Αποστολέας Θέμα: Πληροφορίες για βαλκανικές χώρες?  (Αναγνώστηκε 10689 φορές)

Αποσυνδεδεμένος avantgarde

• Newbie
  • *
Απ: Πληροφορίες για βαλκανικές χώρες?
« Απάντηση #40 στις: Νοέμβριος 02, 2011, 16:09:23 μμ »
Γύρισε η μικρούλα! χαχαχαχα
Ήταν φοβερή εμπειρία αυτό το ταξίδι!!!!!!!!!!! Είχαμε ένα ατύχημα με την κάμερα και κατά λάθος μια φίλη διέγραψε όλες τις φώτο αλλά νομίζω βρήκα ένα πρόγραμμα για να τις επανακτήσω... Σύντομα θα γράψω ιστορία και ελπίζω να έχω τις φώτο μου για να την εμπλουτίσω.

οχ αυτή τη μικρή λεπτομέρεια τώρα την είδα!!! Μην απελπίζεσαι, το χω πάθει και εγώ, κοίτα στο ίντερνετ, υπάρχουν πολλά προγράμματα ανάκτησης σβησμένων αρχείων!

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #41 στις: Νοέμβριος 04, 2011, 14:20:05 μμ »
Κάτι έκανα! Βρήκα ένα πρόγραμμα και τώρα έχω βρει περίπου τις μισές από αυτές που έχασα.... Αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο. Έχει χαλάσει η ποιότητα τους. Δεν πειράζει όμως! Τουλάχιστον έχω πίσω τις μισές απ τις φωτογραφίες μου! Ξεκίνησα την ιστορία! Θα την φτιάξω χωρίς φώτο (προς το παρόν τουλάχιστον) λόγω έλλειψης καλού υλικού.
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #42 στις: Νοέμβριος 06, 2011, 08:28:08 πμ »
Κάτι έκανα! Βρήκα ένα πρόγραμμα και τώρα έχω βρει περίπου τις μισές από αυτές που έχασα.... Αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο. Έχει χαλάσει η ποιότητα τους. Δεν πειράζει όμως! Τουλάχιστον έχω πίσω τις μισές απ τις φωτογραφίες μου! Ξεκίνησα την ιστορία! Θα την φτιάξω χωρίς φώτο (προς το παρόν τουλάχιστον) λόγω έλλειψης καλού υλικού.

Να επιλεξεις τις καλυτερες και να βαλεις φωτος στην ιστορια σου... δεν θα σε παρεξηγησουμε εμεις για την ποιοτητα τους... :smile_:

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #43 στις: Νοέμβριος 06, 2011, 13:36:07 μμ »
Να επιλεξεις τις καλυτερες και να βαλεις φωτος στην ιστορια σου... δεν θα σε παρεξηγησουμε εμεις για την ποιοτητα τους... :smile_:

Έγινε!  :smile_:
Περιμένω να μου στείλουν και τα παιδιά γιατί είναι μερικές μέρες που έχουν χαθεί τελειώς... Μετά θα τις ανεβάσω όλες μαζί!
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.