Αποστολέας Θέμα: Aνέκδοτα, αστεία...κλπ  (Αναγνώστηκε 116091 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aνέκδοτα, αστεία...κλπ
« Απάντηση #80 στις: Ιούνιος 25, 2009, 16:35:29 μμ »
Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι:

1. φίλος
2. σύντροφος
3. εραστής
4. αδελφός
5. πατέρας
6.. δάσκαλος
7. εκπαιδευτής
8. μάγειρας
9. μαραγκός
10. υδραυλικός
11. μηχανικός
12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων
13. στιλίστας
14. σεξολόγος
15. γυναικολόγος/μαιευτήρας
16 ψυχολόγος
18. ψυχίατρος
19. θεραπευτής
20. τολμηρός
21. τακτικός
22. καλός πατέρας
23. πολύ καθαρός
24. συμπαθητικός
25. αθλητικός
26. στοργικός
27. προσεκτικός
28. ιππότης
29. έξυπνος
30. οραματιστής
31. δημιουργικός
32. γλυκός
33. δυνατός
34. κατανοητικός
35. ανεκτικός
36. ευσυνείδητος
37. φιλόδοξος
38. ικανός
39. θαρραλέος
40. αποφασιστικός
41. έμπιστος
42. γεμάτος σεβασμό
43. παθιασμένος
44. αβρόφρων
45. πολύ πλούσιος
46. να αγαπάς τις αγορές
47. να μη ν γκρινιάζεις
48. να μην της είσαι βάρος
49. να μην κοιτάζεις άλλες

Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να

50. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος
51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά
να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή.
52. να της αφήνεις το ν χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει.

Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό:

53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου
Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη,
διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητας από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο
κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της.

Ίσως γι' αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: "αγάπα την " αλλά δεν είπε "κατανόησέ την ".

Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο έναν άνδρα:

1. κάθισέ του.
2. μη του τα πρήζεις

__________ Information from ESET Smart Security, version of virus signature database 3849 (20090212) __________

The message was checked by ESET Smart Security.

Αποσυνδεδεμένος vasiliki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #81 στις: Ιούνιος 27, 2009, 00:38:18 πμ »
'Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί οι σεξουαλικές ορμές των ανδρών και των γυναικών διαφέρουν τόσο πολύ. Ποτέ δεν κατάλαβα το όλο θέμα ''Aρη - Αφροδίτης'.

και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί οι

άνδρες σκέφτονται με το κεφάλι

τους και οι γυναίκες με την καρδιά τους.'

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :

Ένα βράδυ την περασμένη εβδομάδα, η  κοπέλα
μου και εγώ ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.

Το πάθος αρχίζει να φουντώνει πολύ και τελικά γυρνάει και μου λέει:

'Δεν έχω όρεξη να το κάνουμε. Θέλω απλώς να με κρατάς...!'

'ΤΙ?! Τι ήταν αυτό?!'

Οπότε γυρνάει και λέει τις κουβέντες που κάθε άντρας φοβάται πως θα ακούσει :

'Δεν νιώθεις τις αισθηματικές μου ανάγκες ως γυναίκα,
ώστε να μπορέσω να ικανοποιήσω τις σωματικές σου ανάγκες ως άντρα'

Και συνεχίζει σε απάντηση του ήδη μπερδεμένου βλέμματός μου...

'Δεν μπορείς να με αγαπάς για το ποια είμαι και όχι για το τι κάνω στο
κρεβάτι?'

Συνειδητοποιώντας ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα εκείνο το βράδυ
αποφάσισα να κοιμηθώ. Την αμέσως επόμενη ημέρα φρόντισα να πάρω άδεια για να περάσω χρόνο με την κοπέλα μου.

Πήγαμε σε ένα ωραίο εστιατόριο για μεσημεριανό, κάναμε βόλτα και τέλος πήγαμε σε ένα πολυ μεγάλο πολυκατάστημα.

Πηγαίναμε μαζί σε όλα τα μαγαζιά και δοκίμαζε πολύ ακριβά φορέματα. Δεν μπορούσε να αποφασίσει πιο να πάρει και γι αυτό της είπα οτι θα τα παίρναμε όλα.

Επίσης άρχισε να κοιτάζει και καινούργια παπούτσια για να τονίσουν τα νέα της φορέματα, οπότε και εγώ της είπα¨:

'Μα, γιατί δεν παίρνεις ένα ζευγάρι για κάθε φόρεμα?'...

Μετά πήγαμε στα κοσμήματα όπου και πήρε ένα
ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια. Και να σας πω την αλήθεια ήταν
ΠΟΛΥ ενθουσιασμένη. Είμαι σίγουρος οτι πίστευε ότι έχω τρελαθεί.

Και μάλιστα πιστεύω ότι με τέσταρε κιόλας αφού μου ζήτησε να πάρει ένα βραχιόλι για τέννις όταν δεν ξέρει ούτε καν να παίζει!

Έχω την εντύπωση ότι την άφησα άναυδη όταν της απάντησα 'Βέβαια αγάπη μου...'

Μπορώ μάλιστα να πω ότι πλησίαζε σεξουαλική ικανοποίηση-ολοκλήρωση από την χαρά της!

Με ένα απίστευτο χαμόγελο και με μια ανείπωτη χαρά μου είπε επιτέλους :

'Πιστεύω πως τελειώσαμε τα ψώνια, ας πάμε στο ταμείο αγάπη
 μου.'

Με το ζόρι κρατιόμουν να μην λυθώ στα γέλια όταν της είπα : 

'Όχι αγάπη μου, δεν έχω όρεξη...'

Το πρόσωπό της χλώμιασε και το σαγόνι της έπεσε στο πάτωμα με ένα :

'ΤΙ?!?'

Και αμέσως της είπα :

'Μωρό μου, απλώς ήθελα να ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ αυτά τα πράγματα για λίγο. Δεν νιώθεις τις οικονομικές μου ανάγκες ως άντρα για να ικανοποιήσω τις αγοραστικές σου ανάγκες ως γυναίκα!'

Και όπως την είδα έτοιμη να με  σκοτώσει, συμπλήρωσα :

'Γιατί δεν μπορείς να με αγαπάς για αυτό που είμαι και όχι για τα πράγματα που σου αγοράζω?'

Προφανώς δεν πρόκειται να κάνω σεξ ούτε σήμερα το βράδυ, αλλά τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα.

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #82 στις: Ιούνιος 27, 2009, 00:45:04 πμ »

:laugh: :laugh: :laugh: :rofl: :rofl: :rofl:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος vasiliki

• Hero Member
« Απάντηση #83 στις: Ιούνιος 27, 2009, 00:46:42 πμ »
Kάποιος που ταξίδευε με αεροπλάνο αισθάνθηκε την επείγουσα ανάγκη να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Η ανδρική τουαλέτα ήταν συνέχεια κατειλημμένη και ο τύπος άρχισε να χτυπάει το πόδι του εκνευρισμένα. Βλέποντας το επείγον της κατάστασης η αεροσυνοδός του πρότεινε να χρησιμοποιήσει τις γυναικείες τουαλέτες προειδοποιώντας τον όμως να μην πατήσει κανένα διακόπτη μέσα στο χώρο. Οι διακόπτες είχαν τις ενδείξεις ΖΝ, ΖΑ, ΠΤ, και ΑΑΤ. Κάνοντας το ίδιο λάθος που κάνουν και τόσοι άλλοι άνδρες να υποτιμήσουν τις συμβουλές μιας γυναίκας, ο τύπος υπέκυψε στην περιέργειά του και αποφάσισε να δοκιμάσει τους διακόπτες. Προσεκτικά πάτησε τον διακόπτη που είχε την ένδειξη ΖΝ και αμέσως ο μηχανισμός της λεκάνης ψέκασε ζεστό νερό σε ολόκληρο τον πισινό του.

"Τυχερές γυναίκες!" σκέφτηκε. Γεμάτος περιέργεια πάτησε τον διακόπτη με την ένδειξη ΖΑ και μια ευχάριστη πνοή ζεστού αέρα τού στέγνωσε τη βρεγμένη πλευρά.

"Καταπληκτικό!" σκέφτηκε. Ο διακόπτης με την ένδειξη ΠΤ τού έβαλε απαλά πούδρα ταλκ. Και φυσικά δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να δοκιμάσει τον διακόπτη με την ένδειξη ΑΑΤ. Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, πανικοβλήθηκε και κάλεσε τη νοσοκόμα. Μόλις αυτή εμφανίστηκε ο τύπος στα πρόθυρα υστερίας τη ρώτησε:

- Τι μου συνέβη; Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι βρισκόμουν στις γυναικείες τουαλέτες ενός αεροπλάνου!

Με καθησυχαστικό ύφος η νοσοκόμα τού απάντησε:

- Σωστά, και μάλιστα διασκεδάζατε πατώντας τους διάφορους διακόπτες μέχρι που πατήσατε αυτόν που έγραφε ΑΑΤ το οποίο σημαίνει Αυτόματη Αφαίρεση Ταμπόν... Το πέος σας βρίσκεται κάτω από το μαξιλάρι!   :rofl: :rofl: :rofl:

Αποσυνδεδεμένος vasiliki

• Hero Member
« Απάντηση #84 στις: Ιούνιος 27, 2009, 00:57:56 πμ »
Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει:
- "Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;" Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:
- "Δεν είμαι σίγουρη."
- "Τότε", λέει ο Άγιος Πέτρος, "θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις."
Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα.
Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο.
Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη.
Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει:
- "Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση."
Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση.
Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς. Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:
- "Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν."
Και ο Διάβολος της απαντά:

Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία,
σήμερα μας ψήφισες!!!"

Αποσυνδεδεμένος vasiliki

• Hero Member
« Απάντηση #85 στις: Ιούνιος 28, 2009, 19:20:23 μμ »
O γιος ενός Άραβα σεΐχη πήγε για σπουδές στη Τσεχία.
Μετά από ένα μήνα γράφει στους δικούς του: Η Πράγα είναι απίθανη, οι άνθρωποι πολύ άνετοι και µ’ αρέσει εδώ. Μόνο που μερικές φορές ντρέπομαι όταν πηγαίνω στο Πανεπιστήμιο µε την χρυσή µου Mercedes και βλέπω τον καθηγητή µου να κατεβαίνει από το Τράµ.

Μετά από μερικές μέρες παίρνει μια επιταγή με 1 εκατομμύριο δολάρια µε μια σημείωση από τους γονείς του:
Μην µας προσβάλεις, αγόρασε κι εσύ ένα Τράμ.  :rofl: :rofl: :rofl:

Αποσυνδεδεμένος vasiliki

• Hero Member
« Απάντηση #86 στις: Ιούνιος 28, 2009, 19:31:09 μμ »
Γιατί ενθουσιάστηκε η ξανθιά όταν κατάφερε να φτιάξει το παζλ μέσα σε έξι μήνες;
-  Γιατί το κουτί έγραφε: ΑΠΟ 2-4 ΕΤΗ.

Η δασκάλα στο σχολείο στη μικρή ξανθιά:
-  Σε ποια οικογένεια ανήκει η φάλαινα;
-  Δεν ξέρω κυρία. Στη γειτονιά μας κανείς δεν έχει φάλαινα.

Τι κοινό έχουν οι βαμμένες ξανθιές και οι νέγροι;
-  Και οι δυο έχουν μαύρες ρίζες.

Τι έκανε η ξανθιά όταν έμαθε από τις στατιστικές ότι το 90% των ατυχημάτων συμβαίνουν κοντά στο σπίτι;
-  Μετακόμισε.

ΣΤΟ τηλεφωνικό κέντρο του ΡΑΔΙΟ-ΚΟΡΑΣΙΔΗ τηλεφωνεί η ξανθιά:

-  Ράδιο-Κορασίδη εκεί;
-  Μάλιστα, σε τι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;
-  Θέλω να κάνω μια αφιέρωση !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Η νεαρή ξανθιά πηγαίνει στον υπεύθυνο προσλήψεων μιας εταιρείας για συνέντευξη. Εκτός από ερωτήσεις που είχαν σχέση με προϋπηρεσία, γνώσεις και άλλα συναφή, ο υπεύθυνος θεώρησε σωστό να κάνει και μια ερώτηση κρίσεως, που θα του έδινε μια καλύτερη εικόνα της προσωπικότητας της νεαράς υποψήφιας:
-  Εάν θα μπορούσες να συνομιλήσεις με κάποιον σημαντικό άνθρωπο, νεκρό ή ζωντανό, ποιον θα επέλεγες;
Και η ξανθιά χωρίς να διστάσει καθόλου:
-  Μα, τον ζωντανό !

:smile_: :smile_:

Αποσυνδεδεμένος palaiohelen

• Hero Member
  • Απ'όλους τους προορισμούς καλύτερο είναι το ταξίδι
    • ΕΛΕΝΗ.-
« Απάντηση #87 στις: Ιούνιος 29, 2009, 20:17:15 μμ »
Oι 6 πόλεις σταθμοί στη ζωή ενός άντρα  :bigre:
1. ΜΑΛΑΚΑΣΑ
2. ΓΛΥΦΑΔΑ
3. ΚΑΒΑΛΑ
4. ΚΕΡΑΤΕΑ
5. ΔΡΑΜΑ
6. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Σ’ αγαπώ τόσο που δεν σε θέλω.
Γιατί δεν θες παρά ότι σου λείπει κι εσύ πια δεν μου λείπεις αφού στης αγάπης τον τόπο δεν χωρά η απόσταση.
Σ’ αγαπώ κι αγαπώντας σε, σε περιέχω, σε έχω αφού είμαι, είμαι από σένα και μαζί σου κι όπου κι αν είμαι έρχεσαι......

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #88 στις: Ιούνιος 29, 2009, 20:18:27 μμ »
Διαλεγω το 2 και 3 :bigr:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #89 στις: Ιούνιος 29, 2009, 21:39:55 μμ »

το 2 και το 5 αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει που το πας..... :bigre:
don't drink & drive!!!