Αποστολέας Θέμα: Προσφορές από την Silversea Cruises  (Αναγνώστηκε 2346 φορές)

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30869
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Προσφορές από την Silversea Cruises
« στις: Φεβρουάριος 03, 2023, 06:30:51 πμ »
Προσφορές για ταξίδια της ανακοίνωσε η Silversea CruisesΗ Silversea Cruises, προσκαλεί ταξιδιώτες για να ανακαλύψουν τα φυσικά και πολιτιστικά θαύματα της Αρκτικής το 2023, προσφέροντας περιορισμένης χρονικής διάρκειας εξοικονόμηση έως και 20% σε επιλεγμένα all-inclusive ταξίδια αποστολών στη Γροιλανδία, τον Αρκτικό Καναδά και την Αρκτική Νορβηγία. Επίσης, επωφελούμενοι από μειωμένες προκαταβολές μόλις 15% στους ναύλους door-to-door, οι ταξιδιώτες θα εξοικονομήσουν μεταξύ 10% και 20% σε επιλεγμένα ταξίδια στην Αρκτική για νέες κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 17 Ιανουαρίου και 28 Φεβρουαρίου 2023.

«Η προσφορά μας για την Αρκτική περιορισμένου χρόνου παρέχει ένα μεγάλο κίνητρο στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν μερικούς από τους πιο απομακρυσμένους προορισμούς του κόσμου χωρίς συμβιβασμούς στην πολυτέλεια και την άνεση», λέει η Barbara Muckermann, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Silversea.

«Η προσφορά της Silversea στην Αρκτική είναι μοναδική, με τρία υπερπολυτελή πλοία να πλέουν στην περιοχή καθ 'όλη τη διάρκεια του 2023, συμπεριλαμβανομένου του πιο πολυτελούς πλοίου αποστολής στον κόσμο, Silver Endeavour. Η πιο ολοκληρωμένη προσφορά all-inclusive στην κρουαζιέρα αποστολής με απαράμιλλη τεχνογνωσία προορισμών που έχει τελειοποιηθεί εδώ και 15 χρόνια. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους να εισαγάγουν τους πελάτες στη κορυφαία εμπειρία κρουαζιέρας της Silversea, η οποία, χάρη στις ιδιωτικές μεταφορές, περιλαμβάνει ένα απρόσκοπτο ταξίδι που ξεκινά και τελειώνει στα σπίτια των ταξιδιωτών».

https://www.theseanation.gr/