Αποστολέας Θέμα: Τελικά τι γίνεται...υπάρχει κρίση?  (Αναγνώστηκε 18594 φορές)

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
Τελικά τι γίνεται...υπάρχει κρίση?
« στις: Απρίλιος 01, 2009, 19:24:49 μμ »
δεν ξερω με αυτα που γραφονται ,περι κρισης στον τουρισμο , προσπαθουν να πεισουν κανεναν αλλα εμεις το σαββατο που επιστρεφαμε απο σερρες ειπαμε να σταματησουμε στον βολο για καννα τσιπουρακι και να μεναμε το βραδυ εκει...
ολα τα ξενοδοχεια (στην πολη) ηταν γεματα καθως και ολα τα μαγαζια (τσιπουραδικα-καφετεριες)
το μονο δωματιο που βρηκαμε διαθεσιμο ηταν στο ''ΙΑΣΩΝ'' ενα απαραδεκτο δωματιο για την τιμη των 50€ χωρις πρωινο που μας το εδινε
και αναγκαστικα ουτε τσιπουρακια ηπιαμε και την καναμε για αθηνα....
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Τελικά τι γίνεται...υπάρχει κρίση?
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 01, 2009, 20:15:52 μμ »
Xρηστο το μετεφερα εδω γιατι νομιζω οτι θα ηθελες τη γνωμη ολων μας!!

Αρχιζω πρωτος λοιπον...
Καθημερινα ακουμε για κριση και κριση δεν βλεπουμε...ολοι παραπονιουνται οτι δεν εχουν λεφτα αλλα καθε βραδυ οι ταβερνες και τα μπουζουκια ειναι γεματα...οσον αφορα ξενοδοχεια δες εδω  http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,1476.0.html  μπορει να σου ξεφυγε...ειναι τιμοληψία που εγινε σε διάφορες περιοχές της Ελλαδας και συγκριση με χωρες του εξωτερικου.

Πιστευω λοιπον πως ακομη δεν μας "χτυπησε την πορτα" η κριση χωρις να προεξοφλω οτι δε θα γινει στο μελλον...απλα ο κοσμος φοβαται απο αυτα που ακουει και ειναι επιφυλακτικος. :ziplip:

Αποσυνδεδεμένος taxidiaris

• Sr. Member
    • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 01, 2009, 20:56:29 μμ »
Χρήστο γειά σου  :yahoo:

Σχετικά με το θέμα που άνοιξες, πολύ καλό!!!  Και ρωτώ και εγω με τη σειρά μου ,ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ???? :laugh:  :laugh:  :laugh:
Φυσικά αυτοί που ακούνε κάθε μέρα Ευαγγελάτο μετά πρέπει να πάνε για ενέσεις ή να φουντάρουν απο τον Κορινθιακό. Μας δουλεύουν Χρήστο !!!!!!!!!!! :good:  Οι επιχειρηματίες βγάζανε τα άντερά τους και τώρα βγάζουν τα μισά άντερά τους και τους έκατσε στραβά. Οι πολιτικοί έχουν φάει όλα τα λεφτά αυτού του πολύπαθου Κράτους και τα Ταμεία είναι  Game over  :wacko:  :wacko:
Και στο χώρο του Τουρισμού τα ίδια χάλια.Δεν ακούσατε προχθές στις ειδήσεις τους ξενοδόχους της Ρόδου ? δεν θυμάμαι, που είπαν ΟΧΙ δεν χαμηλώνουμε τις τιμές γιατί έτσι γουστάρουμε!!!  :vava:  :vava:  Λοιπόν?? Ποιά κρίση???? Εφεύρεση είναι και κλάμα των επιχειρηματιών(των διεφθαρμένων). Αλί απο τους ανθρώπους που απολύονται καθημερινά απο τις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες!!!
Τί άλλο να πώ? Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε με κρίση και γνώση και καταλαβαίνουμε. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι πότε θα μας τη δώσει να βγούμε όλοι στους δρόμους να πάμε στη Βουλή και να τους βάλουμε φωτιά όλους αυτούς που παίζουν στις πλάτες μας και στις πλάτες των παιδιών μας!!!!!!!!  :diablo:  :diablo:
Το ταξίδι είναι γνώση,εμπειρία,σταθμός.

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 01, 2009, 21:56:29 μμ »
Συμφωνώ με όλους σας. Και έρχομαι να θίξω ένα άλλο θέμα. Μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι θα παρθούν αυστηρά μέτρα : θα προσληφθούν αστυνομικοί, οι κάμερες θα γίνουν μόνιμες κτλ.
Μας δουλεύουν? Μήπως αυτό ήθελαν από την αρχή? Να μας ελέγχουν?
Σήμερα δύο περιστατικά πάλι έκαναν ρόμπα την αστυνομία. Μήπως γίνεται επίτηδες?
Δυστυχώς τα θέματα οικονομική κρίση και τρομοκρατία μας έχουν κουράσει όλους μας. Η γνώμη μου είναι ότι τα ΜΜΕ μας πλασάρουν ότι θέλουν, ότι τους δίνει η κυβέρνηση για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και να περνάνε τους κανόνες που θέλουν.
Την Κυριακή το μεσημέρι ήμουν στο Θησείο. Δεν έπεφτε καρφίτσα!!
Συμβουλή: Μην βλέπετε πολύ τηλεόραση και μην διαβάζετε πολλές εφημερίδες. Μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει  :bigr:  :bigre:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 01, 2009, 22:13:52 μμ »

Την Κυριακή το μεσημέρι ήμουν στο Θησείο. Δεν έπεφτε καρφίτσα!!

Aφου σου ειπα βρε Ελινα...αυτη την Κυριακη θα συναντηθουμε κι οχι την προηγουμενη.
Φανταζομαι ταλαιπωρηθηκες εεε?? :laugh:

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 01, 2009, 22:53:37 μμ »
ANYWAY

αφησαμε ανοιχτους λογαριασμους :bigr: με τα τσιπουραδικα :dizzy: του βολου για τις 22 μαιου :yahoo: που σχεδιαζουμε μια επισκεψη  :shout: :shout:
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 02, 2009, 00:23:39 πμ »
ANYWAY

αφησαμε ανοιχτους λογαριασμους :bigr: με τα τσιπουραδικα :dizzy: του βολου για τις 22 μαιου :yahoo: που σχεδιαζουμε μια επισκεψη  :shout: :shout:

22-23/5 εχω αγωνα και θα ειμαι στο βολο.οτι χρειαστειτε μου λετε. :smile_: θα τα πουμε και απο κοντα στη συναντηση την κυριακη στο θησειο. :smile_:
don't drink & drive!!!

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 02, 2009, 14:09:47 μμ »
Συμφωνώ με όλους σας. Και έρχομαι να θίξω ένα άλλο θέμα. Μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι θα παρθούν αυστηρά μέτρα : θα προσληφθούν αστυνομικοί, οι κάμερες θα γίνουν μόνιμες κτλ.

Πράσινο φως για τη δημιουργία αρχείου γενετικού υλικού (τράπεζα DΝΑ) από την ΕΛ.ΑΣ. άναψε χθες η κυβέρνηση, ενώ επιχειρεί να αντιμετωπίσει την έξαρση της εγκληματικότητας και της ακραίας βίας, στήνοντας σκηνικό Ολυμπιακών Αγώνων στον τομέα της ασφάλειας.
Προς την κατεύθυνση αυτή, το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε χθες την εκτεταμένη χρήση των καμερών στην πρωτεύουσα, περιορίζοντας παράλληλα τον ρόλο των εισαγγελικών αρχών, ενώ αποφάσισε την πρόσληψη 6.000 αστυνομικών και συνοριοφυλάκων για την ενίσχυση της αστυνόμευσης. Με τις κινήσεις αυτές, στο κυβερνητικό επιτελείο ευελπιστούν ότι θα ανατρέψουν το έντονο κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί στην κοινή γνώμη και προκαλεί βαθιές πληγές στην εικόνα της Ν.Δ., αποσυσπειρώνοντας μάλιστα τους συντηρητικούς ψηφοφόρους. Από την πλευρά του πάντως, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου καταλόγισε στην κυβέρνηση προσπάθεια να χρησιμοποιήσει τα προβλήματα ανασφάλειας για να θίξει τα δικαιώματα των πολιτών.

Πηγή: troktiko.blogspot.com
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 02, 2009, 14:11:24 μμ »
Τι άλλο θα κάνουν πια?  :diablo:

Αποσυνδεδεμένος Ntina

• Hero Member
  • καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 03, 2009, 09:08:36 πμ »
Πραγματικά χαίρομαι που η οικονομική κριση δεν έχει επηρεάσει κάποιους ταξιδευτές και έτσι θα μπορούν άνετα να ταξιδεύουν και να μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους.
Πάντως τη δικιά μου δουλειά την έχει επηρεάσει,βλέπω καθημερινά ότι στην αγορά υπάρχει πρόβλημα και όχι μόνο στη χώρα μας αλλά πανευρωπαικά.
Αρκετοί φίλοι δουλεύουν πια λιγότερες μέρες και με μειωμένες αποδοχές.
Είστε τυχεροί που η κρίση δεν είναι στο σπίτι σας ,αλλά είναι στου γείτονα. :pardon:
καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου