Αποστολέας Θέμα: Aegean Επιστροφή χρημάτων για το Credit Voucher  (Αναγνώστηκε 105 φορές)

Συνδεδεμένος georgi d

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 276
  • Φύλο: Άντρας
Aegean Επιστροφή χρημάτων για το Credit Voucher
« στις: Μάιος 09, 2024, 22:09:48 μμ »
Δημήτρη θα ανοίξω ένα θέμα γιατί η αγαπημένη μου εταιρεία άφησε στον αέρα κάποιους τουρίστες που οι άνθρωποι στο κάτω κάτω δεν φταίνε σε τίποτα.
Αφού το πρόβλημα είναι μόνο τραπεζικό μπορούσε η εταιρεία αντί για 3 χρόνια να τα κάνει 4 η 5.Η Aeroflot τους τα επιστρέφει απλώς και με αυτούς για εμάς τους Έλληνες υπάρχει πρόβλημα. Σου λένε έλα στην Ρωσία και θα σου τα δώσουμε. Η αν έχεις κάποιο γνωστό μπορεί αυτός να τα πάρει. Θέλουν να υπάρχει εξουσιοδότηση και κάτι ακόμα.
Όταν είναι λίγα τα λεφτά λες δεν πειράζει όμως όταν χάνεις 1.5 μέχρι 2 χιλιάδες ευρώ εκεί είναι κρίμα για αυτούς που τα χάνουν.
Ας υπάρχει και ένα θέμα για την κακή πλευρά. της εταιρείας.
Κάποτε όταν άρχισε τις πτήσεις προς Μόσχα και Αγια Πετρουπολη έγραφα στους ρωσους να αγοράσουν τα εισιτήρια γιατί η εταιρεία είναι πολύ καλή και εαν θα υπάρχει πρόβλημα η εταιρεία πάντα θα σας βρει την καλύτερη λύση. Έτσι ήταν πάντα και κανείς δεν είχε παράπονο.
Αυτά για την aegean. Για την Aeroflot κάτι παράπονα από τους δικούς μας τους Έλληνες τους έγραψα. Εύχομαι να βρήκαν κάποια λύση να πάρουν τα λεφτά τους πίσω.