Συγκεκριμένα επισκέφθηκα τον ύφαλο Michalεlsareef όπου είχα την ευκαιρία να κάνω Snorkeling και να ανακαλύψω κάτω στην θάλασσα έναν εντελώς καινούργιο κόσμο για εμένα.Snorkeling είχα ξανακάνει στο παρελθόν αρκετες φορές αλλά αυτό που συνάντησα εδώ ξεφεύγει απο τα όρια της φαντασίας.Κολύμπησα ανάμεσα σε κιλιάδες πολύχρωμα ψάρια διαφόρων μεγεθων και είδα πολύχρωμα κοράλια που και η ποιό ξέφρενη φαντασία καλιτέχνη δεν θα μπορούσε να συλλάβει.Ήταν κάτι μοναδικό.
Επίσης μια ακόμη δραστηριότητα είναι η πτήση με αερόστατο.Πέταξα με αερόστατο στα Atherton tableland και είχα την ευκαιρία να απολάυσω την ανατολή του ηλίου απο ψηλά .
Μετά την πτήση ένα πλούσιο πρωινό (συνοδευόμενο με σαμπάνια) μας περίμενε σε μια πού γραφική φάρμα.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη μου εκεί είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ μια κοινότητα Αβορίσσινων που μας προσέφεραν μια χορευτική παράσταση καθώς και πληροφορίες για την καθημερινή ζωή τους.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκα τον ύφαλο Michalεlsareef όπου είχα την ευκαιρία να κάνω Snorkeling και να ανακαλύψω κάτω στην θάλασσα έναν εντελώς καινούργιο κόσμο για εμένα.Snorkeling είχα ξανακάνει στο παρελθόν αρκετες φορές αλλά αυτό που συνάντησα εδώ ξεφεύγει απο τα όρια της φαντασίας.Κολύμπησα ανάμεσα σε κιλιάδες πολύχρωμα ψάρια διαφόρων μεγεθων και είδα πολύχρωμα κοράλια που και η ποιό ξέφρενη φαντασία καλιτέχνη δεν θα μπορούσε να συλλάβει.Ήταν κάτι μοναδικό.Αγάπησα αυτό το μέρος απο την αρχή και πραγματικά συστείνω σε οποιονδήποτε του δοθεί η ευκαιρία να πάει προς τα εκεί να μην χάσει την ευκαιρία.
Επίσης μια ακόμη δραστηριότητα είναι η πτήση με αερόστατο.Πέταξα με αερόστατο στα Atherton tableland και είχα την ευκαιρία να απολάυσω την ανατολή του ηλίου απο ψηλά ....και για τη Δημητρα!!
Είχα την τύχη να τον επισκεφθώ το 2007 όταν έκανα τον γύρο του κόσμου.
Δε μπορω να μη το σχολιασω... εχεις κανει το γυρο του κοσμου και μας εγραψες μονο 20 σειρες ιστορια?Για να παιρνουν φωτια τα πληκτρα!!!
Περιμένουμε ειδικά εκείνη την ιστορία για την Ανταρκτική...