Αποστολέας Θέμα: Κανάριες Νήσοι!!  (Αναγνώστηκε 6932 φορές)

Αποσυνδεδεμένος simouliss

• Newbie
  • *
Κανάριες Νήσοι!!
« στις: Μάρτιος 27, 2011, 06:12:15 πμ »
 :oops:
Hey to everyone!
Ετοιμάζουμε ταξίδι μια παρέα φίλοι στις Kανάριες νήσους στα τέλη του Μάη :dance:
Τα νησιά είναι τόσα πολλά που δεν ξέρουμε σε πιο να καταλήξουμε! TENERIFE :dizzy: Gran ΚΑΝΑΡΙΑ :dizzy: FUERTVENTURA :dizzy:
Όλα ακούγονται τέλεια. Ξέρει κάποιος τι τα χαρακτηρίζει και τα κάνει διαφορετικά? :help:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 27, 2011, 07:02:54 πμ by dk »

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Κανάριες Νήσοι!!
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 27, 2011, 07:36:36 πμ »
Διορθωσα το μνμ σου γιατι εδω γραφουμε μονο ελληνικα και καλο θα ηταν να συνεχισεις κι εσυ ετσι. :thank:

Το συμπλεγμα περιλαμβανει επτα κυρια νησια... Γκραν Καναρια, Τενεριφη, Λανθαροτε, Φουερτεβεντουρα, Λα Παλμα, Γκομερα, Ελ Χιερο αλλά και καποια άλλα μικροτερα.
Δεν εχω παει... εχω διαβασει ομως και απλα σου μεταφερω οτι τα δυο πρωτα ειναι πολυ τουριστικα και δεν θα τα ευχαριστηθεις... αυτο που παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον κατα τη γνωμη μου ειναι το τριτο (Λανθαροτε) με τα πολλα ηφαιστεια, αλλα και το τεταρτο (Φουερτεβεντουρα) εχει μια γραφικοτητα. Η επιλογη ειναι δικη σου. :pardon:

Αποσυνδεδεμένος Ksenagos Odissou

• Newbie
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Οργανώνω εκδρομές στην Ουκρανία
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 30, 2011, 14:09:34 μμ »
Πηγένετε σε όλα για μερικές μέρες! )

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 30, 2011, 14:39:30 μμ »
Το μακρυνό 1999 πήγα στο Γκραν Κανάρια. Ενδιαφέρον αλλά δεν τρελάθηκα. Πολύ τουριστικό με τεράστια συγκροτήματα, όχι πολύ πράσινο αλλά ωραίο ορεινό τοπίο. Κάποια από τα χωριά πολύ ενδιαφέροντα. Θυμάμαι που κοίταγα στον κρατήρα ενός ηφαιστείου και στον πάτο του ακριβώς είχε κάποιος το σπιτάκι με τον κήπο του (!!!!!!!!!!!!). Αποικιακή αρχιτεκτονική αλλά και πολλά συγκροτήματα με ομοιόμορφα κτίρια (σαν εργατικές). Μου είχε κάνει εντύπωσει η συμπεριφορά των κατοίκων. Απλά καταπληκτικοί. Πολύ φιλόξενοι αλλά και τρελοί τελείως. Εμείς είχαμε φίλους που μας γύρισαν παντού. Στη βόρεια πλευρά έχει κάτι απίστευτους γκρεμούς και τρέχανε σαν παλαβοί. Ήμουν σίγουρος οτι θα αφήναμε εκεί τα κοκαλάκια μας. Μας λέγανε και ότι κάποιοι που πέφτανε πολλές φορές δεν τους βρίσκανε. 
Ενδιαφέρουσα και η χλωρίδα. Έχουν φτιάξει ένα πολύ καλό βοτανικό κήπο.
Αυτά θυμάμαι για την ώρα. Στη διάθεσή σου.

Αποσυνδεδεμένος Stella

• Full Member
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 31, 2011, 13:42:18 μμ »
Είχα πάει στην Τενερίφη το 1996. Εμένα προσωπικά μου έκανε φοβερή εντύπωση το Πουέρτο Ντε λα Κρουζ με τις τεράστιες πισίνες του, δίπλα στον ωκεανό! Η Τενερίφη έχει πολλά να δει κανείς: To Loro park με την μεγάλη ποικιλία παπαγάλων και όχι μόνο, το ηφαίστειο (Teide), ένα άλλο πάρκο με άγρια ζώα στα νότια του νησιού (δυστυχώς δεν θυμάμαι πως το λένε αυτή τη στιγμή), το απομονωμένο χωριό Mosta πάνω στην άκρη ενός γκρεμού, η Σάντα κρουζ με την μοναδική άσπρη παραλία του νησιού, η ιστορία των Γκουάτσιζ των ιθαγενών των νησιών. Δεν έχω πάει στα άλλα νησιά αλλά από την Τενερίφη από όσο ξέρω μπορείς να κάνεις ημερήσια με καράβι στο Γκραντ Κανάρια.

Αν μπορώ να βοηθήσω κάπως, στη διάθεσή σου

Αποσυνδεδεμένος vjshadow

• Newbie
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 15, 2011, 23:35:27 μμ »
Λέω να πάω στην Τενερίφη προς τα τέλη Ιουλίου. Που προτείνεται να μείνω; Σκέφτηκα το Πουέρτο Ντε Λα Κρουζ; Αξίζει το μέρος ή να ψάξω για πουθενά αλλού;

Αποσυνδεδεμένος ifigeniaki

• Newbie
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 18, 2011, 23:02:59 μμ »
Αν γνωρίζεις γαλλικά, ένα χρήσιμο site for booking hotel + air tickets είναι
http://www.sunjets.be/fr/

βέβαια η αναχώρηση πρέπει να γίνει από Βέλγιο, αλλά μπορεί να σε συμφέρει καλύτερα οικονομικώς.

Αποσυνδεδεμένος traveltips

• Jr. Member
  • **
    • Travel Tips
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 15, 2011, 13:15:37 μμ »
Το Puerto de la Cruz είναι πανέμορφο μέρος, κοντά στην πρωτεύουσα που σίγουρα αξίζει επίσκεψη, κοντά στην Οροτάβα με το miniature Park, πολύ τουριστικό αλλά και ρομαντικό. Μείναμε 8 μέρες πριν 2 χρόνια, περάσαμε πολύ ωραία. Να ξέρεις όμως ότι δεν είναι και τόσο για μπάνιο γιατί έχει υπόγεια ρεύματα και συχνά στις παραλίες κυμματίζει κόκκινη απαγορευτική σημαία. Έχει όμως ένα τεράστιο σύμπλεγμα με πισίνες που μπορείς να κολυμπήσεις σαν να είσαι σε εξωτικό lagoon. Αν θες όμως να απολαύσεις όμορφους περιπάτους να μείνεις εκεί. Επίσης με τα λεωφορεία μπορείς να πας όπου θες! Από την παραλία του Πουέρτο αναχωρεί τρενάκι που σε πάει στο υπέροχο Loro Parque, να πάτε είναι μοναδικό!

Καλές διακοπές

traveltipsgr.blogspot.com
Η ζωή είναι πολλά ταξίδια....!
http://traveltipsgr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 09, 2017, 23:23:28 μμ »
πηγα φετος κ επισκεφτηκα και τα αστεροσκοπια..από πισω ακολουθουσε αστυνομικο και μας πηγε μεχχρι εκει κ μας γυρισε..γιατι αραγε...
θαλασσα αστο όπως κ στη λα παλμα με την τεραστια παραλια της, μετριος προορισμος από ομορφια, καλος για αγορες
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ