Αποστολέας Θέμα: Φοιτητική Έρευνα για τις Νέες Τεχνολογίες στο Λιανικό Εμπόριο  (Αναγνώστηκε 316 φορές)

Αποσυνδεδεμένος std157489

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 2
Καλημέρα σας, 

είμαι φοιτητής μεταπτυχιακού προγράμματος του ΕΑΠ και στο πλαίσιο της διπλωματικής μου εργασίας, διεξάγω την παρακάτω ερεύνα που αφορά την αξιοποίηση ψηφιακών τεχνολογιών όπως app, VR, AI, εντός φυσικών εμπορικών καταστημάτων (phygital retail). Παρακαλώ όσες και όσους έχουν την διάθεση να συμμετάσχουν και ευχαριστώ ιδαίτερα για την συμμετοχή σας.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν προορίζονται για ακαδημαϊκή ερευνητική χρήση (μη-εμπορική). Ο μέσος χρόνος για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι <10 λεπτά.

Με τον όρο phygital εννοούμε τα φυσικά καταστήματα που χρησιμοποιούν digital τεχνολογίες για να παρέχουν νέες υπηρεσίες στον πελάτη ή/και διαφοροποιημένη εμπειρία καταναλωτή. Για παράδειγμα δοκιμή προϊόντων μέσω τεχνολογίας VR, ψηφιακοί καθρέπτες, app για εξυπηρέτηση πελατών, δυνατότητα customizing προϊόντων μέσω app ή tablet, υπηρεσίες click & collect, δυνατότητα βιντεοκλήσης με το κατάστημα κ.α.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!  :good:
 
link συμμετοχής: https://www.surveymonkey.com/r/Z6S2SDP

Με εκτίμηση,

Θανάσης

Αποσυνδεδεμένος std157489

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 2
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους έχουν συμμετάσχει! Η ερεύνα θα παραμείνει ανοικτή για περιορισμένο διάστημα ακόμη. Θα ήθελα να παρακαλέσω για την συμμετοχή όσων ακόμη επιθυμούν, καθώς χρειάζομαι μερικές απαντήσεις παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!  :thank:

Μέσος χρόνος συμπλήρωσης: 12,5 λεπτά.
link συμμετοχής: https://www.surveymonkey.com/r/Z6S2SDP
English Version: https://www.surveymonkey.com/r/RGMVLFP