Πρωτα απ ολα σας ευχαριστω για τις πολυ γρηγορες απαντησεις σας. Λιπον evi.... το πραγμα εχει ως εξης.... ρωταω για μπαλι,γιατι οπως ειπες κ εσυ το κοστος ζωης εκει ειναι πολυ φτηνο και εκει λογικα θα μου φτανουν τα χρηματα που βγαζω για ενα 3μηνο τουλαχιστον ... οταν λεω ποσο μπορω να μεινω, εννοω ποσο καιρο.... 1 μηνα?2μηνες? 3? και παει λεγοντας....σε αυτο το σημειο να προσθεσω πως απο δουλεια ειμαι εποχιακος και σκεφτομαι,να συνδιασω 6 μηνες δουλεια ελλαδα και 6 μηνες διακοπες εκει!!! (αν γινεται... και ναι το ξερω πως ειναι τρελο! XD)(αυτο το κυμα πια!!!! ναρκωτικο εχει καταντησει!!!!!!XD)Στο θεμα τις βιζας τωρα... Στην ταυλανδη που ειχα παει με την κοπελα μου, συμπληρωσαμε κατι εντυπα και μας παραχωρισαν τουριστικη βιζα για 1 μηνα....φυσικα δν μας εφτανε ο ενας μηνας κ βγηκαμε απο την χωρα,ξαναμπηκαμε και μας ανανεωσαν την βιζα για αλον ενα μηνα..θελω να πω ειναι καπως ετσι και στο μπαλι?Οσο για το καμπινγκ που ρωτησα δν χρειαζεται.... μιλησα με ενα αγγλο σερφερ κ μου ειπε πως ειχε νοικιασει σπιτι με 100 λιρες τον μηνα!!! α και διαβασα και κατι αλο, οτι μπορει να μηνει καπιος 6 μηνες αρκει να χει σπονσορα..(εγγυητης η κατι τετιο) αλλα δν καταλαβα αν πρεπει να δουλευεις εκει για να μπορεσεις να μηνεις τοσο η απλα πληρωνεις κατι παραπανω και σου ανανεονουν την διαμονη...(μπερδεμενα τα ελεγαν).Τελος ξανα ενα μεγαλο ευχαριστω για τις απαντησεις σας και το ενδιαφερον σας και ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβετε το σκεπτικο μου.... μιας και δουλεια δν υπαρχει ολο τον χρονο για εμενα,τουλαχιστον οχι με ασφαλεια κτλπ,γιατι να μην μενω καπου αλου ημιμονιμα ωστε με αυτα τα λιγα χρηματα που βγαζω 4-5 μηνες τον χρονο να μπορω να κανω πραγματακια??? και φυσικα να εχω αυτο το πολυποθητο κυμα!
ΥΓ. Θα χαρω πολυ evi να μου πεις τα μερη που ξερεις με καλο κυμα,αλλα να μπορω να παω γτ οπως αλωστε θα διαβασες απο οικονονικα δν ειμαι καλα....(δν υπηρχαν,δν υπαρχουν κ δν θα υπαρξουν XD)