Αποστολέας Θέμα: Aνέκδοτα, αστεία...κλπ  (Αναγνώστηκε 116207 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Aνέκδοτα, αστεία...κλπ
« Απάντηση #380 στις: Ιανουάριος 26, 2012, 08:34:13 πμ »
Ένας μπασκετμπολίστας επισκέπτεται ένα μπαρ... εκεί γνωρίζει μια πανέμορφη κοπέλα και χωρίς πολλά-πολλά φεύγουν από το μπαρ και πάνε σπίτι του.
Κατά την διάρκεια των προκαταρτικών και ενώ η κοπέλα του βγάζει το πουκάμισο, βλέπει ένα τατουάζ στο μπράτσο του που λέει REEBOK.
Αυτός της εξηγεί ότι είναι για διαφημιστικούς λόγους και ότι η REEBOK τον πληρώνει καλά γι αυτό. Ύστερα από λίγο, ενώ του βγάζει το παντελόνι, βλέπει στο μπούτι του ένα τατουάζ που λέει PUMA.
Αυτός πάλι της εξηγεί ότι είναι για διαφημιστικούς λόγους.
Ενώ συνεχίζουν, αυτή του βγάζει το μποξεράκι και βλέπει πάνω στον π@@@@ο του ένα τατουάζ που λέει
AIDS. Κατατρομαγμένη η κοπέλα κάνει να φύγει. Την προλαβαίνει αυτός και της λέει:

-Μη φοβάσαι. Αν το χαϊδέψεις λίγο θα δεις πως γράφει ADIDAS!

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #381 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 17:05:32 μμ »
 :laugh: :laugh: :laugh: καλοοοοο
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #382 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 17:15:01 μμ »
Δυο φιλες, γυριζουν βραδυ σπιτι τους απο το ladies night που μετα κοπων και βασανων καταφεραν τους αντρες τους  για να καθιερωσουν.
Ηταν στο μπαρακι, τα ειχαν κοπανισει κομματακι και γυρνωντας αργα σπιτι τους με τα ποδια ...τους ηρθε κατουρημα.
Προκειμενου να τα ...κανουν στην μεση του δρομου αποτραβηχτηκαν στο παρακειμενο νεκροταφειο, που ηταν σιγουρες οτι δεν θα τις εβλεπε κανεις.
Η μια , μη εχοντας τιποτα να σκουπιστει, εβγαλε απλα το βρακι της , σκουπιστηκε και το πεταξε. Η αλλη , ετυχε να ειναι διπλα απο εναν φρεσκο ταφο
που ειχε ακομα τα στεφανια, αρπαζει που λετε μια κορδελλα, σκουπιζεται, αλλα ανεβαζοντας το βρακι της μαγκωσε μεσα και την κορδελλα, χωρις
να το παρει χαμπαρι.
 Και...γυρισαν σπιτι....
 Την αλλη μερα το πρωι ο ενας συζυγος παιρνει τηλεφωνο τον αλλο εξαλλος και λεει:-"Αυτο...πρεπει να σταματησει...Ποιος ξερει τι κανανε χθες το βραδυ και η δικια μου γυρισε σπιτι χωρις βρακι !!!!!!!!!!!!!!!!
 Απαντα ο αλλος.-"Αυτο δεν ειναι τιποτα. Της δικιας μου της δωσαν και παρασημο. Μου γυρισε με μια κορδελλα που ελεγε " ...θα σε θυμομαστε για ΠΑΝΤΑ. Σωμα εθελοντων πυροσβεστων !!!!!!!!!!!!!!!!!   
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
« Απάντηση #383 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 21:27:03 μμ »
Η κρίση χτύπησε και τα μπουρδέλα..Πλέον οι παντρεμένοι άντρες κάνουν sex με τις γυναίκες τους..!!!!!!!!!!!!!

‎1η κορη...
-Μπαμπα ειμαι λεσβια...
-Oκ Επιλογη σου.
2η κορη...:
-Μπαμπακα? και γω λεσβια ειμαι...
... ... -Πφφφ τι να πω?!
3η κορη... ΚΑΙ εγω ειμαι λεσβια...!
-Υπαρχει κανεις σε αυτο το σπιτι που να θελει αγορι?
Γιος: Εγω μπαμπααααααα..!!!!!!!!!!!!!!

Ενας τυπος με μηχανη, παει να περασει τα Μεξικανικα συνοραμε δυο σακους να ισοπποπουν στους ωμους του. ΦΡΟΥΡΟΣ΄΄ Τι εχεις στους σακους?΄΄ ΤΥΠΟΣ ΄΄Αμμο !΄΄ Ο φρουρος τον ακτεβαζει απο τη μηχανη, ψαχνει τους σακκους....γεματοι αμμο. Ο τυπος τα μαζευει,ανεβαινει στη μηχανη και φευγει... Μετα απο δυο εβδομαδες ,παλι τα ιδια... Καθε δυο εβδομαδες ,επι εξι μηνες , οι ερευνες συνεχιστηκαν. Τελικα μια εβδομαδα ο τυπος δε φανηκε. Ωστοσο, τον πετυχε ο φρουρος στο κεντρο της πολης και του λεει ¨ Κολλητε μας ειχες τρελλανει. Ξεραμε οτι κατι περναγες λαθραια πανω-κατω. Δε θα πω τιποτα σε κανεναν..... τι λαθραια περνουσες απο τα συνορα?????¨΄ Κι ο τυπος απαντα,,,,΄΄Μοτοσυκλετες....¨!!!!!!!!!!!!!!

The World is a book, and those who do not travel read only a page.

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #384 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 22:32:37 μμ »
Η πεθερά που είναι θεόκουφη, πάει επίσκεψη στο σπίτι της κόρης της. Τη πόρτα της ανοίγει ο γαμπρός της, που ξέροντας το πρόβλημά της, αρχίζει να λέει μ΄ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη :
 - Καλώς το, το κουφάλογο! Από που έρχεσαι πάλι σκατόγρια, παλιομάγισσα;
 - Από ένα μαγαζί με ακουστικά παλιομ@λ@k@!!!!

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #385 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 15:54:28 μμ »
AΝΤΡΑΣ: Είσαι το κορίτσι των ονείρων μου, όμορφη και με χιούμορ....
ΓΥΝΑΙΚΑ: Να με πηδήξεις θες..???
ΑΝΤΡΑΣ: ΩΩΩ Και έξυπνη..!!!

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Hero Member
« Απάντηση #386 στις: Ιανουάριος 28, 2012, 16:52:55 μμ »
 :clap: :dance: :clap: :good: :good: :good:
Σπύρος  :)

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #387 στις: Ιανουάριος 30, 2012, 12:39:40 μμ »
Δύο ωραία ανέκδοτα που πήρα σήμερα....

Δυο φίλοι συναντιούνται –
-τι κάνεις πως πάει η δουλειά?
-άστα το έκλεισα το μαγαζί. Εσύ ?
-εγώ  άνοιξα νέο μαγαζί και πάω αρκετά καλά.
-μπράβο ρε αυτές τις εποχές και τι μαγαζί είναι ?
-οίκος ανοχής , και ευτυχώς, οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι και ξανάρχονται. και σε λίγο καιρό θα πάρω και καμιά πο@#%να γιατί τώρα τα κάνω όλα μόνος μου.......

Ήταν ένας τυφλός και μπήκε κατά λάθος σε ένα bar για γυναίκες. Κάθεται και νομίζοντας ότι μιλάει στο barman λέει:
"Φίλε, να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές?"
Τον ακούει μια γυναίκα που καθόταν πιο δίπλα και του λέει:
"Φίλε, πριν πεις το ανέκδοτο πρέπει να σου πω 5 πράγματα:
1) η barwoman είναι ξανθιά,
2) η σερβιτόρα είναι ξανθιά,
3) η κοπέλα που κάθεται αριστερά σου είναι 1.90, ξανθιά και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε,
4) η κοπέλα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και μόλις προχθές αποφυλακίστηκε για φόνο και...
5) ...κι εγώ είμαι ξανθιά...
Λοιπόν, θέλεις να πεις ακόμη το ανέκδοτό σου?"
Και τότε της απαντάει ο τυφλός:
"Ε, άστο... άμα είναι να το εξηγώ 5 φορές.....

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #388 στις: Ιανουάριος 30, 2012, 23:35:10 μμ »
Ποτό και οδήγηση: μια εμπειρία

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, μια εμπειρία μου επάνω στο ποτό και την οδήγηση. Όπως όλοι σας γνωρίζετε, πάρα πολύς κόσμος έχει προβλήματα με την Τροχαία ενώ επιστρέφει σπίτι, αφού πριν, σε ένα μπαρ ή ταβέρνα, έχει συναντηθεί με φίλους.

Προχθές, βρέθηκα κι εγώ με μερικούς καλούς φίλους σ' ένα μπαράκι, για να το «γιορτάσουμε».
Μερικές μπύρες παραπάνω, 2-3 ουισκάκια .... κι όλα αυτά σε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα.
Έχοντας καταλάβει ότι είχα πιει κάτι παραπάνω, για να επιστρέψω σπίτι μου, έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ μου: πήρα το λεωφορείο.
Έφτασα στο σπίτι σώος και αβλαβής, χωρίς κανένα ατύχημα, πράγμα που με άφησε έκπληκτο, αφού δεν είχα οδηγήσει ποτέ μου λεωφορείο.
Επί πλέον δεν μπορώ να θυμηθώ από πού το πήρα!

Αποσυνδεδεμένος NoName

• Hero Member
    • NoName
« Απάντηση #389 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 01:04:46 πμ »
Έγραψες panpan  :clap: :clap: :laugh: :laugh: :laugh:
Οι βλάκες είναι ανίκητοι.... αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

http://nonamegr.blogspot.com/