Αποστολέας Θέμα: Το διαδίκτυο υποθάλπτει αρκετές "διαταραγμένες" προσωπικότητες''?  (Αναγνώστηκε 4443 φορές)

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Δεν εχω αντιρρηση. Αλλωστε, ο καθενας στο ειδος του και η famek  σιγουρα ξερει καλυτερα  :good:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Οκ... το εκανα. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
 Tα  nicknames η αλλιως ψευδονυμα ελληνιστι , δεν ειναι ολα ηλιθια {σορρυ Ευη} ,  :pardon:  αλλα καμμια φορα τεινουν να εξυπηρετουν καποιους
 που για εναν συγκεκριμενο λογο θελουν να ανταλλασουν γνωμες και εμπειριες σε καποιο blog ή forum χωρις να ειναι γνωστο τοις πασι,
  ποιοι ειναι, οχι γιατι φοβουνται να αποκαλυφθουν αλλα για αλλους λογους.
  Καμμια φορα προκειται για γνωστα προσωπα, που θελουν να διατηρησουν την "ησυχια" τους στο διαδυκτιο και να επιλεγουν αυτοι
 ποτε και με ποιους θα μιλησουν. :wink:
  Εγω, πχ στο facebook που εβαλα το ονομα μου κανονικα, βομβαρδιζομαι απο δεκαδες αιτηματα "φιλιας" καθε μερα, απο κοσμο που μου
 στελνει  μυνηματα γιατι με γνωριζουν, περασανε καλα μαζι μου και θελουν να διατηρησουν μια επαφη, συμμεριζομενοι μαζι μου τα παντα..
 συνηθως νεα απο Ελλαδα {που τα γνωριζω ετσι και αλλιως}.Ή απο πρακτορεια που απλα θελουν να λεν οτι ειμαι συνεργατης τους..
 Το να απαντω σε ολους αυτους ειναι απιστευτα χρονοβορο αλλα απο την  αλλη , πρεπει να απαντησω γιατι ειναι αγενεια.... :sorry:
    Οοοοολη μερα λοιπον ή νυχτα δεν θα εχω αλλη δουλεια, απ το να απαντω και να ασχολουμε με το ιντερνετ!!!
  Ετσι προτιμω , απο τοτε να μπαινω καπου με ενα ονομα που δεν θα λενε ολοι ααααα..αυτη ειναι...!!!
  και με τον καιρο και σε οσους πρεπει, τους φιλους που ξεχωριζω, αποκαλυπτω την πραγματικη μου ταυτοτητα,,'η αφηνω να καταλαβουν
 ποια ειμαι. { Δεν ειμαι καμμια φιρμα η επαρμενη, απλα λογω δουλειας με γνωριζουν  χιλιαδες , χωρις δυστυχως να τους θυμαμαι ολους εγω!!!}
  Αλλοι μπορει να το κανουν για αλλους λογους..
     Αυτα βεβαια τα προσωπα, ξεζωριζουν μεσα στα φορουμ απ τις σοβαρες  ή αστειες απαντησεις που δινουν, χωρις να προκαλουν και χωρις
 να δημιουργουν προβληματα, ειναι δημιουργικα και φιλησυχα... { τωρα περιγραφω τον εαυτο μου  :pardon: , σορρυ αν ακουγεται αλαζονικο}
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Παράθεση
Ετσι προτιμω , απο τοτε να μπαινω καπου με ενα ονομα που δεν θα λενε ολοι ααααα..αυτη ειναι...!!!
  και με τον καιρο και σε οσους πρεπει, τους φιλους που ξεχωριζω, αποκαλυπτω την πραγματικη μου ταυτοτητα,,'η αφηνω να καταλαβουν
 ποια ειμαι. { Δεν ειμαι καμμια φιρμα η επαρμενη, απλα λογω δουλειας με γνωριζουν  χιλιαδες , χωρις δυστυχως να τους θυμαμαι ολους εγω!!!}

είναι ανάλογα πώς το βλέπει καθένας και τι επαγγέλεται. Ξέρω πραγματικά πολύ διάσημους και αναγνωρίσιμους ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο που κυκλοφορούν με τα πραγματικά τους ονόματα σε διάφορες διαδιχτυακές σελίδες. Ίως γιατί είνα ελεύθεροι επαγγελματίες και τους συμφέρει κιόλας να τους βρίσκει ο κόσμος.

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
Ακριβως, συμφωνω απολυτα, οταν θελεις να σε βρισκουν ειναι βεβαια ανοητο να χρησιμοποιεις "ψευδονυμο".
Οταν δεν θελεις , ειναι καλη καλυψη.
  Αν και νομιζω οτι η ιστορια του ψευδονυμου πρεπει να αρχισε με τον φοβο του αγνωστου για τα πρωτα χρονια διαδικτυου,
 ή τον φοβο της παρακαλουθησης , υποθετω βεβαια...