Γενικά είμαι πολύ προσεκτική πριν κλείσω κάτι, κοιτάω booking, trip advisor, μέντιουμ και χαρτορίχτρες...
Άφησα όμως τον άντρα να κλείσει ξενοδοχείο για το Μαρακές....μέγα λάθος!!
Το ριάντ μας λεγόταν Bab Janna και το είχε μια γαλλίδα περίπου 150 χρονών.
1ο και μεγαλύτερο σοκ: η τουαλέτα του (πανάκριβου) δωματίου μας είχε μόνο ένα διπλό παντζούρι το οποίο όταν έκλεινε άφηνε περίπου 10 εκατοστά περιθώριο στη μέση για όποιον περνάει απ΄έξω να σε θαυμάσει να κάνεις την ανάγκη σου...και φυσικά να σε ακούσει κιόλας!

Το πρωινό του απαράδεκτο, κάτι κρέπες χάλια και 1 μίνι γιαουρτάκι που το βρήκαμε στο σούπερ μάρκετ να κανει 0.08 ευρο... την μοναδική φορά που φάγαμε εκεί για βράδυ, εκτός από το ότι το ακριβοπληρώσαμε, την επόμενη μέρα εγώ κατέληξα με δηλητηρίαση...και την έβγαλα στην αγαπημένη μου τουαλέτα να χαιρετάω τους περαστικούς...
Για την καθαριότητα δεν θα κάνω λόγω γιατί είμαι έγγυος και οι αναγούλες δίνουν και παίρνουν...
Για την ημέρα που φεύγαμε είχαμε κάνει κράτηση στον οδηγό του ριάντ να μας πάει στο σταθμό και μόλις 5 λεπτά πριν την ώρα που έπρεπε να φύγουμε μας λέει η μαντάμ ότι τον έχει στείλει στην αγορά για ψώνια. Εκεί πρέπει μάλλον να είδε την λάμψη στο βλέμμα μου γιατί ζήτησε στον μάγειρα να μας πάει με τον αμάξι της...
Και αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι ότι σε μια τόσο φτηνή χώρα εμείς καταλήξαμε να το πληρώσουμε όσο και ένα ξενοδοχείο 5* στο Παρίσι....
Και κερασάκι στην τούρτα: καμιά βδομάδα αφού γυρίσαμε πίσω μας έστειλε και email να δει τι κάνουμε και να μας ζητήσει να γράψουμε ένα καλό review στο trip advisor....no comments!!