Αποστολέας Θέμα: Ξενοδοχεία που μας απογοήτευσαν!!  (Αναγνώστηκε 22569 φορές)

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Απ: Ξενοδοχεία που μας απογοήτευσαν!!
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 22, 2010, 09:25:23 πμ »
ασε τυχεροι ειμασταν που δεν ειχε κοριους....

Πες τα όλα   :frypan:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 22, 2010, 09:29:55 πμ »
καλε σιγα σιγα με γεμισες καρουμπαλα.... :crazy:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 23, 2010, 00:35:48 πμ »
Μιλώντας για πανάθλια ξενοδοχεία και με την αναφορά που έκανε η famek για τους κοριούς, θυμήθηκα ένα ξενοδοχείο στην Σύρο, πριν πάρα πολλά χρόνια που είχα πάει που όντως είχε κοριούς. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά του και δεν είμαι καν σίγουρη αν υφίσταται ακόμα ( είχα πάει περίπου στα τέλη του 80), δεν το είχαμε κλείσει από Αθήνα, το βρήκαμε εκεί. Πήγαμε και την πρώτη βραδιά δεν κοιμηθήκαμε καθόλου λόγω των κοριών. Φυσικά την επόμενη μέρα φύγαμε και βρήκαμε κάτι καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 25, 2010, 09:04:59 πμ »
παντως σε περιεργα ξενοδοχεια απο αποψη καθαριοτητας εγω κοιμαμαι με ανοιχτο φως...μια φιλη στην ισπανια δεχτηκε επιθεση απο κοριους σε πρωτης κατηγοριας ξενοδοχειο..μετα εκαμνε θεραπειες.....νομιζω μου πε στην ισπανια... θα ρωτησω..δεν θυμαμαι...
μηπως να δυναμαι συμβουλες... πως προστατευομαστε απο κοριους?
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 26, 2010, 00:16:08 πμ »
Farah  Kωνσταντινουπολη.... ακουστε προσφατη εμπειρια....
ταξιδευα με γκρουπ με το ντιζελ πρακτορειο απο θεσνικη....πρωτη κ μαλλον κ τελευταια φορα..
μια συμπαθητικη κοπελα απο το γκρουπ μου ζητησε να μοιραστουμε το δωματιο..[ το θετικο της εκδρομης γιναμε φιλες.... κ αυτη αθηναια..]
λοιπον παρατηρησα οτι οι υπαλληλοι του ξενοδοχειου ειχαν καρφωθει στο ντεκολτε της... ηταν τοσο εντονο που το καταλαβαμε αρκετοι...
λοιπον το βραδυ κατα τις 1 παρα 20 ειχαμε βραδυνη επισκεψη...
ευτυχως εγω λογω εμπειριας ειχα βαλει κ τον συρτη απο πισω..
λοιπον ψιλομιλουσαμε και ξαφνικα βλεπουμε να ξεκλειδωνεται η πορτα μας και να μην μπορει το... αγνωστο ατομο να μπει βρισκοντας στο μανταλο... και να επιμενει...
εγω να φωναζω ποιος ειναι 3 φορες αλλα το ατομο απτοητο εβαζε μεγαλυτερη δυναμη...
αφου το παλεψε αρκετα και δεν το καταφερε ακουσαμε που κατεβηκε τα σκαλια και εφυγε.. το δωματιο ηταν διπλα στα σκαλια....
[σημειωση  οταν μπηκαμε στο δωματιο βρηκαμε καποιο που εφτιαχνε την κλειδαρια... και τον συρτη.... λετε να τον ειχαν σπασει την προηγουμενη...? η ηξεραν οτι ηταν χαλασμενη?]
η κοπελα παγωσε...και προφανως ηταν για εκεινη.... και δεν ειχαν καταλαβει οτι το μοιραστηκαμε το δωματιο και θεωρουσαν οτι ηταν μονοκλινο...
πηγαμε στη ρεσεψιον που δεν πολυμιλουσε αγγλικα και αυτοι χαμογελασαν... και το παν σε εναν απο τους..υπαλληλους που ...καρφωνοταν.. και αυτος εκανε πως δεν καταλαβε...
την αλλη μερα δοκιμασαμε καρτες συνεπιβατων μας και ειδαμε πως αν η καρτα δεν ειναι συμβατη δεν κανει καν θορυβο οχι να ανοιξει...
ετσι καταλαβαμε οτι ηταν απο την ρεσεψιον....
την αλλη μερα το ειπαμε στον...υποτιθεμενο αρχηγο που ειχαμε τον κωστακη.... και χασκογελουσε ενω ελεγε στο υπολοιπο γκρουπ οτι ηταν της φαντασιας μας...
αυτα για την τουρκια...ποτε δεν την πηγα...
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 26, 2010, 00:23:58 πμ by famek »
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 26, 2010, 10:51:21 πμ »
στην κωνσταντινουπολη παντως ειναι σπανιο πραγμα να βρεις ξενοδοχειο που να μπορεις να συνεννοηθεις στα αγγλικα.
το διαπιστωσαμε και εμεις στο τελευταιο μας ταξιδι με τον ζορπιδι και πηγαμε και σε 3 ξενοδοχεια...
στην πολην.... ξενοδοχειο Tulip Inn Berr Istanbul 4 αστερων http://www.booking.com/hotel/tr/tulip-inn-berr-istanbul.en.html
απλως απαραδεκτο :vava:. βρωμικο(κατω απο τα κρεβατια συναντησαμε βρωμια ετων) :wacko:, ασυντηρητο, ντους ετοιμο να χαλασει, δεν εκλεινε η πορτα της τουαλετας...
στο booking τα ειχα διαβασει αυτα και λιγο πολυ τα περιμενα. :agre:
τα αλλα 2 http://www.booking.com/hotel/tr/anemon-izmir.en.html(σμυρνη) και http://www.booking.com/hotel/tr/akol-17100-canakkale.en.html (τσανακαλε) το ενα καλυτερο απο το αλλο με κορυφαιο το τελευταιο. πανω στην θαλασσα, με πισινα, στην περατζαδα της παραλιας κλπ. :bigr:

βεβαια ετοιμαζεται επιστολη προς το γραφειο με ολες τις επισυμανσεις για την εκδρομη. :reading:
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Stella

• Full Member
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 27, 2010, 14:31:53 μμ »
Η χειρότερή μου εμπειρία από ξενοδοχείο ήταν στο Sydney στην Αυστραλία.  Είχε κατσαρίδες, πολλές κατσαρίδες. Εδώ πρέπει να πω ότι γενικά το Sydney έχει πρόβλημα με κατσαρίδες, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το ξενοδοχείο (κατά τη γνώμη μου). Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα με τις κατσαρίδες... και έπαθα...αμόκ !!! Πήγα στην ρεσεψιόν και έκανα μεγάλη φασαρία... Μετά τη φασαρία.. ως δια μαγείας δεν ξαναείδα κατσαρίδα στο δωμάτιο..

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 28, 2010, 07:49:38 πμ »
αρα εχουν στην αυστραλια καλα εντομοκτονα.. :bigr:
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 29, 2010, 04:56:33 πμ »
Αυτό που δεν είπε η Στέλλα παρπάνω είναι ότι με έβαζε να σκοτώνω τις κατσαρίδες κάθε μέρα!! Είχα καταντήσει κατσαριδοκτόνος στην Αυστραλία! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που εξολοθρεύτηκαν τα έντομα και όχι τα σπρέι!!

Αποσυνδεδεμένος ariadni

• Newbie
  • *
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 31, 2010, 01:46:49 πμ »
Γενικά είμαι πολύ προσεκτική πριν κλείσω κάτι, κοιτάω booking, trip advisor, μέντιουμ και χαρτορίχτρες...
Άφησα όμως τον άντρα να κλείσει ξενοδοχείο για το Μαρακές....μέγα λάθος!!

Το ριάντ μας λεγόταν Bab Janna και το είχε μια γαλλίδα περίπου 150 χρονών.
1ο και μεγαλύτερο σοκ: η τουαλέτα του (πανάκριβου) δωματίου μας είχε μόνο ένα διπλό παντζούρι το οποίο όταν  έκλεινε άφηνε περίπου 10 εκατοστά περιθώριο στη μέση για όποιον περνάει απ΄έξω να σε θαυμάσει να κάνεις την ανάγκη σου...και φυσικά να σε ακούσει κιόλας! :dash:

Το πρωινό του απαράδεκτο, κάτι κρέπες χάλια και 1 μίνι γιαουρτάκι που το βρήκαμε στο σούπερ μάρκετ να κανει 0.08 ευρο... την μοναδική φορά που φάγαμε εκεί για βράδυ, εκτός από το ότι το ακριβοπληρώσαμε, την επόμενη μέρα εγώ κατέληξα με δηλητηρίαση...και την έβγαλα στην αγαπημένη μου τουαλέτα να χαιρετάω τους περαστικούς...

Για την καθαριότητα δεν θα κάνω λόγω γιατί είμαι έγγυος και οι αναγούλες δίνουν και παίρνουν...

Για την ημέρα που φεύγαμε είχαμε κάνει κράτηση στον οδηγό του ριάντ να μας πάει στο σταθμό και μόλις 5 λεπτά πριν την ώρα που έπρεπε να φύγουμε μας λέει η μαντάμ ότι τον έχει στείλει στην αγορά για ψώνια. Εκεί πρέπει μάλλον να είδε την λάμψη στο βλέμμα μου γιατί ζήτησε στον μάγειρα να μας πάει με τον αμάξι της...

Και αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι ότι σε μια τόσο φτηνή χώρα εμείς καταλήξαμε να το πληρώσουμε όσο και ένα ξενοδοχείο 5* στο Παρίσι....

Και κερασάκι στην τούρτα: καμιά βδομάδα αφού γυρίσαμε πίσω μας έστειλε και email να δει τι κάνουμε και να μας ζητήσει να γράψουμε ένα καλό review στο trip advisor....no comments!!