Καλησπερα η καλημερα (εξαρταται ποτε θα διαβαστει το μηνημα μου)

.
Ισως τωρα που γραφω να μην υπαρχει κανεις να το διαβασει αλλα δεν βιαζομαι γιατι σχεδιαζω να παω με την γυναικα το το παιδι μου στο τελος του Σεπτεμβρη στην Αιγυπτο all around. Εχω βρει κατι προγραμματα 11 μερων αλλα ειμαι μπερδεμενος. Εχω βρει marathon, boutros, byzantinon αυτοι μου κανουν την μεγαλυτερη εκπτωση στο παιδι. Γι πυραμις ουτε συζητηση γιατι μου κανουν μονο 150 Ευρω εκπτωση. Ειναι πολυ μικρουλα 3 χρονων και δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να πληρωσω εισητηριο για μεγαλο με μικρη εκπτωση.
Εχω καποιες ερωτησεις για το ταξιδι¨
Εχει ανεβει καποιος στο Σινα? Ποση ωρα ειναι απο την Αγια Αικατερινη? Ποιο ειναι το προγραμμα εκει? Ακουσα οτι ειναι μονο βραδυ αν ειναι ετσι δεν το συζητω δεν μπορω να παω με το παιδι.
Στο Σαρμ υπαρχει κατι εκτος απο καταδυση και μπαρ? Για το Σαφαρι το εχω ακουσει και για την εκδρομη στην Αγια Αικατερινη που διαβασα οτι αξιζει.
Απο τα ξενοδοχεια Pyramisa, Safir, Ramsis Hilton, Conrad, Marriott στο Καιρο εχει παει κανεις? πιο συστηνεται?
Στο Σαρμ¨Savoy, Hilton Dreams? καμμια γνωμη?
Σκεφτομαι να παω με γκρουπ αλλα διαβαζω κατι περιεργα οτι δεν εχει παντα Ελληνα ξεναγο εχει κανεις αποψη για αυτο?
Εχει παει κανεις με μικρο παιδι Αιγυπτο? Ο λογος που ψαχνω γρουπ ειναι γι μεγαλυτερη ασφαλεια συνηθως πηγαινω μονος.
Ευχαριστω