TravelChat - Ταξιδιωτικό Forum

Περί Ταξιδίων... => Οργανωμένα Ταξίδια => Μήνυμα ξεκίνησε από: iguanna στις Απρίλιος 22, 2014, 13:47:07 μμ

Τίτλος: Μυτιλήνη με τον Ακάδημο
Αποστολή από: iguanna στις Απρίλιος 22, 2014, 13:47:07 μμ
Υπήρχε μια εκδρομή για το Πάσχα για τη Μυτιλήνη με τον Ακάδημο και σκεφτόμουν να πάω με μια φίλη μου που δεν είχε ξαναδεί το νησί (εγώ έχω πάει κάποιες φορές). Πήρα τηλέφωνο λοιπόν και ρώτησα αν υπάρχει κάποια ξενάγηση στα μέρη που θα πάμε γιατί η φίλη μου ήθελε να μάθει πράγματα για τον Άγιο Ραφαήλ, τον Ταξιάρχη κλπ. Στο τηλέφωνο η υπάλληλος μου "τα μασούσε" και δε μου απάντησε ξεκάθαρα αν υπάρχει κάποια ξενάγηση ή όχι. Μου έλεγε συνεχώς "ό,τι λέει το πρόγραμμα". Το πρόγραμμα λέει περιηγήσεις με συνοδό αρχηγό. Σύμφωνα με την εμπειρία σας αυτό σημαίνει οτι δε θα μας πει κανείς κάποια πράγματα για το νησί και τα μέρη που πάμε; Γιατί από όσο ξέρω ο αρχηγός συνοδός δεν επιτρέπεται να κάνει ξενάγηση. Ποια είναι η εμπειρία σας; Τελικά θύμωσα με τον τρόπο που μου μίλησε η υπάλληλος και δεν πήγαμε. Εσείς τι ξέρετε; Στην Ελλάδα γίνονται ξεναγήσεις και με ποιον τρόπο; Ευχαριστώ.
Τίτλος: Απ: Μυτιλήνη με τον Ακάδημο
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 22, 2014, 13:57:49 μμ
Στα ταξιδια εσωτερικου ο αρχηγος εχει και ρολο ξεναγου... αν το προγραμμα ελεγε επισκεψη στον Άγιο Ραφαήλ, τον Ταξιάρχη κλπ. θα σας πηγαιναν και σιγουρα κατι θα ελεγαν... και να μην τα ηξερε ο αρχηγος, σιγουρα το γραφειο θα του ειχε δωσει φυλλαδια για να διαβασει.
Τίτλος: Απ: Μυτιλήνη με τον Ακάδημο
Αποστολή από: iguanna στις Απρίλιος 22, 2014, 14:26:09 μμ
Μα εγώ ξέρω οτι ο αρχηγός απαγορεύεται να κάνει ξενάγηση. Έχετε δει εσείς να κάνει ξενάγηση ο αρχηγός; Γιατί σε προηγούμενη εκδρομή που είχα πάει στη Ζάκυνθο ήταν πολύ αυστηροί με αυτό το θέμα.
Τίτλος: Απ: Μυτιλήνη με τον Ακάδημο
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 22, 2014, 18:16:56 μμ
Μα εγώ ξέρω οτι ο αρχηγός απαγορεύεται να κάνει ξενάγηση. Έχετε δει εσείς να κάνει ξενάγηση ο αρχηγός; Γιατί σε προηγούμενη εκδρομή που είχα πάει στη Ζάκυνθο ήταν πολύ αυστηροί με αυτό το θέμα.

Πολυ παλια που εκανα καποιες εκδρομουλες με πουλμαν μας εκανε ''ξεναγηση'' ακομη και ο οδηγος!!
Και οι αρχηγοι κανουν μια συντομη ''ξεναγηση''... μη φανταστεις πολλα πραγματα... αλλα κατι μαθαινεις.