Η ιστοσελιδα ,Brodyaga.com, εχει φοβερες φωτο και απο τη Βαρσοβια.ΑΝΕL,τις εχεις προσεξει?
Πολύ καλή ιστιοσελίδα...
Παράθεση από: wotan1975 στις Νοέμβριος 09, 2010, 20:52:48 μμΚρακοβια-Βαρσοβια ειναι μακρια,ε?Για ημερησια εκδρομη.Μην τους ακούς. 2-2,5 ώρες με το γρήγορο τρένο. Το έκανα από Βαρσοβία-Κρακοβία τον Ιούνιο του 2007
Κρακοβια-Βαρσοβια ειναι μακρια,ε?Για ημερησια εκδρομη.
Παράθεση από: dimosf στις Νοέμβριος 09, 2010, 22:24:33 μμΠαράθεση από: wotan1975 στις Νοέμβριος 09, 2010, 20:52:48 μμΚρακοβια-Βαρσοβια ειναι μακρια,ε?Για ημερησια εκδρομη.Μην τους ακούς. 2-2,5 ώρες με το γρήγορο τρένο. Το έκανα από Βαρσοβία-Κρακοβία τον Ιούνιο του 2007 Πολύ ωραία η ιστορία σου anel και οι φωτογραφίες θαυμάσιες. Συμφωνώ με τον dimosf. Έχω κάνει και εγώ το ταξίδι Κρακοβία - Βαρσοβία, τα τρένα τους είναι πολύ σύγχρονα, αν θυμάμαι καλά είχαν ταχύτητα γύρω στα 130 χλμ/ώρα.
Θα επισκεφτώ την Βαρσοβία με την κοπέλα μου για 3 βράδια και θα θέλαμε να δούμε ακόμα μία πόλη. Γειτονική, που η απόστασή της από την Βαρσοβία να μην είναι μεγάλη. Θα μπορούσατε να μας προτείνετε κάποια ενδιαφέρουσα;