Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις για 3ημερο?  (Αναγνώστηκε 3842 φορές)

Αποσυνδεδεμένος MotherOfLight

• Newbie
  • *
Προτάσεις για 3ημερο?
« στις: Ιανουάριος 23, 2012, 15:59:43 μμ »
Χαίρεται!Θα ήθελα να μου προτείνετε περιοχές της Ηπείρου ή Δυτικής Μακεδονίας όπου θα μπορούσα να επισεφτώ για 3-4 μέρες το Φεβρουάριο ή Μάρτιο και τι θα μπορούσα να δω εκεί.
Λάβετε υπόψη σας ότι δε διαθέτω αυτοκίνητο.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Προτάσεις για 3ημερο?
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 23, 2012, 23:05:26 μμ »
 :welcome: Motheroflight στην παρέα μας!!!Γράψε μας λίγα πράγματα για σένα,να δούμε τι σου αρέσει για να σου προτείνουμε αναλόγως.
Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό μιας κι είχα πάει κι εγώ με το κτελ πρώτη φόρα όταν ήμουν φοιτήτρια είναι τα πανέμορφα Γιάννενα!Για 3ήμερο ότι πρέπει,ωραία εστιατόρια και ταβερνάκια για φαγητό,βόλτες στη λίμνη,μπορείς να πας και στο νησάκι απέναντι με βάρκα.Μακράν η αγαπημένη μου πόλη!
Εναλλακτικά Βέροια-Έδεσσα-Νάουσα,πάλι με κτέλ,είναι κοντά η μία πολή με την άλλη και μπορείς να συνδιάσεις επισκέψεις,χάιλάιτ οι καταράκτες και το πάρκο του Αγίου Νικολάου.
Άλλη μια ωραία πόλη για 3ήμερο είναι η Καστοριά πάλι με τη λίμνη της,πλακόστρωτη,γραφική!
Εσύ τι ακριβώς έχεις κατά νου?

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 23, 2012, 23:24:36 μμ »
 :welcome: στην παρεα μας!!!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 11:37:14 πμ »
Χαίρεται!Θα ήθελα να μου προτείνετε περιοχές της Ηπείρου ή Δυτικής Μακεδονίας όπου θα μπορούσα να επισεφτώ για 3-4 μέρες το Φεβρουάριο ή Μάρτιο και τι θα μπορούσα να δω εκεί.
Λάβετε υπόψη σας ότι δε διαθέτω αυτοκίνητο.

Δε πας Θεσσαλονικη με 20 ευρω πηγαιν'ελα;;;  :bigr:
Τα κτελ ειναι φωτια και λαυτρα, κοιτα και τις προσφορες εσωτερικου που παιζουν αυτες τις μερες στα αεροπορικα εισητηρια. http://www.travelplanet24.com/aeroporika-eisitiria/offers
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος MotherOfLight

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 12:31:52 μμ »
fei ευχαριστώ για την πρότασή σου,αλλά είμαι φοιτήτρια στα Γιάννενα κι επειδή δεν ήθελα μεγάλο ταξίδι σκεφτόμουν κάτι εδω κοντά σχετικά.Την Καστοριά έχω κι εγώ στο μυαλό μου,αλλά διάβασα σε έναν οδηγό τα βασικά για την πόλη και δε μου φάνηκε να έχει να πολλά για να κάνουμε...

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 16:36:08 μμ »
fei ευχαριστώ για την πρότασή σου,αλλά είμαι φοιτήτρια στα Γιάννενα κι επειδή δεν ήθελα μεγάλο ταξίδι σκεφτόμουν κάτι εδω κοντά σχετικά.Την Καστοριά έχω κι εγώ στο μυαλό μου,αλλά διάβασα σε έναν οδηγό τα βασικά για την πόλη και δε μου φάνηκε να έχει να πολλά για να κάνουμε...

Δε μας είχες γράψει ότι μένεις Γιάννενα!!!Σε ζηλεύω γιατί θα ήθελα πάρα μα πάρα πολύ να είχα σπουδάσει στα υπέροχα Γιάννενα  :clap: :clap:
Μπορώ να σου προτείνω πολλά αρκεί να μας γράψεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στην εκδρομή σου.Θέλεις απλά ξεκούραση?θέλεις πεζοπορία?θελεις καλό φαγητό?Θέλεις δραστηριοτητες τύπου ράφτινγκ,ιππασία κλπ?Θέλεις φύση?Τώρα για αξιοθέατα στην Ελλάδα νομίζω ότι ξέρει κανείς τι να περιμένει οπότε τι δεν σου άρεσε στην Καστοριά?

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 17:16:32 μμ »
Συμφωνώ, με τη fei, για την Καστοριά, είναι ένας πανέμορφος προορισμός για 3-4 μέρες, η έλλειψη αυτοκινήτου, όμως , είναι ένα πρόβλημα τόσο για εκεί όσο και για τη μετάβασή σου από τα Γιάννενα.
Σπύρος  :)