Αποστολέας Θέμα: Οδική εκδρομή σε Παρίσι - Ελβετία - Μέλανα Δρυμό  (Αναγνώστηκε 4945 φορές)

Κάποιος που συμμετείχε; Μπορεί να μας πει τις εντυπώσεις του; Αξίζει; Σκέφτομαι να κάνω κράτηση για Αύγουστο....

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Οδική εκδρομή σε Παρίσι - Ελβετία - Μέλανα Δρυμό
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 30, 2011, 19:09:59 μμ »
Γινε πιο σαφης...

« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 01, 2011, 17:17:48 μμ »
Κάποιος που συμμετείχε http://www.laggaristours.gr/gr/travel-world/odikes_ekswterikou/Parisi_Elvetia_Melanas-DrumosNormandia.html , μπορεί να μας πει αν είναι κουραστική; Τα χιλιόμετρα είναι πολλά; Η διαδρομή όμορφη;Η σχέση τιμής προσφερόμενου πακέτου είναι καλή; Αρχές Ιουλίου είναι καλή περίοδος για τα συγκεκριμένα μέρη; Γενικά δεν έχω θέμα με το λεωφορείο. Την παλεύω. Ευχαριστώ !!!

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 01, 2011, 17:31:03 μμ »
Παρα-πολυ κουραστικο φαινεται με ατελειωτα χιλιομετρα,περα απο τις 3-4 μερες στο πλοιο.Αν σου αρεσουν αυτα,οΚ.
Βρες κατι πιο κοντινο ή αν θες κατι μακρινο,ας ειναι κανα 12ημερο.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 01, 2011, 18:04:07 μμ »
Αυτες ειναι οι δυσκολες μερες ''χιλιομετρικα''...

1η μερα Ancona – Valle d'Aosta = 642 km

2η μερα Valle d'Aosta – Genève = 140 km και Genève – Paris = 541 km... συνολο 681 km

7η μερα Paris – Strasbourg = 488 km και Strasbourg – Basel = 139 km... συνολο 627 km

8η μερα Basel – Schaffhausen 131... Zürich 52... Luzern 51...  Milan 243 km... συνολο 477 km

9η μερα Milano – Ancona 440 km

Η διαδρομες ειναι πανεμορφες...

Τα 765 € με ημιδιατροφη για τοσες μερες και τοσα μέρη νομιζω ειναι καλη τιμη...

Αρχες Ιουλιου νομιζω ειναι καλη περιοδος... τον Αυγουστο εχει πολλες βροχες.

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 01, 2011, 18:16:57 μμ »
Ο καιρός μάλλον δεν είναι το πρόβλημα. Σε κάποια που έχω πάει από αυτά σε άλλα ήμουν Ιούλιο και σε άλλα Αύγουστο. Δεν είχαμε προβλήματα με βροχές. Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι ο λίγος χρόνος. Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟ να δεις τίποτα σε ταξίδι που θα έχει μέσα καταρράκτες του Ρήνου και δύο πόλεις που από μόνες τους είναι για μια μέρα η κάθε μία τουλάχιστον. Νομίζω ότι όλο το ταξίδι είναι ένα "πασάλειμμα". Οι διαδρομές είναι πράγματι πολύ ωραίες, οι πόλεις το ίδιο, τα χιλιόμετρα για μένα δεν είναι το πρόβλημα (αν και κάνοντας τόσα κάθε μέρα, η κούραση μαζέυεται). Πρόβλημα ΜΟΝΟ  ο χρόνος

« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 01, 2011, 19:11:01 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες, λιτές αλλά σαφείς απαντήσεις και πληροφορίες σας. Και η υπόλοιπη παρέα τον ίδιο δισταγμό (λίγοσ χρόνος) έχει. Μετά από αυτό προσανατολίζομαι σε κάποιο οδικό γύρο της Ιταλίας από 7-9 ημέρες. Ευχαριστώ !!!

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 01, 2011, 19:47:05 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες, λιτές αλλά σαφείς απαντήσεις και πληροφορίες σας. Και η υπόλοιπη παρέα τον ίδιο δισταγμό (λίγοσ χρόνος) έχει. Μετά από αυτό προσανατολίζομαι σε κάποιο οδικό γύρο της Ιταλίας από 7-9 ημέρες. Ευχαριστώ !!!

Πολυ καλυτερος ο γυρος της Ιταλιας.Αν υπαρχει 9ημερος,προτιμησε αυτον.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 02, 2011, 00:52:25 πμ »
Όπως είδα το πρόγραμμα της εκδρομής , για εμένα δεν είναι πρόβήμα η κούραση αφού ούτως ή άλλως θα πάτε ομαδικά και θα οδηγεί άλλος. Εσύ απλά κάθεσαι και χαζεύεις την διαδρομή. Το πρόβλημα ( αν μπορεί να θεωρηθεί πρόβλημα, ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας) είναι ο χρόνος , όπως είπε και ο Δήμος. Το Λούβρο από μόνο του θέλει δύο μέρες για να το δεις. Άντε για να μην υπερβάλω, μια ημέρα! Έχω πάει στο Παρίσι 4 φορές και ακόμα δεν το έχω εξερευνήσει όπως θα ήθελα! Με δύο τρεις ημέρες κάνεις πασάλειμα. Δεν μιλάω για Ζυρίχη, Λουκέρνη κλπ. Είναι μια ωραία εκδρομή για κάποιον που θέλει να πάρει μια ιδέα γενική από τα μέρη που επισκέπτεται. Αν αυτός είναι ο σκοπός σου , κάντο. Αλλιώς προτίμησε την 7ημερη στην Ιταλία. Που και πάλι λίγο θα είναι. Μόνο η Ρώμη πάλι θέλει ημέρες αλλά από αυτό το ανακάτεμα,΄αν μη τι άλλο θα πάρεις μια καλύτερη ιδέα της Ιταλίας. Ανάλογα τι επιζητάς από αυτό το ταξίδι.

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 02, 2011, 16:32:16 μμ »
θα συμφωνησω....
καλυτερα τον γυρο ιταλιας. δεν θα το μετανιωσεις
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/