TravelChat - Ταξιδιωτικό Forum

Ταξιδιωτικά Επίκαιρα - Ανακοινώσεις - Προσφορές => Ανακοινώσεις - Νέα => Μήνυμα ξεκίνησε από: dk στις Απρίλιος 04, 2009, 17:31:06 μμ

Τίτλος: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 04, 2009, 17:31:06 μμ
Boeing 737 με 69 επιβαίνοντες πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το Σάββατο στο αεροδρόμιο της Μόσχας, Βνούκοβο. Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από τη Μόσχα στο Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αεροπλάνο της εταιρείας Sky Express. Το πλήρωμα παρατήρησε δονήσεις στην αριστερή μηχανή και έτσι ο πιλότος αναγκάστηκε να κάνει κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο, έως ότου να τελειώσουν τα καύσιμα.

Οχήματα της πυροσβεστικής και άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου έχουν σπεύσει στην περιοχή.

πηγη zougla.gr
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Μάιος 12, 2010, 18:59:59 μμ
Επέκταση της Sky Express στη Βόρεια Ελλάδα
 
Την αεροπορική γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά αναλαμβάνει, από την 1η Ιουνίου 2010, η κρητική αεροπορική εταιρεία Sky Express, σύμφωνα με όσα  δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Μιλτιάδης Τσαγκαράκης. Η αεροπορική γραμμή είχε ανακηρυχθεί άγονη και ο διαγωνισμός, στον οποίο η Sky Express υπέβαλε τη μοναδική προσφορά, προκηρύχθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, αρχικά προγραμματίζεται, σύμφωνα με τον κ. Τσαγκαράκη, να πραγματοποιούνται έξι πτήσεις την εβδομάδα, τέσσερις στο κοινό δρομολόγιο Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά και δύο αποκλειστικά για το δρομολόγιο Αθήνα-Καστοριά.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με τα νέα αεροσκάφη της εταιρίας, JetStream 41, 30 θέσεων, σημείωσε ο κ. Τσαγκαράκης και πρόσθεσε ότι, εφόσον υπάρξει ζήτηση θα αυξηθούν τα δρομολόγια. Ο πρόεδρος της εταιρείας ανέφερε ακόμη ότι έχουν ανοιχθεί οι τεχνικές προσφορές και μόλις ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο, θα κατατεθεί η οικονομική προσφορά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

http://www.traveldailynews.gr
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 03, 2010, 08:46:02 πμ
Παρθενική πτήση σήμερα Αθήνα - Κοζάνη - Καστοριά για την κρητική "Sky Express"

Την παρθενική της πτήση στη γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά πραγματοποίησε σήμερα η κρητική αεροπορική εταιρία "Sky Express". Μάλιστα, η εταιρία που πλειοδότησε στο σχετικό διαγωνισμό, θα καλύπτει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, έως τις 19 Σεπτεμβρίου και μέχρι το 2014.
Πάντως, πτήσεις στη γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά εκτελούνταν από το 1960 μέχρι και το Δεκέμβριο του 2009, οπότε και "κόπηκαν" ξαφνικά, όπως ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αερολιμενάρχης του "Φίλιππος" της Κοζάνης, Νίκος Ματιάκης.

Τα αεροσκάφη, τα οποία θα δρομολογηθούν στη συγκεκριμένη γραμμή, είναι τύπου "Τζετ Στρινγκ 41" και διαθέτουν 29 θέσεις. Η πρώτη πτήση στην άγονη αυτή γραμμή, έφτασε στο αεροδρόμιο "Φίλιππος" στις 12:50 το μεσημέρι και αναμενόταν στις 13:50, στο αεροδρόμιο "Αριστοτέλης", στο 'Αργος Ορεστικό της Καστοριάς.

Συνολικά, την εβδομάδα θα εκτελούνται έξι πτήσεις, με τις τέσσερις να αφορούν στη γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά κατά τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, με αναχώρηση από την πρωτεύουσα στις 12 το μεσημέρι και δύο απευθείας Αθήνα-Καστοριά, Τετάρτη και Σάββατο, με αναχώρηση αντίστοιχα στις 4:30 το απόγευμα και στις 9:30 το πρωί.

Το κόστος του εισιτηρίου για την πτήση Αθήνα - Κοζάνη ανέρχεται σε 84,18 ευρώ, Κοζάνη - Αθήνα 66 ευρώ, Αθήνα- Καστοριά 95,18 ευρώ και Καστοριά - Αθήνα 77 ευρώ, ενώ για την πτήση Καστοριά - Κοζάνη είναι 38,50 ευρώ.

http://apolitistosteki.blogspot.com


Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 07, 2011, 23:30:25 μμ
Αεροπορική σύνδεση «Βόλος- Μύκονος- Ηράκλειο»

Ξεκινούν οι πτήσεις από το Βόλο, με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης και ενδιάμεσο σταθμό τη Μύκονο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Sky Express. Οι πτήσεις από και προς το Ηράκλειο αρχίζουν την Κυριακή, 3 Ιουλίου και θα πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Σε δήλωσή της, η δημοτική σύμβουλος Βόλου και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου, Σ. Μπαρτζιώκα τονίζει ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς για πρώτη φορά το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου συνδέεται με άλλο προορισμό εντός Ελλάδας, γεγονός το οποίο δημιουργεί νέες προοπτικές για την ενίσχυση του τουρισμού στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sky Express, τα αεροπορικά εισιτήρια θα διαμορφωθούν στα 115 ευρώ για τη διαδρομή Ηράκλειο - Βόλος και 99 ευρώ για τη διαδρομή Βόλος - Μύκονος, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
Οι ίδιοι ναύλοι θα ισχύουν και για τις πτήσεις επιστροφής.

http://www.zougla.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 08, 2011, 22:37:56 μμ
Χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων

Το πρόγραμμα πτήσεων που θα ισχύσει τη χειμερινή περίοδο και  ειδικότερα απο τις 30 Οκτωβρίου 2011 έως και την 25η Μαρτίου 2012, έχει ήδη αναρτηθεί στο πρόγραμμα κρατήσεων της Sky Express.

Μπορείτε να δείτε τις ημέρες που επιχειρούν οι πτήσεις ανά σταθμό εδώ http://www.skyexpress.gr/Portals/0/Uploads/Docs/ROUTES%20AND%20FREQUENCY%20WINTER%202012.pdf

Ιδιαίτερα σημεία του χειμερινού προγράμματος πτήσεων είναι:

- Νέο δρομολόγιο Μυτιλήνη - Αλεξανδρούπολη κάθε Παρασκευή και Κυριακή. Ο ναύλος έχει επίσης αναρτηθεί και είναι 85€ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

- Το δρομολόγιο Ηράκλειο - Ρόδος πλέον είναι καθημερινό και επιχειρεί με επιπλέον απογευματινές πτήσεις κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

- Στο δρομολόγιο Ηράκλειο - Αθήνα, το οποίο επιχειρεί καθημερινά εκτός Σαββάτου, προστίθενται επιπλέον απογευματινές πτήσεις κάθε Παρασκευή και Κυριακή.

- Η σύνδεση της Κρήτης με τη Θεσσαλία συνεχίζεται με μια εβδομαδιαία πτήση κάθε Κυριακή απόγευμα. 

- Με μία εβδομαδιαία πτήση θα επιχειρείται το δρομολόγιο, Κώς - Θεσσαλονίκη.

- Ξεκινά η σύνδεση Ηράκλειο - Ζάκυνθος με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις. Η μια θα είναι απευθείας και η δεύτερη θα πραγματοποιείται μέσω Καλαμάτας.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ώρες πτήσεων καθώς και τους ναύλους που ισχύουν, μπορείτε να βρείτε στο σύστημα κρατήσεων της εταιρείας μας.

Εμπορική Διεύθυνση - Sky Express

Tηλ. 2810 223835, Email commercial@skyexpress.gr   
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 30, 2011, 19:28:42 μμ
Αεροπορική σύνδεση Καλαμάτα-Ζάκυνθος

Αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με τη Ζάκυνθο ξεκινά η Sky Express το Νοέμβριο, όπως έχει ανακοινώσει η ιδιωτική αεροπορική εταιρεία που έχει έδρα το Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο Καλαμάτα - Ζάκυνθος θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή (αναχώρηση από Καλαμάτα στις 3 το μεσημέρι και άφιξη στη Ζάκυνθο στις 3.45) και το Ζάκυνθος - Καλαμάτα κάθε Σάββατο (αναχώρηση από Ζάκυνθο στις 10 το πρωί και άφιξη στην Καλαμάτα στις 10.45).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, δεν θα υπάρχουν ενδιάμεσοι σταθμοί και το εισιτήριο θα κοστίζει 69 ευρώ.

Η εταιρεία ανακοινώνει εξ άλλου ότι από το Νοέμβριο το δρομολόγιο Ηράκλειο – Καλαμάτα θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή (αναχώρηση από Ηράκλειο 1.30 το μεσημέρι και άφιξη στην Καλαμάτα στις 2.30) ενώ το δρομολόγιο Καλαμάτα - Ηράκλειο κάθε Σάββατο (αναχώρηση από Καλαμάτα στις 11.15 το πρωί και άφιξη στο Ηράκλειο στις 12.15 το μεσημέρι).

Όλα τα πιο πάνω δρομολόγια θα εξυπηρετούνται από αεροσκάφη JS41, χωρητικότητας 30 θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων είτε μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων είτε από την ιστοσελίδα της Sky Express (www.skyexpress.gr) είτε στο τμήμα κρατήσεων της εταιρείας (τηλ. 80111282888 και 2810 223800).

http://www.zougla.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Νοέμβριος 09, 2013, 09:37:09 πμ
Πτήσεις απο Ηράκλειο προς Μυτιλήνη, Ικαρία, Ρόδο, Κώ, Αθήνα, Σάμο, Χίο

(http://www.skyexpress.gr/Portals/0/Uploads/Destinations/heraklion.jpg)

(http://www.skyexpress.gr/Portals/0/Uploads/Destinations/Kastoria_650_110__Hrakleio_GR.jpg)

Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 22, 2018, 08:17:53 πμ
Η Sky Express βάζει και τρίτο δρομολόγιο Αθήνα – Κέρκυρα

Την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας Sky Express για την πραγματοποίηση και τρίτου δρομολογίου Αθήνα – Κέρκυρα – Αθήνα ανακοίνωσε στο Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο, ο εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Γιάννης Λυδάκης, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί. Στη συνέχεια ο κ. Λυδάκης συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Βασίλη Καββαδία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιδήμαρχος επαναδιατύπωσε την πρόταση για στρατηγική συνεργασία του Δήμου και της αεροπορικής εταιρείας με στόχο την προβολή από τη Sky Express του προορισμού Κέρκυρα. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας αντιμετώπισε ιδιαίτερα θετικά την πρόταση και συμφώνησαν στα πρώτα βήματα της συνεργασίας.   Πηγή: www.corfupress.com

https://etravelnews.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 24, 2018, 21:52:40 μμ
Sky Express: Νέα δρομολόγια Αθήνα – Λήμνος, Αθήνα – Ιωάννινα και Αθήνα – Χανιά

Από την 1η Οκτωβρίου η Sky Express ξεκινά δρομολόγια από και προς την Αθήνα και τη Λήμνο, ενώ από την 1η Νοεμβρίου η εταιρεία θα συνδέει την Αθήνα με τα Ιωάννινα με καθημερινές πτήσεις. Επιπλέον, από την 1η Νοεμβρίου η Sky Express θα εξυπηρετεί με τρεις πτήσεις καθημερινά το δρομολόγιο Αθήνα – Χανιά, αναπτύσσοντας ακόμα περισσότερο το δίκτυο της, καθώς και την παρουσία της σε όλη την Κρήτη, την οποία συνδέει με πολλά μέρη της Ελλάδας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express, Χάρης Μπότσαρης, δήλωσε σχετικά με την έναρξη του νέου δρομολογίου: «H Sky Express διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού και πετάει σε 32 αεροδρόμια σε όλη την Ελλάδα. Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, μεγαλώνουμε το δίκτυο μας και το στόλο μας και αυξάνουμε την επιβατική κίνηση ενισχύοντας ουσιαστικά τις τοπικές κοινωνίες, τον τουρισμό και την οικονομία της χώρας. Είμαστε βέβαιοι ότι και το επιβατικό κοινό των Χανίων θα αγκαλιάσει την προσπάθεια μας απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες».

https://etravelnews.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 25, 2018, 23:17:16 μμ
H Sky Express στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη!

Εντείνεται ο ανταγωνισμός των εταιρειών στα δρομολόγια εσωτερικού, με την Sky Express να διευρύνει σημαντικά το δίκτυό της από Αθήνα σε 23 προορισμούς πανελλαδικά και με εξίσου σημαντικά δίκτυα από τα αεροδρόμια της Ρόδου και της Μυτιλήνης. Πρόσφατα ανακοίνωσε την προσθήκη πτήσεων από Αθήνα προς Λήμνο, Ιωάννινα και Χανιά. Όσον αφορά την Θεσσαλονίκη η Sky Express πετάει ήδη προς Σάμο, Χίο και Σκύρο και από 7 Νοεμβρίου θα πετάει απευθείας και προς Μυτιλήνη. Οι νέες πτήσεις της εταιρείας προς Μυτιλήνη θα εκτελούνται 4 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Η Sky Express θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 11:25 Παρασκευή και Κυριακή, και στις 16:30 Δευτέρα και Τετάρτη. Ο στόλος της αποτελείται από 10 αεροσκάφη ATR-42 και ATR-72, των 48 και 70 θέσεων αντίστοιχα και από ένα BAe Jetstream 41 των 29 θέσεων. Στο ίδιο δρομολόγιο προς Μυτιλήνη η Sky Express θα έχει να αντιμετωπίσει την Aegean και την Astra Airlines.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: georgi d στις Νοέμβριος 30, 2018, 13:42:47 μμ
Απο τον aakunz (https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=97&t=10005#p200614) (airliners.gr).Εχει πολλες γνωσεις και αυτο ειναι καλο για ολους μας .
Έχει τεθεί σε εφαρμογή η νέα εφαρμογή κρατήσεων της GQ, που θα συνοδεύεται από μία νέα εμπορική πολιτική. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, που ίσως δυσαρεστήσουν αρκετούς.

α) Νέα πολιτική αποσκευών / χειραποσκευών, με δυνατότητα προ-αγοράς επιπλέον βάρους ή τεμαχίων προς φόρτωση.
β) Νέα γκάμα ναύλων. Η δωρεάν βαλίτσα παραμένει, αλλά περιορίζεται το βάρος της για τους χαμηλότερους ναύλους. Επίσης, φαίνεται πως έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, για να δημιουργήσουν ένα περίπλοκο σύστημα ναύλων.
γ) Διακοπή της δωρεάν πρόσβασης στο lounge και στο fast track για τους χαμηλότερους ναύλους. Θα γίνεται πλέον με χρέωση για τους κατόχους φθηνότερων εισιτηρίων.
δ) Έρχεται online check-in.

https://www.skyexpress.gr/ το βλεπω καλουτσικο.
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 13, 2020, 15:54:57 μμ
Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια από την Sky Express στο προσωπικό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας

Με ανακοίνωση της, η αεροπορική εταιρεία Sky Express, κάνει γνωστό πως προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε όλο το προσωπικό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας της χώρας. Η ανακοίνωση δεν αναφέρει με ποιες διαδικασίες θα γίνει αυτό και αν αφορά όλους ή μέχρι έναν συγκεκριμένο αριθμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Sky Express αναφέρει:

«Αυτές τις μέρες που, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών και των επιστημόνων, μένουμε σπίτι μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάποιοι άνθρωποι εργάζονται ανελλιπώς και με αυτοθυσία στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων όλης της χώρας. Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ. Η Sky Express, μαζί με αυτό το «ευχαριστώ» προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε όλο το προσωπικό των ΜΕΘ, γιατρούς και νοσηλευτές, για από και προς τον προορισμό που θα επιλέξουν από τους 34 προορισμούς της σε όλη την Ελλάδα. Είναι μεγάλη μας χαρά και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε εκείνους που μάχονται για να σώσουν ανθρώπινες ζωές».

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 09, 2020, 11:27:31 πμ
H Sky Express στηρίζει την καμπάνια «CHANIA: Always pure»

Στο πλευρό του Επιμελητηρίου Χανίων στέκεται η Sky Express στηρίζοντας με τα δικά της μέσα την καμπάνια «CHANIA: Always pure».

Στόχος της καμπάνιας είναι η προβολή της υγειονομικής ασφάλειας και της ελκυστικότητας των Χανίων στη διεθνή και εγχώρια τουριστική αγορά και η ανάδειξή του ως ιδανικού προορισμού, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η Sky Express, εταιρεία που ξεκίνησε από την Κρήτη, πριν επεκταθεί σε 34 εγχώριους προορισμούς, στηρίζει την καμπάνια του Επιμελητηρίου συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην περαιτέρω προβολή των Χανίων και των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους για κάθε επισκέπτη.

Η εταιρεία συμμετείχε στην παρουσίαση της καμπάνιας «CHANIA: Always pure»  και θα την προβάλει μέσα από τα δικά της δίκτυα επικοινωνίας, την ιστοσελίδα της Sky Express και τα Social Media της με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση της εκστρατείας, η οποία φιλοδοξεί να προβάλει τα Χανιά σε πάνω από 3 εκατομμύρια Ευρωπαίους και 300.000 Έλληνες ταξιδιώτες.

Ο Γενικός Διευθυντής της Sky Express Γιώργος Λιάπης δήλωσε:

«H Sky Express έχει ιδιαίτερη σχέση με την Κρήτη. Από εδώ ξεκινήσαμε και με την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας καταφέραμε να πετάμε κάθε μέρα ψηλότερα. Εδώ αναπτύσσεται σήμερα μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων του ομίλου μας, με την εταιρία Terra Creta που εδρεύει στα Χανιά καθώς και τις εταιρίες SkyServ και Swissport, που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο Χανίων.

Τα Χανιά μας έχουν στηρίξει με την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξη αυτή τους την ανταποδίδουμε συμβάλλοντας στην πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου να προβάλει την ασφάλεια και την ελκυστικότητα των Χανίων.

Με τη συνεργασία όλων μας και με την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, τα Χανιά θα ξεπεράσουν την κρίση και θα ενισχύσουν τη θέση τους ως ένας πανέμορφος και ασφαλής προορισμός».

https://www.airnews.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Νοέμβριος 09, 2020, 20:26:28 μμ
Sky Express : Ενημέρωση σχετικά με την πτήση σας στη διάρκεια του lockdown

Σύμφωνα με την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης για επιβολή εθνικού lockdown από το Σάββατο 07.11.2020 έως τις 30.11.2020, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε κανονικά, εφόσον προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα, όπως αυτά ορίζονται από τη νέες οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

Εάν ωστόσο δεν έχετε τη δυνατότητα ή δεν σας επιτρέπεται να ταξιδέψετε σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, οι επιλογές που σας προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

Μπορείτε να αλλάξετε το εισιτήριό σας ορίζοντας άλλη ημερομηνία ή δρομολόγιο, χωρίς χρέωση (0€ rebooking fee και μηδενική διαφορά ναύλου). Παρακαλούμε γι’ αυτό επικοινωνήστε με το Τηλεφωνικό μας Κέντρο στο +30 215 215 6510 ή στείλτε μας email στη διεύθυνση callcenter@skyexpress.gr

Μπορείτε να αφήσετε ανοιχτό το εισιτήριό σας για τους επόμενους 12 μήνες, για οποιοδήποτε δρομολόγιο του δικτύου μας. Εάν επιθυμείτε αυτήν τη λύση, παρακαλούμε συμπληρώστε την online φόρμα εδώ: https://eforms.skyexpress.gr/form/credit-voucher/63/

Για να ενημερωθείτε για περισσότερες εναλλακτικές επιλογές σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τηλεφωνικό μας Κέντρο στο +30 215 215 6510 ή στείλε μας email στο callcenter@skyexpress.gr

https://www.facebook.com/GreekAirNews/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 16, 2020, 19:10:13 μμ
H Sky Express εγκαινιάζει νέα δρομολόγια για Ρόδο, Παρίσι και Γερμανία

Νέα δρομολόγια σχεδιάζει η ελληνική εταιρεία Sky Express, με την παραλαβή των καινούριων Α320Neo, τα οποία θα αρχίσουν να τίθενται σε εφαρμογή με την έναρξη της εαρινής σεζόν. Ήδη η εταιρεία δρομολογεί τα ολοκαίνουρια αεροσκάφη σε υφιστάμενες γραμμές από Αθήνα προς Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Σαντορίνη και Κω, ενώ όσο περισσότερα παραλαμβάνει θα πληθαίνει και το άνοιγμα νέων γραμμών. Μετά το Αθήνα-Θεσσαλονίκη στις 14 Δεκεμβρίου, στις 6 Ιανουαρίου ξεκινάει το Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο, στις 22 Φεβρουαρίου το Αθήνα-Λάρνακα, ενώ από 28 Μαρτίου θα πετάει από Αθήνα για Ρόδο 3 φορές την μέρα!

Oι ώρες πτήσεων θα είναι:

-Τις καθημερινές, αναχώρηση από Αθήνα 07:45, 11:15, 19:45. Επιστροφή από Ρόδο 09:25, 11:55, 21:15
-Σάββατο, από Αθήνα 07:45, 10:15. Από Ρόδο, 09:25, 11:55
-Κυριακή, από Αθήνα 10:15, 13:10, 19:45. Από Ρόδο, 11:55, 14:50, 21:15

Eπίσης, από 4 Μαῒου θα πετάει από Ηράκλειο προς Αμβούργο και Ντόρτμουντ, 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Κυριακή.
Τέλος, από 17 Απριλίου και κάθε Σάββατο θα πετάει Αθήνα-Παρίσι CDG, με αναχώρηση από Αθήνα στις 17:10 και από Παρίσι στις 20:30.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Μάρτιος 26, 2021, 21:01:31 μμ
Sky Express: Παρέλαβε δυο νέα Airbus!

Άλλα δύο ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus A320neo, παρέλαβε χθες η Sky Express. Πρόκειται για το τρίτο και τέταρτο αεροσκάφος αυτού του τύπου, από τα έξι συνολικά που έχει παραγγείλει και με τα οποία θα αυξήσει τα δρομολόγια της, εσωτερικού και εξωτερικού. Τιμώντας την εθνική μας επέτειο, το ένα το ονόμασε «1821» και το άλλο «Freedom».

Τα δυο αεροσκάφη έφτασαν χθες στο νέο τους σπίτι,  στο αεροδρόμιο  της Αθήνας.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 17, 2021, 15:41:29 μμ
Sky Express: Νέες επιλογές και υπηρεσίες στους ναύλους

H SKY express αλλάζει ξανά την ταξιδιωτική μας εμπειρία, ανατρέποντας τα δεδομένα στο χώρο των αερομεταφορών στην Ελλάδα συστήνοντας μία νέα φιλοσοφία.

Έχοντας ήδη ανανεώσει το στόλο της με έξι ολοκαίνουργια Airbus A320neo και έχοντας ανοίξει τα φτερά της στις διεθνείς αγορές, τώρα προχωρά ένα βήμα παραπάνω συνδυάζοντας ναύλους, πρωτοποριακές υπηρεσίες και ανέσεις.

Έτσι από σήμερα, ο ταξιδιώτης έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να διαλέξει τον ναύλο του, αλλά και τις υπηρεσίες και τις ανέσεις που θέλει! Με μια πρωτοποριακή φιλοσοφία, ο επιβάτης παίρνει τον έλεγχο του ταξιδιού του δημιουργώντας ο ίδιος την ταξιδιωτική εμπειρία που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Με πολλαπλές επιλογές που περιλαμβάνουν:

• Εκπτωτικό ναύλο για ταξίδια μετ’ επιστροφής (10%) για πρώτη φορά
• Ευέλικτη αλλαγή εισιτηρίου, όπως
• SKY joy παρέχει την επιλογή αλλαγής εισιτηρίου με προσθήκη της υπηρεσίας Feel Free.
• SKY joy+ συμπεριλαμβάνει την πρώτη αλλαγή δωρεάν.
• SKY enjoy περιλαμβάνει τη δυνατότητα απεριόριστων αλλαγών εισιτηρίων χωρίς rebooking fees.
• Ευέλικτες επιλογές για το επιθυμητό όριο αποσκευών.
• Δωρεάν χειραποσκευή ή και αποσκευή και στις τρεις κατηγορίες ναύλου
• Επιπλέον χειραποσκευή ή παραδοτέα αποσκευή ή και τα δύο

Αλλά οι προσωποποιημένες επιλογές δεν σταματούν εδώ, αφού ο επιβάτης μπορεί να προσθέσει και άλλες υπηρεσίες, όπως πρόσβαση στα VIP Lounges, η ταχύτερη διέλευση από τον έλεγχο ασφαλείας με το Fast Lane και πολλά ακόμη.

Book Now στο skyexpress.gr και νιώσε πως είναι να επιλέγεις εσύ το ταξίδι σου από την αρχή ως το τέλος με την ανατρεπτική φιλοσοφία της SKY express.

https://www.airnews.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Μάιος 13, 2021, 17:15:17 μμ
SKY express: Ξεκινά πτήσεις Αθήνα – Βρυξέλλες

Στις 16 Μαΐου η SKY express ξεκινά τις απευθείας πτήσεις Αθήνα – Βρυξέλλες.

Με τα νέα αυτά δρομολόγια που θα πραγματοποιούνται 6 ημέρες την εβδομάδα η SKY express εντάσσει έναν ακόμη διεθνή προορισμό στο πτητικό της έργο.

Οι επιβάτες της SKY express θα πετούν με τον ολοκαίνουργιο, «πράσινο» στόλο των Airbus A320neo της και, ταυτόχρονα, θα απολαμβάνουν προσωποποιημένες υπηρεσίες με τους πιο ανταγωνιστικούς ναύλους της αγοράς.

Μετά την επιτυχημένη είσοδο στη Λάρνακα της Κύπρου, την έναρξη απευθείας δρομολογίων εσωτερικού (Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Αθήνα- Ρόδος), ο νέος διεθνής προορισμός αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα περαιτέρω ανάπτυξης για την SKY express.

Της εταιρίας που διαρκώς αναπτύσσεται προς όφελος των επιβατών και των τοπικών κοινωνιών, εξυπηρετώντας το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα και πετώντας σε περισσότερους από 40 προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν ακόμα περισσότεροι νέοι διεθνείς προορισμοί της SKY express, οι οποίοι θα επιβεβαιώνουν τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας .

https://www.tourismtoday.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 03, 2021, 17:03:22 μμ
Αθήνα-Λονδίνο Heathrow και Βόλος-Ηράκλειο με την Sky Express!

Όπως είχε ήδη ανακοινώσει η Sky Express,  πριν λίγες μέρες, σκοπεύει σύντομα να ξεκινήσει πτήσεις προς Λονδίνο, τον δημοφιλέστερο και σημαντικότερο προορισμό εξωτερικού από Αθήνα, μαζί με την Λάρνακα, και μάλιστα στο αεροδρόμιο «φιλέτο» της Ευρώπης, το Heathrow. Eπίσης, εξίσου σημαντικό ήταν και το γεγονός ότι σκοπεύει να βάλει στο κάδρο του πτητικού της προγράμματος τον Βόλο.

Οι πτήσεις για Λονδίνο-Heathrow έχουν ήδη ανοίξει προς κράτηση και θα ξεκινήσουν να εκτελούνται την 1η Αυγούστου, καθημερινά πλην Σαββάτου. Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία θα αναχωρεί από Αθήνα στις 11:10 με άφιξη Λονδίνο στις 13:05, ενώ από Λονδίνο στις 14:00 με άφιξη Αθήνα στις 19:30.

Η Sky Express θα είναι η 3η εταιρεία που θα συνδέει την Αθήνα με το Heathrow, μετά την Aegean και την British Airways, και η 6η στη σύνδεση με Λονδίνο, γενικά, μαζί με Easyjet, Ryanair, Wizzair. Εάν συνυπολογιστούν τα δρομολόγια όλων των εταιρειών προς όλα τα αεροδρόμια του Λονδίνου, συνολικά θα υπάρχουν φέτος το καλοκαίρι 15-16 καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για Λονδίνο!

Ταυτόχρονα η Sky Express ανέβασε και την πρώτη σύνδεση του Βόλου με το Ηράκλειο, η οποία θα πραγματοποιείται από 15 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή ως εξής:

-Τρίτη: αναχώρηση από Ηράκλειο στις 20:45, άφιξη στο Βόλο 22:15. Αναχώρηση από Βόλο 22:40, άφιξη στο Ηράκλειο 00:10.
-Παρασκευή: αναχώρηση από Ηράκλειο στις 09:00, άφιξη στο Βόλο 10:30. Αναχώρηση από Βόλο 10:55, άφιξη στο Ηράκλειο 12:25.

Αναμένεται σύντομα και το δρομολόγιο Βόλος-Ρόδος.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 09, 2021, 17:21:55 μμ
SKY express: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις για Παρίσι

Το εμβληματικό αεροδρόμιο Charles de Gaulle υποδέχεται την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία. Η SKY express εγκαινίασε το Σάββατο 05 Ιουνίου έναν ακόμα διεθνή προορισμό με την απευθείας πτήση Αθήνα – Παρίσι.

Ο υπερσύγχρονος στόλος της από Airbus A320neo θα συνδέει το αεροδρόμιο Charles de Gaulle με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αρχικά σε εβδομαδιαία βάση, ενώ σύντομα αναμένεται η έναρξη απευθείας πτήσεων και από το Ηράκλειο.

Πιστή στην στρατηγική της να πετάει ακόμη ψηλότερα, η SKY express επεκτείνει διαρκώς το πτητικό της πρόγραμμα στο εξωτερικό και ενώνει δύο ιστορικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το Παρίσι αποτελεί την τρίτη κατά σειρά πόλη κομβικής σημασίας που εντάσσεται στο δίκτυό της εταιρείας (έχουν προηγηθεί Λάρνακα και Βρυξέλλες). Μια απόφαση που επιβεβαιώνει τη δυναμική διεθνή πορεία της, αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη της εθνικής οικονομίας.

Επιπλέον, από τον Ιούλιο το επιβατικό κοινό από και προς Παρίσι θα έχει στη διάθεσή του δύο εναλλακτικά δρομολόγια. Ανάλογα με τον προγραμματισμό και τις επιθυμίες τους οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν είτε την Αθήνα με δυνατότητα μετακίνησης στο μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών της χώρας, είτε την Κρήτη.

Ανεξάρτητα από την επιλογή, όλοι οι ταξιδιώτες έχουν μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού, όπως αυτή που προσφέρει η SKY express σε προσιτούς και άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους και με προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες.

Όπως τονίζει ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ SKY express «Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στο ελληνικό και διεθνές επιβατικό κοινό ανταγωνιστικούς ναύλους, ποιοτικές επιλογές και μια ασυναγώνιστη ταξιδιωτική εμπειρία. Η άφιξή μας στο Παρίσι είναι μια ακόμα απόδειξη της πρόθεσής μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή της προτίμησης των απαιτητικών ταξιδιωτών. Είμαστε μόνο στην αρχή, το μεγάλο ταξίδι της SKY express μόλις ξεκινά!»

Με την άφιξη του αεροσκάφους της SKY express στο αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de Gaulle στις 5 Ιουνίου, ο Marc Houalla Executive Director, Paris-Charles de Gaulle Airport δήλωσε: “Η ομάδα του αεροδρομίου καλωσορίζει την SKY express στο Παρίσι-Charles de Gaulle. Η στιγμή είναι ιδανική καθώς το “νέο” ανακαινισμένο τερματικό 2Β θα προσφέρει στην SKY express και στους επιβάτες της υψηλό επίπεδο ποιοτικών υπηρεσιών σε ένα λειτουργικό, ευρύχωρο, φωτεινό και ελκυστικό περιβάλλον. Ευχαριστούμε την SKY express για την προσφορά περισσότερων ευκαιριών για σύνδεση του Παρισιού με την Αθήνα με τη νέα γενιά Airbus A320 “

Οι ταξιδιώτες από και προς Παρίσι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους νέους ναύλους: SKY Joy, SKY Joy+, SKY Enjoy. Στη διάρκεια της πτήσης, θα απολαμβάνουν δωρεάν service με premium επώνυμα προϊόντα, αλλά και πολλές νέες υπηρεσίες που πρόκειται να ανακοινωθούν.

Έτσι, η αγαπημένη πόλη του φωτός έρχεται να ενισχύσει το διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο εξωτερικού της SKY express η οποία ήδη διαθέτει τη μεγαλύτερη κάλυψη στο εσωτερικό της χώρας. Επιπλέον, το επόμενο διάστημα η εταιρεία θα προχωρήσει στην παρουσίαση ακόμα περισσότερων νέων δρομολογίων.

https://www.airnews.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 15, 2021, 19:04:40 μμ
SKY express: Aπευθείας πτήσεις από Αυστρία προς 3 ελληνικά νησιά

Οι ταξιδιώτες από την Αυστρία έχουν πλέον τη δυνατότητα να επισκεφτούν τους αγαπημένους τους ελληνικούς προορισμούς με τις απευθείας πτήσεις που έχει προγραμματίσει ήδη από την αρχή του φετινού καλοκαιριού, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Μέσω της στρατηγικής συμφωνίας με έναν από τους μεγαλύτερους tour operators της Αυστρίας και τα αεροδρόμια του Klagenfurt και του Graz, η SKY express εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε τρία από τα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά και ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Οι αυστριακοί επισκέπτες ξεκινούν τις διακοπές τους σε Πάρο, Νάξο και Σκιάθο με μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού και απευθείας πτήσεις.

Θέτει επίσης τις βάσεις για κάθετη αύξηση της τουριστικής κίνησης και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας στα συγκεκριμένα νησιά με την εισροή μεγάλου αριθμού premium τουριστών από την Αυστρία.

Αυτό αποδεικνύει ο τρόπος με τον οποίο εγκαινιάστηκαν οι πρώτες πτήσεις προς τους τρεις ελληνικούς προορισμούς.

Εκπρόσωποι των Αεροδρομίων Klagenfurt και Graz, αλλά και ταξιδιώτες ήταν παρόντες στην τελετή υποδοχής της πρώτης πτήσης η οποία μεταδόθηκε και από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (link εδώ: Steiermark heute vom 05.06.2021 um 19:00 Uhr – ORF-TVthek).

Όπως δηλώνει ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ SKY express «Είναι γνωστή η προτίμηση των αυστριακών ταξιδιωτών προς τα ελληνικά μας νησιά. Σε μια ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα και τον τουρισμό περίοδο, στην SKY express αποφασίσαμε να δικαιώσουμε την επιλογή τους. Οι απευθείας πτήσεις προς Πάρο, Νάξο και Σκιάθο, ενισχύουν τη θετική εμπειρία των επισκεπτών από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς την Ελλάδα και τους αγαπημένους τους προορισμούς”.

Τα απευθείας δρομολόγια έχουν ήδη ξεκινήσει από την αρχή του καλοκαιριού και θα πραγματοποιούνται μέχρι τον Οκτώβριο.

Κατά τη διάρκεια των πτήσεων, οι επιβάτες απολαμβάνουν δωρεάν service με premium επώνυμα προϊόντα, αλλά και πολλές νέες υπηρεσίες που πρόκειται να ανακοινωθούν.

https://www.tourismtoday.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 21, 2021, 15:44:07 μμ
Sky Express: «Αγαπάμε Θεσσαλονίκη!»

Διπλή γιορτή σήμερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για τον Όμιλο επιχειρήσεων IOGR. Ο συγκεκριμένος  Όμιλος,  μεταξύ άλλων διαθέτει την αεροπορική εταιρεία  Sky Express και την εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης  Skyserv. Και αυτό γιατί εγκαινίασε το νέο lounge της  Skyserv  στον καινούργιο τέρμιναλ του αεροδρομίου και έδωσε το όνομα της Θεσσαλονίκης σε ένα από τα έξι καινούργια  Airbus  A-320neo  που η Sky Express παρέλαβε πρόσφατα.

Για το λόγο αυτό ο ιδιοκτήτης του Ομίλου  Γιάννης Γρύλος και οι συνεργάτες του, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, την υπεύθυνη του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, τον διευθύνοντα σύμβουλο της  Fraport Greece  Alexander Zinell και εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης.

Στην ομιλία του ο κ.  Γρύλος ανέφερε: «Σήμερα δυναμώνουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας με τη Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα. Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έχουν αγκαλιάσει τη  Sky Express  από την πρώτη μέρα της παρουσίας μας εδώ. Η πληρότητα των πτήσεων μας είναι υψηλή και το μερίδιο αγοράς που έχουμε κερδίσει πολύ ικανοποιητικό. Ανταποδίδουμε την τιμή δίνοντας σε ένα από τα αεροσκάφη μας  το όνομα  “My Thessaloniki”».

Σχετικά με το αεροδρόμιο ο κ. Γρύλλος είπε:  «Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έχει γίνει ένα πραγματικό στολίδι. Θέλω να συγχαρώ τη  Fraport  και να την ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας.  Η εταιρεία μας βρίσκεται σε φάση δυναμικής ανάπτυξης. Αυξάνουμε  το στόλο μας, τους επιβάτες μας και αναβαθμίζουμε το προϊόν μας. Μέσα σε ένα χρόνο αποκτήσαμε έξι καινούργια  Airbus Α-320neo και έξι  καινούργια ATR 72-600. Σε μια δύσκολη περίοδο προχωρήσαμε σε μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως επενδύσεις στο χώρο των αερομεταφορών. Στο τέλος του 2021 θα διαθέτουμε τον πιο πράσινο στόλο στην Ελλάδα».
 
Απευθυνόμενος τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή ο κ. Γρύλος είπε: «Το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα βελτιώνεται. Πλέον  υπάρχουν συνθήκες υγειούς ανταγωνισμού οι οποίες επιτρέπουν σε εταιρίες όπως η δική μας να προχωρήσει  σε μεγάλες επενδύσεις. Για το λόγω αυτό θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή που ακολουθεί αυτή τη δίκαιη και ισορροπημένη πολιτική η οποία αποβαίνει προς όφελος της εθνικής οικονομίας και κυρίως των επιβατών. Κλείνω με μια υπόσχεση στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Θα συνεχίζουμε να  δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο μας εαυτό. Θα τους παρέχουμε περισσότερες και πιο συμφέρουσες επιλογές και η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας θα γίνεται όλο και πιο δυνατή».

Στην χαιρετισμό του ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας  Καραμανλής είπε: «Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται για την κυβέρνηση στην πρώτη γραμμή γι΄αυτό προχωρούν γρήγορα  τα έργα που θα αλλάξουν την πόλη. Ως κυβέρνηση στηρίζουμε ενεργά τον κλάδο των αερομεταφορών που επηρεάστηκε πολύ από την πανδημία. Συγχαρητήρια στον κ. Γρύλο και τους εργαζομένους για την αναπτυξιακή τους πορεία».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν επίσης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο διευθύνων σύμβουλος της  Fraport Greece  Alexander Zinell.

Το  νέο lounge  της Skyserv βρίσκεται ένα όροφο πάνω από τις αναχωρήσεις. Έχει ιδιαίτερα μοντέρνο  σχεδιασμό, άνετα καθίσματα και καναπέδες, προσφέρει μεγάλη ποικιλία από σνακ και ποτά, ενώ διαθέτει οπτική επαφή με την αίθουσα αναχωρήσεων.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 27, 2021, 17:45:11 μμ
Let’s Ferry με την SKY express… και το ταξίδι συνεχίζεται σε αγαπημένους νησιωτικούς προορισμούς!

Με τη νέα υπηρεσία μπορείτε να συνδυάσετε την αεροπορική με την ακτοπλοϊκή σας μετακίνηση εύκολα και γρήγορα μέσα από το skyexpress.gr

Με την SKY express το ταξίδι δεν σταματάει στο αεροδρόμιο άφιξης!

Από σήμερα σε συνεργασία με την Let’s Ferry, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία διευκολύνει την πρόσβασή σας σε οποιαδήποτε νησιωτικό προορισμό.

Μέσα από το skyexpress.gr μπορείτε πλέον να συνδυάσετε και να διαχειριστείτε εκτός από την αεροπορική και την ακτοπλοϊκή σας μετακίνηση.

Με περισσότερα από 200 δρομολόγια, η νέα υπηρεσία εντάσσεται στη στρατηγική συνδεσιμότητας της SKY express και της δημιουργίας διαύλων επικοινωνίας γεμάτους προοπτικές και ευκαιρίες για όλη τη χώρα.

Έτσι το επιβατικό κοινό έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει το ταξίδι του πέρα από τους 35 προορισμούς εντός Ελλάδας και σε νησιωτικούς προορισμούς που δεν διαθέτουν αεροδρόμιο.

Πώς; Η διαδικασία ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα σε λίγα βασικά βήματα μέσα από την ιστοσελίδα της SKY express.

Απλά επιλέγετε την ακτοπλοϊκή διαδρομή που επιθυμείτε σε συνέχεια της άφιξής σας σε έναν από τους αεροπορικούς προορισμούς μας και κάνετε την κράτηση στο skyexpress.gr.

Με την Let’s Ferry η SKY express δημιουργεί τις προϋποθέσεις να σχεδιάσετε τις διακοπές σας συνολικά, μέσα από έναν και μόνο ιστότοπο: στο www.skyexpress.gr μπορείτε εφεξής να οργανώσετε τα πάντα, από πτήσεις, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκινήτου και διαμονή σε προνομιακές τιμές.

Όπως δηλώνει σχετικά η Δέσποινα Κατσίκα, IOGR Group Marketing & Communications Manager:

“Στόχος μας είναι να ανοίγουμε δρόμους στους ταξιδιώτες και τους λάτρεις των ελληνικών προορισμών. Αναζητούμε διαρκώς τρόπους να φτάνουμε πιο μακριά και να προσφέρουμε μια εμπειρία ταξιδιού υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικούς όρους. Από σήμερα, με στρατηγικό συνεργάτη την εξειδικευμένη online πλατφόρμα κρατήσεων Let’s Ferry δίνουμε στους επιβάτες μας τη δυνατότητα να προγραμματίσουν το ταξίδι τους ακόμα και σε προορισμούς που διαθέτουν μόνο λιμάνι.

Με μια επίσκεψη στο www.skyexpress.gr θα οργανώσουν τα πάντα μέχρι και την άφιξη τους στον τόπο που επέλεξαν. Για τα υπόλοιπα, εμπιστευόμαστε την ελληνική φιλοξενία και το υψηλό επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών της χώρας”.

Αντίστοιχα, ο Head of Business Development της LETS FERRΥ Στέλιος Μπεκυράς αναφέρει:

“Μέσα από τη διαλειτουργικότητα των πληροφοριακών συστημάτων προσφέρουμε γρήγορα και απλά τη δυνατότητα σε κάθε ταξιδιώτη να οργανώσει το ταξίδι του ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο. Κι αυτό με ασφάλεια στις συναλλαγές και πλήρη αξιοποίηση των πιο εξελιγμένων τεχνολογικών εργαλείων”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.letsferry.com

https://www.airnews.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 29, 2021, 18:57:20 μμ
Sky express: Ενώνει τις δυνάμεις της με την Air Serbia

«Ανοίγουμε τα φτερά μας στο εξωτερικό, αυτή τη φορά και μαζί με τους φίλους μας! Προχωράμε σε στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς αεροπορικές εταιρίες για να σας προσφέρουμε καλύτερες διασυνδέσεις με τους προορισμούς μας στην Ελλάδα! Είμαστε περήφανοι που κάνουμε το ταξίδι στην πατρίδα μας πιο εύκολο για όλο και περισσότερους επιβάτες!» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Air Serbia είναι ηγέτης στις αερομεταφορές από την ίδρυση της εταιρείας το 1927. Η Air Serbia ήδη πετάει σε παραπάνω από 60 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική και την Αφρική, τόσο σε επιβατικές όσο και σε εμπορικές μεταφορές. Μέσω της Etihad Airways και άλλων συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών, εκτελεί πτήσεις σε διεθνείς προορισμούς στην Ασία, την Αυστραλία, τη Βόρεια Αμερική και την Αφρική. Η προτεραιότητα της Air Serbia είναι η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών στους επιβάτες της. Στόχος της είναι να παρέχει στους πελάτες τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ανεξάρτητα από τη θέση.

https://www.airnews.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 02, 2021, 19:28:14 μμ
H SKY express ξεκινά πτήσεις προς το Λονδίνο

Από την 1η Αυγούστου ξεκινά η SKY express τις πτήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο. Η αεροπορική εταιρεία του ομίλου IOGR, συμφερόντων του Κρητικού επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου, επεκτείνει το δίκτυο εξωτερικού με την προσθήκη ενός ακόμη δρομολογίου.

Η SKY express διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας 35 προορισμούς του εσωτερικού, ενώ πετάει και σε 9 προορισμούς του εξωτερικού, συνδέοντας την Ελλάδα με 6 χώρες.

Επενδύει στον στόλο της

Νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο, η Sky express υπέγραψε συμφωνία με την ATR για την απόκτηση των συνολικά έξι νέων σύγχρονων “πράσινων” αεροσκαφών ATR 72-600, μία επένδυση που ανέρχεται στα 200 εκατ. ευρώ. Η παράδοση των αεροσκαφών αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του έτους.

Τον φθινόπωρο του 2020, η αεροπορική εταιρεία είχε ανακοινώσει την απόκτηση έξι ολοκαίνουργων αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo. Η αξία της συγκεκριμένης συναλλαγής, σε τιμές τιμοκαταλόγου (δεδομένου ότι το τίμημα διαμορφώνεται χαμηλότερα ανάλογα με τους όρους της συμφωνίας), αντιστοιχεί σε 400 εκατ. ευρώ.

https://www.tourismtoday.gr/
Τίτλος: Απ: Sky Express
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 14, 2021, 10:28:32 πμ
Sky Express: Συνεργασία με την American Airlines!

Νέα αεροπορική συνεργασία ανακοίνωσε η Sky Express. Αυτή τη φορά με την American Airlines. Αυτό σημαίνει πως ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ θα  μπορούν με ένα εισιτήριο να ταξιδεύουν μέχρι την Αθήνα με την American Airlines  και να συνεχίζουν το ταξίδι τους με την Sky Express σε έναν από τους 35 προορισμούς της στην Ελλάδα.

Η εξέλιξη αυτή διευκολύνει το τουριστικό ρεύμα από τις ΗΠΑ προς ελληνικούς προορισμούς, ιδιαίτερα τα ελληνικά νησιά.
 
Παρόμοιες συμφωνίες η SKY Express έχει κάνει με την Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines και την Cyprus Airways.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/