Αποστολέας Θέμα: Αδριανούπολη Τουρκίας  (Αναγνώστηκε 16228 φορές)

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Αδριανούπολη Τουρκίας
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 19, 2023, 22:07:09 μμ »
Το βίντεο έχει μεγάλη διαφορά από το τώρα.Εχει 2 μαλ κ φυσικα το τεράστιο τζαμί και αρκετά μαγαζιά πολυτελείας

Σιγουρα θα εχει μεγαλη διαφορα... εχουν περασει σχεδον 20 χρονια!!

Αποσυνδεδεμένος McElk

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 652
Απ: Αδριανούπολη Τουρκίας
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 27, 2023, 00:33:49 πμ »
Η ισοτιμία της λίρας με το ευρώ σήμερα στα 4 ανταλλακτήρια στην είσοδο της σκεπαστής αγοράς ήταν 1 προς 20,30. Μερικά καταστήματα δεχόταν το ευρώ προς 22 λίρες.
Σημαντική καθυστέρηση στο πέρασμα των συνόρων στην Τουρκική πλευρά. Και στο πήγαινε και στο έλα. Έπρεπε να κατεβούν όλοι οι επιβάτες του οχήματος και να σταθούν μπροστά σε κάμερα για φωτογράφηση.
Η βενζίνη (95) στα 1,20 ευρώ το LPG στα 0,52. 
Τις μέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη δεν έχει μεγάλη κίνηση στα τελωνεία Καστανέων - Παζάρκουλε και γενικά περνάς χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις. Θα ξαναπάω την ερχόμενη Τρίτη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 27, 2023, 00:43:55 πμ by McElk »

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31300
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Αδριανούπολη Τουρκίας
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 06, 2025, 22:13:08 μμ »
Η ισοτιμία της λίρας με το ευρώ τις μερες που βρεθηκα εγω εκει 13-16 Ιουνιου 2025 ήταν 1 προς 45. Tα καταστήματα δεχόταν το ευρώ προς 42 λίρες.
Καθολου καθυστέρηση στο πέρασμα των συνόρων Παζάρκουλε... σχεδον μονοι μας. Και στο πήγαινε και στο έλα. Ισχυει οτι όλοι οι επιβάτες του οχήματος κατεβαινουν και στεκονται μπροστά σε κάμερα για φωτογράφηση. Εγω το εζησα 4 φορες γιατι πηγα και Σβίλενγκραντ περνωντας απο το Καπικουλε.