Αποστολέας Θέμα: Πληροφορίες για Σκιάθο  (Αναγνώστηκε 6730 φορές)

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
Πληροφορίες για Σκιάθο
« στις: Μάιος 19, 2011, 13:43:48 μμ »
με αφορμη την πανελληνια :drink: συναντηση μοτοσυκλετιστων την περιοδο του Αγιου Πνευματος θα επισκευτουμε το νησι της σκιαθου :cool:

οποιαδηποτε πληροφορια θα μας φανει χρησιμη :pardon:
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος sisy

• Sr. Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Πληροφορίες για Σκιάθο
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 19, 2011, 13:47:26 μμ »
Πήγα πριν πολλά χρόνια, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα, μόνο την παραλία Κουκουναριές που ήταν εκπληκτική!
Καλά να περάσετε!!!
Ας φύγουμε μέσα σε ένα φιλί για έναν άγνωστο κόσμο...!

http://forum.odigein.com

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 19, 2011, 22:15:21 μμ »
έχω πάει όταν ήμουν 19 ετών. Δεν θυμάμαι λεπτομέρεις όπως ονόματα εστιατορίων ή ξενοδοχείων κλπ, ούτως ή άλλως μετά από τόσα χρόνια δεν θα ίσχυαν οι πληροφορίες. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι είναι φοβερά τουριστικό νησί και πρέπει οπωσδήποτε να κλείσετε ξενοδοχείο από πιο πριν, εμείς δεν είχαμε κλείσει τότε και καταλήξαμε να κοιμόμαστε σε σλίπιν μπανγκ στην ταράτσα μιας πανσιόν μαζί με καμιά δεκαριά άλλους τουρίστες!!! :laugh:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 19, 2011, 22:48:13 μμ »
Κι εγω εχω να παω απο τα 17 μου... θυμαμαι τοτε ειχα στησει σκηνάκι στην παραλια :mocking: ... πανεμορφο νησι, με ωραιες παραλιες και πολυ τουρισμο.
Απο αξιοθεατα... που σιγουρα θα εχεις διαβασει κατι... να δειτε το νησακι του Μπουρτζι, το καστρο, το σπιτι του Αλεξανδρου Παπαδιαμαντη που εχει μετατραπει σε μουσειο και τη λιμνη Στροφιλια που βρισκεται κοντα στην παραλια Κουκουναριες.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 20, 2011, 00:33:58 πμ »
Κι εγώ στα 19 μου πηγα,τι σύμπτωση Ευη!!!Μαζί με τέσσερις φίλες.Να κλείσετε οπώσδήποτε ξενοδοχείο κι εμείς την είχαμε πατήσει.Πήγαμε χύμα και καταλήξαμε να ψάχνουμε μεσ'την καταρακτώδη βροχή Άυγουστο μήνα χωρίς αντίκρισμα.Θυμόμαστε ακόμη και γελάμε με τα κορίτσια τον διάλογό μου με μία ξενοδόχο...''Γεια σας φτάσαμε με το καράβι πριν 4 ώρες έχουμε ψάξει και τις πέτρες,είμαστε βρεγμένες μέχρι το ξέρετε :blush:,πεινάμε,διψάμε,κατουρ....αστε,μήπως μπορούμε να κοιμηθούμε στο μπαλκόνι σας???''Πέθανε στο γέλιο η ξενοδόχος και μας πήγε να μείνουμε σε ένα μικρό αλλά χαριτωμένο σπιτάκι που΄ταν της μαμάς της που είχε αποδοιμήσει εις κύριον :laugh: :laugh: :laugh:
Κατά τα άλλα το νησί είναι σούπερ,πολύ ωραιές παραλίες όπως κουκουναριές και βρωμόλιμνος(μη σε παραπλανά το όνομα ήταν τελεια),το σπίτι του Παπαδιαμάντη αξίζει όπως και το νησάκι που ό Δημήτρης λέει ότι είναι το Μπούρτζι εγώ δε θυμάμαι πως το λένε(το ξενύχτι έφταιγε!!!)
Θα περάσετε τέλεια!!!!!!!! :good:

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 18, 2013, 13:27:59 μμ »
Τίποτα φρέσκιες πληροφορίες για καλό φαγητό στη Σκιάθο ;

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 18:01:05 μμ »
Τελευταία βδομάδα του Αυγούστου.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Καθημερινά από Βόλο 3-5 δρομολόγια. Ναύλα (με επιστροφή) 200 € τα 2 άτομα με αυτοκίνητο.                                                                                                                                                                                                                                               Η διάσημη πλαζ στις Κουκουναριές σταθερή αξία με άνετο χώρο πάρκιν, στις Αχλαδιές για οικογενειακή κατάσταση, η Μπανάνα για νέους (και όσους αισθάνονται νέοι) – 10 με 15 λεπτά περπάτημα σε χωματόδρομο από Κουκουναριές και παραδίπλα η Μικρή Μπανάνα για γυμνιστές.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Στη Χώρα (αν μένετε εκτός και κινήστε με αυτοκίνητο) παρκάρετε για βράδυ στον παραλιακό δρόμο από την πλευρά του αεροδρομίου και αποφύγετε τον συνωστισμό και τη σκόνη των δημοτικών πάρκιν.                                                                                                                                                                                                    Περπατώντας προς το κέντρο θα περάσετε από 2-3 κλαμπ (B.B.C, Kalhua) και 5-6 ρεστωράν στην κυριολεξία πάνω στο κύμα. Προτιμήσαμε το Scuna  για το περιβάλλον και τη μουσική (στα 60 € οι δύο μερίδες κρεατικά, ορεκτικό, σαλάτα και μπουκάλι κρασί). Αν κάνετε κράτηση από την προηγούμενη θα σας δώσουν τραπέζι στη καλύτερη θέση. Σε πάροδο της Παπαδιαμάντη βρίσκεται το φημισμένο (και δίκαια) Marmita. Χρειάζεται κράτηση οπωσδήποτε. Στο ήρεμο περιβάλλον μιας ευχάριστης αυλής (προτιμήστε την μέσα αυλή) θα απολαύσετε καλομαγειρεμένα φαγητά συνοδεία λατινοαμερικάνικής μουσικής. (χορταστικότατο δείπνο με δυο μερίδες, δυο ορεκτικά, σαλάτα και μπουκάλι κρασί στα 70 €) Αν προτιμάτε την κίνηση και τον συνωστισμό της Παπαδιαμάντη μπορείτε να δειπνήσετε στo Ergon (εξαιρετικές γεύσεις αλλά περιβάλλον fast food). Τελευταίο ρεστωράν ανηφορίζοντας από τα σκαλάκια με τις μαξιλάρες, το Lo & La έχει θέα από ψηλά το φωτισμένο λιμάνι  και εξαιρετικές γεύσεις Ιταλικής κουζίνας (υπέροχο το κότσι αρνιού). Μην παραγγείλετε πολλά, οι μερίδες είναι μεγάλες. Μόνο μειονέκτημα η έλλειψη μουσικής.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Από μπαράκια τώρα αν πάτε για πρώτη φορά στο νησί επιβάλλεται να «ξηλωθείτε» τα 30 € το ζευγάρι για δύο εντυπωσιακής μεν εμφάνισης κοκτέιλ, αμφίβολης δε περιεκτικότητας σε αλκοόλ στα σκαλάκια με τις μαξιλάρες (Rock & Roll) ή στα μπαράκια ακριβώς από κάτω (5 € η μπύρα, 10 το κοκτέιλ) ακούγοντας έναν αχταρμά από μουσικές αν όμως είστε 30+ και θέλετε κάτι πιο ποιοτικό προτιμήστε το μπαρ Goldfish στη γωνία που σχηματίζει ο παραλιακός. (στα 9 € το mojito)                                                                                                                                                                                                    Για διαμονή όταν πρόκειται για μικρό συγκρότημα (οικογενειακή επιχείρηση) εφαρμόστε την εξής (πολυδοκιμασμένη) τακτική. Αφού το εντοπίσετε από μηχανή αναζήτησης του ιντερνέτ και τσεκάρετε τιμές, βρείτε το τηλέφωνο και πάρτε κατ’ ευθείαν. Πρωινές ώρες για να πετύχετε τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Μια έκπτωση της τάξης του 10-15 % είναι πιθανότατη. (το τελευταίο βέβαια δεν ισχύει μόνο για Σκιάθο αλλά γενικά)  
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 01, 2013, 18:16:03 μμ by McElk »