Καλησπέρα φίλοι.
Τον Ιούλιο και αν όλα είναι καλά, θα ξεκινήσουμε οικογενειακός για ένα ταξίδι επτά ημερών στην Ευρώπη (Σερβία-Ουγγαρία-Τσεχία)
Το ερώτημά μου είναι μιας και φέτος δεν έχω τη δυνατότητα να ανανεώσω τα τέσσερα διαβατήριά μας (περίπου 350€ με τις φωτογραφίες) αν θα έχω πρόβλημα να διασχίσω τις χώρες μόνο με τις ταυτότητές μας.
Αντίστοιχο ταξίδι έχω ξανακάνει παρέα με φιλικό μας ζευγάρι(http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,8176.0.html) …….και οι φίλοι μας είχαν κάποια ψιλοθεματάκια στα σύνολα της Κροατίας μιας και δεν είχαν διαβατήρια τότε όπως εμείς.
Γνωρίζεται αν θα έχω πρόβλημα στις εξής χώρες…… Κροατία-Ουγγαρία-Σλοβακία-Τσεχία-Σλοβενία.
Τελικά αποφασίσαμε, αν όλα πάνε καλά, να ανέβουμε και να κατέβουμε ξανά Ελλάδα απ’ τις ίδιες χώρες (Σκόπια-Σερβία-Ουγγαρία-Σλοβακία-Τσεχία) και όχι επιστροφή μέσο Αυστρίας-Σλοβενίας-Κροατίας κλπ………… και ο λόγος να γλυτώσουμε κάποιες επιπλέων Βινιέτες.
Θα κάνουμε συνολικά 6 διανυκτερεύσεις 1 Βελιγράδι, 2 Βουδαπέστη 2 Πράγα………… ψάχνω της 6 μέρα της επιστροφής θέλω να είναι το πολύ 5-6 ώρες μακριά από Πράγα (προς Ελλάδα) έτσι ώστε να προλάβουμε να δούμε και κάτι από την τελευταία μας «στάση»
Έχετε να προτείνετε κάτι;
Μετά την επόμενη μέρα μονορούφι Ελλάδα……….