά κάθε φορά που το λέει κλαίει ,γιατί λέει .. ''και η Αλέκα σκατά τα κάνανε.''.

Kαι καλά αφού τα κάνανε σκατά γιατί δεν τα καθαρίζουνε για να πάψει να κλαίει η γιαγιά.. και ο ξάδελφός μου που πάει στο πανεπιστήμιο λέει πως .. ''όλοι είναι κλέφτες και πως αυτός θα ψηφίσει ΤΣΙΠΡΑ '' γιατί λέει..'' αυτός θα τους πηδήξει όλους . ''τώρα ποιους θα πηδήξει δεν ξέρω.. αλλά τι να πω.. και η άλλη μου ξαδέλφη που ο μπαμπάς της είναι αστυνόμος λέει πως αυτοί ψηφίζουν χρυσή αυγή... μα εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτό .. αλλά ο παππούς λέει πως αυτοί είναι φασίστες.. οι φασίστες μάλλον ράτσα σκυλιών πρέπει νάνε, γιατί ο παππούς μου όταν λέει φασίστες βάζει μπροστά και τα κοπρόσκυλα.. ''κοπρόσκυλα φασίστες '' λέει

Kαι η μαμά μου είπε πως θα ψηφίσει Κουβέλη..αλλά ο μπαμπάς μου της είπε πως αν ψηφίσει Κουβέλη να ξεχάσει το κοκό για ένα μήνα.και η μαμά μου είπε ..''σκασίλα μου κάλους θα βγάλει το χέρι σου.. ''θεούλη μου δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν όλα αυτά..στη η μαμά αρέσουν τόσο πολύ τα γλυκά..πως θα μείνει χωρίς γλυκό ένα μήνα ..και τα χέρια του μπαμπά θα βγάλουν κάλους????

Μουρχεται να κλαίω..εγώ πάντως όταν μεγαλώσω ήθελα να γίνω γιατρός.. αλλά τώρα το μετάνιωσα.. θα γίνω Τσοχατζόπουλος . δεν ξέρω τι δουλειά είναι αυτό, αλλά πρέπει να είναι πολύ καλή δουλειά και να βγάζεις πολλά λεφτά γιατί ο μπαμπάς μου λέει. ''κουφάλα Τσοχατζόπουλε τα κονόμησες'' .ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ θεέ μου είπα κακιά λέξη .συγχώραμε. μη το πεις του μπαμπά γιατί τώρα που το χέρι του θα έχει βγάλει κάλους, θα πονάω αν με δείρει . . ευχαριστώ θεέ μου ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .. τα φιλιά μου στην Παναγίτσα ......

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #464 στις: Ιούνιος 25, 2013, 23:15:48 μμ »
Βαρέθηκε ο Ταρζάν την ζούγκλα, έφυγε και πήγε να γίνει αγρότης.
Στο δρόμο βρίσκει έναν τύπο που τον ρωτάει:
-Ποιός είσαι εσύ;
-Είμαι ο Ταρζάν!
-Kαι τί θέλεις;
-Βαρέθηκα την ζούγκλα,θέλω να γίνω αγρότης...
-Ωραία,εγώ αγρότης είμαι, έλα στην φάρμα μου να σου μάθω τα κόλπα της δουλειάς...

Πήγανε στη φάρμα του αγρότη μα μόλις μπήκαν στη φάρμα ο γαϊδαράκος του αγρότη
άρχισε να γκαρίζει έντονα...
Λέει ο Ταρζάν στον αγρότη:
-Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο;
-Γιατί τί έγινε;
-Το καημένο το γαϊδαράκι έχεις να το ταΐσεις 5 μέρες...
-Και εσύ πού το ξέρεις;
-Εγώ είμαι ο Ταρζάν, μιλάω την γλώσσα των ζώων...
-Ε..να ξέρεις..είχα πολλές δουλειές και το ξέχασα...

Μερικά βήματα πιο μέσα άρχισε να γαυγίζει το σκυλί και λέει ο Ταρζάν:
-Καλά εσύ θέλεις σκότωμα..Το καημένο το σκυλί έχεις να το βάλεις νερό 3 μέρες,έσκασε στην δίψα το καημένο το ζωντανό...
-Ε..να..ξέρεις πολλές δουλειές..το ξέχασα...
Πηγαίνουν πιο μέσα στην φάρμα και αρχίζει να βελάζει η κατσίκα και πριν προλάβει να πει τίποτα ο Ταρζάν του λέει ο αγρότης:
-Μην την πιστεύεις, αυτή μου ρίχτηκε πρώτη!!!

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
« Απάντηση #465 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 16:11:06 μμ »
Aνέκδοτο (τον καιρό του μνημονίου)!
- Χειρουργός: Δώστε αναισθησία.
- Αναισθησιολόγος: Original ή γενόσημη;
- Χειρουργός: Γενόσημη. Ας όψεται η
κρίση..
- Αναισθησιολόγος: Νάνι νάνι νάααααανιιιιιιι, κι όπου το πονεί να γιάαααανειιιιιιιι…..

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
« Απάντηση #466 στις: Σεπτέμβριος 22, 2013, 15:59:42 μμ »
Αν και δεν είναι ανέκδοτο έχει πλάκα και είναι και "ταξιδιωτικό"

Από την μέρα που έφυγες έχασα ότι είχα...
νοιώθω πηγή χωρίς νερό, Χίος χωρίς μαστίχα
Τήνος χωρίς την παναγία, Σύρος χωρίς λουκούμι
Κρήτη χωρίς την τσικουδιά, Κύπρος χωρίς χαλούμι..
Δίας χωρίς τον κεραυνό και θύμα του Προκρούστη
Κνωσός χωρίς Μινώταυρο... Μύκονος δίχως πούστη !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #467 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 20:45:29 μμ »
Ενας γέρος Ελληνας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω από 40 χρόνια.Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι:
''Αγαπημένε μου γιε είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ,θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο.
Σε αγαπώ,ο πατέρας σου''.
Σε μια ώρα ο γέρος λαμβάνει με e-mail απάντηση από το γιο του:
''Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο,γιατί ΕΚΕΙ έκρυψα το ΠΡΑΜΑ.
Σ' αγαπώ κι εγώ, Γιωργος''.
Σε 15 λεπτά, ο Αμερικανικός στρατός,το ναυτικό,το FBI ,η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου σκάβουν ολόκληρο τον κήπο,ερευνούν το σπίτι,γδύνουν τον γέρο,ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι.
Μισή ώρα αργότερα ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του:
''Αγαπημένε μου πατέρα είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες.Έκανα ό,τι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι.
Σ' αγαπώ, Γιωργος'

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #468 στις: Οκτώβριος 19, 2013, 17:44:30 μμ »
Τέσσερις άντρες συζητούν για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος κερατάς.
Λέει ο πρώτος: Ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο γιατρός.
-Γιατί ρε φίλε είναι ο γιατρός; τον ρωτούν.
-Γιατί λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Χειρουργεία, εφημερίες..., ξέρει τι κάνει η γυναίκα του τόσες ώρες;
-Οχι, λέει ο δεύτερος, ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο στρατιωτικός.
-Και γιατί ο στρατιωτικός; τον ρωτούν
-Γιατί φεύγει εβδομάδα ολόκληρη σε ασκήσεις, μπορεί να πάρει μετάθεση και να μην μπορεί να πάει και η οικογένεια μαζί του. Έτσι μένει η γυναίκα μόνη και ποιος ξέρει τι κάνει.
-Οχι λέει ο τρίτος. Δεν συμφωνώ, ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο ναυτικός. Λείπει από το σπίτι του μήνες ολόκληρους. Η γυναίκα του κάνει ό,τι θέλει μόνη ανενόχλητη. Ο τέταρτος άκουγε και δεν μιλούσε. Κάποια στιγμή τον ρώτησαν:
-Γιατί δεν μιλάς ρε φίλε; Ποια είναι η γνώμη σου;
-Τι να σας πω; απαντάει εκείνος, είμαι στρατιωτικός γιατρός του πολεμικού ναυτικού!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #469 στις: Νοέμβριος 03, 2013, 13:08:29 μμ »
Ο Γιώργος, 84 ετών, και η Μαίρη, 79, είναι κατενθουσιασμένοι με την απόφασή τους να παντρευτούν!!!
Περπατάνε χαρούμενοι στο δρόμο και κάνουν τα σχέδια για το γάμο τους.
Καθώς βαδίζουν, συναντάνε ένα φαρμακείο και μπαίνουν μέσα.

"Είστε ο ιδιοκτήτης?" ρωτάει ο Γιώργος
"Μάλιστα", λέει ο φαρμακοποιός.
"Έχετε φάρμακα για την καρδιά?"
"Φυσικά", απαντάει ο φαρμακοποιός.
"Φάρμακα για το κυκλοφοριακό?"
"Φυσικά, κύριε"
"Φάρμακα για τους ρευματισμούς"
"Βεβαίως"
"Και Βιάγκρα? Έχετε?"
"Μα και βέβαια έχουμε"
"Φάρμακα για τη μνήμη?"
"Οτιδήποτε σχετικό κυκλοφορεί υπάρχει, κύριε"