Αποστολέας Θέμα: Πολύνεκρο δυστύχημα με τουρίστες στο Ισραήλ  (Αναγνώστηκε 1134 φορές)

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31341
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Πολύνεκρο δυστύχημα με τουρίστες στο Ισραήλ
« στις: Δεκέμβριος 17, 2008, 04:38:35 πμ »
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 28 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 15 σοβαρά, όταν λεωφορείο με ρώσους τουρίστες έπεσε σε φαράγγι, όταν παρεκτράπηκε από το δρόμο, κοντά στο ισραηλινό θέρετρο Εϊλάτ στην Ερυθρά Θάλασσα, σύμφωνα με τα ισραηλινά σωστικά συνεργεία.

Το λεωφορείο ξέφυγε σε μία στροφή και κατέληξε πεσμένο στο πλάι σε ένα φαράγγι, έχοντας εγκλωβίσει ορισμένους ανθρώπους, πρόσθεσε ο ραδιοσταθμός.

Περίπου 20 ασθενοφόρα και 3 ελικόπτερα των ισραηλινών αεροπορικών δυνάμεων έσπευσαν στην περιοχή και έχουν αρχίσει τη διακομιδή των ασθενών σε νοσοκομείο στο Εϊλάτ.

Στο λεωφορείο πιθανολογείται ότι επέβαιναν 60 τουρίστες. Το γκρουπ είχε φτάσει αεροπορικώς στο Ισραήλ νωρίτερα την Τρίτη και κατευθυνόταν προς το Εϊλάτ.

πηγη skai.gr