Αποστολέας Θέμα: Aνέκδοτα, αστεία...κλπ  (Αναγνώστηκε 116222 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Aνέκδοτα, αστεία...κλπ
« Απάντηση #370 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 01:10:36 πμ »
Καλό κορίτσι η Μαρία, αλλά πολύ αθώα!

Η μητέρα της ανησυχούσε συνεχώς για το τι θα απογίνει.
Όταν έμαθε ότι η κόρη θα έβγαινε το πρώτο της ραντεβού και μάλιστα με έναν άγνωστο, κόντεψε να πάθει έμφραγμα με τη σκέψη του τι μπορεί να συνέβαινε.

Την έπιασε λοιπόν, λίγο πριν φύγει, και την συμβούλεψε τα παρακάτω:

- Πρόσεξε κόρη μου. Τώρα που θα πας στο ραντεβού, αν, λέω αν, τυχόν ο συνοδός σου προσπαθήσει να σου πιάσει τα βυζιά, θα του πεις:
-" μη, έχει αγκάθι και τρυπάει". Εντάξει;

Και αν, αν λέω, προσπαθήσει να σε πιάσει χαμηλά,ξέρεις, ανάμεσα στα πόδια, θα τον σταματήσεις λέγοντας του:
- "Μη, είναι φούρνος και καίει".
Να τα θυμάσαι!!!

Χαρούμενη, και σίγουρη με τις συμβουλές τις μάνας της, φεύγει η Μαρία.

Περνούν οι προκαθορισμένες ώρες, περνά και άλλη μία, περνούν δύο τρεις, η μητέρα της έβγαλε σπυράκια από την ανησυχία της.

Τι κάνει τόσες ώρες, τι να έπαθε, δεν τα συνηθίζει αυτά, και άλλα τέτοια. Τελικά, λίγο πριν η μητέρα της ειδοποιήσει το στρατό να πάει να τη βρει, κατά τις τέσσερις το πρωί, εμφανίζεται στο κεφαλόσκαλο η Μαρία.

Η μάνα της, σίγουρη ότι είναι καλά, αρχίζει το κλασσικό μοτίβο:
- Που ήσουν παλιοκόριτσο, λωρίδες θα βγεις από τα χέρια μου, λέγε γρήγορα τι σου συνέβη και καλύτερα να είναι πιστευτό.

-Ήμουν με το Γιώργο μαμά. Με πήγε για φαγητό.

-Τόσες ώρες για φαγητό, ε; λέγε που πήγατε.

-Ε, να, μετά το φαγητό, πήγαμε μια βόλτα στην παραλία.

-Τι, βόλτα στην παραλία η δική μου κόρη! παλιοκόριτσο, θα σε ταράξω. Και μετά τι έγινε;

-Ε, καθίσαμε στα βραχάκια.

-ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ, βραχάκια. Άκου βραχάκια. Και τι διάολο κάνατε στα βραχάκια;

-Ε, μιλούσαμε, και, να, κάποια στιγμή πήγε να μου πιάσει τα βυζιά.

-Και εσύ πως αντέδρασες;

-Ε, φυσικά του είπα, σταμάτα, έχει αγκάθι και τρυπάει.

-Α, πάλι καλά. Και τότε σε έφερε πίσω, ε; Ε;
-Εεεεε, όχι τότε ήταν που προσπάθησε να με πιάσει κάτω χαμηλά, ανάμεσα στα πόδια.

-Και εσύ τι έκανες; τι έκανες, ε;

-Ε, μα ότι με συμβούλεψες. Του είπα, μη, σταμάτα, είναι φούρνος και θα σε κάψει.

-ΟΥΦΦΦ!!!! Μπράβο κόρη μου. Τότε ήταν που σε παράτησε και γύρισες με τα πόδια, ε;

-Εεε, όχι ακριβώς, τότε είπε:

-Να βάλω ένα σουβλάκι στον φούρνο να το ψήσω;

-Και τι έγινε;

-Ε, ρε μάνα, δυόμισι ώρες το έψηνε, και όταν το έβγαλε και μου το έβαλε στο στόμα, ακόμη ωμό ήταν!!!

Αποσυνδεδεμένος vasilis_sta

• Sr. Member
« Απάντηση #371 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 17:36:19 μμ »
 :bigr: :bigr: :bigr:πολυ καλο dk
e-airtickets.gr | Μηχανή Αναζήτησης Αεροπορικών Εισιτηρίων

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #372 στις: Ιανουάριος 11, 2012, 10:13:05 πμ »
Διαβάστε τα "μαργαριτάρια" των μαθητών

Διαβάστε τα "μαργαριτάρια" των μαθητών και γελάστε με ... τα χάλια μας!

Ο κορκόδειλος είναι ζώο αμφιερπετόν, που μοιάζει με μεγάλη σαύρα. Διακρίνεται από την μεγάλη αμφίβια ουρά που έχει, μεγάλο λαίμαργο στόμα και από τις φωνές που βάζει, όταν κλαίει γοερά.  {  :'(   :'(   :'(   κλαιω και εγω μαζι σου  }

Ο κύκλος είναι στρογγυλή γραμμή χωρίς συνδέσεις, ενωμένη με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να καταλάβεις που αρχίζει και που τελειώνει.  :respect:

Το πάγκρεας είναι ένα είδος αποστειρωμένου κρέατος που το έχουν απολυμάνει.  { :fever:  }

Το τρίγωνο που φέρει δύο γωνίες λέγεται διαγώνιο.   { εεεεεεελεος  :crazy:  }

Τρισδιάστατο είναι το αντικείμενο τριών διαστάσεων, πλάτος, φάρδος, μάκρος, ύψος, βάθος και ίσως και βάρος όπου χρειάζεται. Ολα τα άλλα είναι διάστατον ή υποκατάστατον ή άστατον.  {  :hang:     }

Το δεκαδικό σύστημα είναι το σύστημα που επικράτησε, διότι μετράμε ένα-ένα (πόντους) =και όχι μία-μία (ίντσες), δηλαδή από το θηλυκό στο αρσενικό, επαναφορά κανονική.  σχολιο: { κοινως απο την πολη ερχομαι ....και στην κορυφη κανελλα  :bigr: :bigr:}

Ο γλάρος είναι αποδημητικό πουλί. Το καλοκαίρι πάει στην παραλία, το χειμώνα στις ακτές. Ενδιαμέσως σε σκουπιδότοπους και λιμάνια.  { :bomb: }

Με τους ατμούς Ρίχταρ μετράμε τους ανέμους σε εποχή σεισμών, ενώ με του Κονφόρ μετράμε τους θαλασσινούς του Αιγαίου και του Ιονίου.  {  :stup:   :stup:  }

Το αυγοτάραχον είναι η κυριότερη τροφή των γλάρων. Επίσης και το πλαγκωτόν.   :nea:

Ο στρατός, οι πολιτικοί και οι παπάδες δημιουργούν τις μεγάλες υστερικές στιγμές του έθνους.  { και εγω για υστερια το παω,,,μ αυτα που διαβαζω :mocking:}

Η μπανάνα στα ελληνικά γράφεται όπως και στα αγγλικά, δηλαδή με ένα μπα και δύο να.         σωστοοοοος :good:

Η Νορβηγία στο μεγαλύτερο μέρος της κατοικείται  απο ποληθυσμο      {!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :o    :o  ας το καλο!!!}

Ο Οδυσσέας τράβηξε μεγάλη οδύσσεια γιά να αποφύγει την Πηνελόπη (!!!). Και αναζητώντας την ευτυχία έφτασε μέχρι την Οδυσσό.
 { η νεα εκδοση της Οδυσσειας       :wink: ....λετε να ηταν ετσι ?????????????????}

Ο Ροβινσόνας Καρούζος ήταν ένας διάσημος Ιταλός τραγουδιστής της όπερας που προτιμούσε να ζει σε ένα ερημονήσι ολομόναχος με μιά κατσίκα, έναν παπαγάλο και έναν μαύρο Παρασκευά.  { αυτον τον κοβω για καλλιτεχνικο τυπο  :blum:}

Ο Λίβανος είναι χώρα με πρωτεύουσα την Βηρυττό. Η ίδια η Βηρυττός δεν έχει ιδιαιτέρα πρωτεύουσα.  {  :sorry: :sorry: ...τι κριμα  }

Ο Κορινθιακός κόλπος βρίσκεται εντελώς κατά μήκος.        {     :bigr: :bigr: και κατα πλατος ??? τι εχει φωστηρα μου εσυ???}

Η Αραβία είναι πολύ μεγάλη και εκτείνεται κυρίως από τον βορρά μέχρι το τέλος του νότου.   { :clap: :clap:  ...εγραψεεεεες!!!!!!!}

Το όρος Εβαρεστ βρίσκεται στην Ευρώπη μετά από δικαστικό αγώνα που έγινε και το κέρδισαν οι Αλπεις. { :yahoo: :yahoo:Χριστος  κι Αποστολος!!!!!!!!! :dash:}

Το Λάρνακον είναι πόλη παράλια της Κύπρου όπου στην αρχαιότητα εμφανιζόταν το Λαρναίον Υδωρ, τέρας κατά τι μικρότερο της Λερναίας Υρδας. { :wacko:    :wacko:  }

Ο Ειρηνικός ωκεανός εκτείνεται μεταξύ άλλων ακτών, νοτιότερον.     { ?????????????? }

Ολη η δυτική ακτή της Πελοποννήσου στον Κορινθιακό είναι παράκτια, κατά μήκος, από Κόρινθο μέχρι Πάτρα και παρακάτω ακόμα. { :oops: }

Η τοποθεσία των Αλπεων είναι γενικώς προς τα πάνω και ψηλά.  {   ... ευγε καμαρι μου :good: , ειναι ψηλα...πολυ ψηλα :bigr: :bigr:}

Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται, αλλά όχι πάντοτε.  { ................... :pardon: ???}

Δύο παράλληλες δεν συναντιούνται ποτέ στο άπειρο, εκτός αν επεκταθούν σε τρομακτικό μήκος απείρου. Αν είναι στο επίπεδο, τότε κάποτε συναντιούνται εκεί που καταλήγουν, αλλά τότε η δουλειά λέγεται παραλληλεπίπεδη δράση και είναι αλγεβρική υπόθεση.
{εχουμε λοιπον το απειρο και το τρομακτικα απειρο...τρομαααααααααρα σου :bigr:}

Μιά παράλληλη ευθεία γραμμή είναι αυτή που και όταν δημιουργείται γιά να συναντηθεί, δεν τα καταφέρνει ποτέ.  {   :dizzy:        }

Οι αρχαίοι μετρούσαν το χρόνο με χιλιετίες και επετηριδες     {    :frypan:   }

Οταν ο ατμός παράγεται έξι φορές ταχύτερα το λέμε εξάτμιση.   {    :-X    }

Η χιλιετηρίδα είναι ερπετό και αυτό, αλλά με χιλιάδες πόδια και κατά πολύ μεγαλύτερο από την εκατορίδα.       {   :dizzy: :dizzy:   }

Στο μηρό έχουμε το μοιραίο οστό, στην κνήμη το κνημαίο, στα δάκτυλα τα δακτυλικά οστά των αποτυπωμάτων, ενώ τα σκελετικά οστά του σώματος αποτελούν το σώμα μας το κοκκαλωμένον. { Αντε, ζωη σε λογου μας  :bigr: :bigr:}
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #373 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 14:27:07 μμ »
Δύο ανέκδοτα και μια μαντινάδα για πεθερές

Μπαίνει ένας άνδρας σε ένα μαγαζί με ηλεκτρικά και λέει στην πωλήτρια:
- Θα ήθελα ένα δώρο για την πεθερά μου.
- Έχουμε ηλεκτρική σκούπα, ηλεκτρικό σίδερο και ηλεκτρική κουζίνα. Τι προτιμάτε;
- Ηλεκτρική καρέκλα έχετε;
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ένας άντρας παίρνει το παρακάτω τηλεγράφημα:
Πεθερά νεκρή. Παρακαλώ ενημερώστε αν θέλετε ταφή, αποτέφρωση ή ταρίχευση.'
Οπότε εκείνος στέλνει την απάντηση:
Ας μην το ρισκάρουμε. Και τα τρία παρακαλώ.'
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και μία Μαντινάδα....

Την πεθερά μου ανέβασα
ψηλά στον ψηλορείτη
Για να τη βλέπουν οι οχτροί
Να μην εμπούν στη Κρήτη

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #374 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 14:28:01 μμ »
Και δύο ανέκδοτα πολύ καλά

Κάθεται μια αλογόμυγα στην πλάτη ενός λυκόσκυλου
Ρωτάει απορημένη η αλογόμυγα
-Τι είσαι εσύ;
απαντάει εκείνος
-Λυκόσκυλο , ο πατέρας μου ήταν λύκος και η μητέρα μου σκύλος.
... -Εσύ , τι είσαι; ρωτάει το λυκόσκυλο.
-Αλογόμυγα.
-Α καλά , οι δικοί σου το παρακάνανε.....

Κάποιος πάει σε ένα μπαρ και βλέπει τον κολλητό του στεναχωρημένο, να τα πίνει.
- Ρε Θανάση, του λέει, τι έγινε, γιατί πίνεις τόσο πολύ;
- Άσε, ρε Γιάννη. Βρήκα την γυναίκα μου με άλλον στο κρεβάτι, έτσι μου έρχεται να πηδήξω από το παράθυρο.
- Ξεκόλλα ρε μ...κα, κέρατα έβγαλες. . . όχι φτερά..!!
 --------------------------------------------------------------------------------------------

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #375 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 21:04:56 μμ »
 :laugh: :laugh: :laugh:
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #376 στις: Ιανουάριος 18, 2012, 08:27:34 πμ »
-ΠΥΡΓΕ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 2500 ΠΟΔΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ 400 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ & ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. ΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ.
-  ΕΠΑΝAΛΑΒΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ: ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ!!!!....!!!!

Μπαίνει ένας τύπος φουριόζος στο σπίτι του...
- Γυναίκα, κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!!
Το ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα...
Τη βλέπει ο τύπος και λέει:
- Aμα σε θέλει η πουτάνα  η τύχη!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : οταν παντρευτειτε να υπογραψετε με μολυβι!!!

Τέσσερις άνθρωποι έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου: Η Εύα, ο Νεύτωνας, ο Γ. Τέλλος και ο Steve Jobs. Από τους 4, τη γκέλα την έκανε η γυναίκα..

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #377 στις: Ιανουάριος 21, 2012, 16:58:49 μμ »
Ο Παπανδρέου ξεκινά περιοδεία στην Ελληνική επαρχία και σε κάποιο χωριό, το αυτοκίνητό του σκοτώνει μια κότα.
- Μην στεναχωριέσαι, λέει στον οδηγό του. Θα πάω εγώ να καθαρίσω με τον ιδιοκτήτη της και σε λίγο επιστρέφω...

Μετά από 10λεπτά βγαίνει καταματωμένος, με σκισμένα ρούχα από το αγροτόσπιτο, μπαίνει στο αυτοκίνητο και σχολιάζει εκνευρισμένος:
... -Μα τι χωριάτες που είναι αυτοί! Τόση φασαρία... για μια κότα και δεν σηκώνανε και κουβέντα! Με σμπαραλιάσανε στο ξύλο οι αγροίκοι. Πάμε να φύγουμε από δω.

Σε κάποια άλλη πόλη, το αυτοκίνητο πατάει ένα γουρούνι και το σκοτώνει.
... Ο Παπανδρέου τρομοκρατημένος λέει στον οδηγό του. Να πας εσύ τώρα, να τους πληρώσεις όσα θέλουν και να φύγουμε γρήγορα.

Πράγματι ο οδηγός πηγαίνει, περνά 1 ώρα, περνάνε 2 ώρες και κάποια στιγμή βγαίνει ο οδηγός, αγκαλιά με τους κατοίκους, σιγοτραγουδώντας, γεμάτος δώρα και μέσα στην καλή χαρά.
- Τι έγινε; ρωτάει ο Παπανδρέου. Πως το κατάφερες αυτό και δεν θύμωσαν;

- Δεν ξέρω πρόεδρε. Εγώ μπήκα στο σπίτι και τους είπα με σοβαρό ύφος:
"Καλημέρα σας! Είμαι ο οδηγός του πρωθυπουργού Παπανδρέου. Το ΓΟΥΡΟΥΝΙ είναι νεκρό..

Αποσυνδεδεμένος vasilis_sta

• Sr. Member
« Απάντηση #378 στις: Ιανουάριος 25, 2012, 20:28:44 μμ »
 :bigr: :bigr: :bigr: :bigr: :bigr: καλο! παρτε και αυτο...

Ο Γιωργάκης, μπερδεμένος για το τι είναι πολιτική, ρωτά τον πατέρα του και εκείνος του απαντά με ένα παράδειγμα για να γίνει ακόμα πιο κατανοητός.
- Ακου παιδί μου... Εγώ που φέρνω τα λεφτά στο σπίτι και δουλεύω για όλους σας, είμαι ο καπιταλισμός. Η μαμά σου που φροντίζει για τα προβλήματα της οικογένειας, είναι η κυβέρνηση. Η κουβερνάντα που προσέχει εσένα και τον αδερφούλη σου είναι η εργατική τάξη και το μικρό σου αδερφάκι είναι το μέλλον...
Το παιδί ικανοποιημένο, πήγε για ύπνο, αλλά τον ξύπνησαν τα κλάματα του αδερφού του που ήθελε άλλαγμα...
Σηκώνεται και πάει να ειδοποιήσει την μαμά του, την είδε όμως να κοιμάται και πήγε να μιλήσει στην κουβερνάντα. Όταν όμως άνοιξε την πόρτα, είδε μέσα και τον μπαμπά του σε τρυφερές στιγμές μαζί της και απορημένος έφυγε...
Το πρωί και ενώ όλοι μαζί έτρωγαν το πρωινό τους, λέει ο μικρός
- Μπαμπά, κατάλαβα τελικά τι είναι πολιτική!
- Μπράβο Γιωργάκη μου, για πες μας λοιπόν τι είναι...
- Μια ζωή ο καπιταλισμός θα πηδάει την εργατική τάξη, η κυβέρνηση θα κοιμάται και το μέλλον μας θα είναι χεσμένο..!
e-airtickets.gr | Μηχανή Αναζήτησης Αεροπορικών Εισιτηρίων

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #379 στις: Ιανουάριος 25, 2012, 22:24:32 μμ »
 :bigr: :bigr: :bigr: καλοοοοοοοοο και αληθινοοοοο
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα