Αποστολέας Θέμα: Πληροφορίες για Νεπάλ!!!  (Αναγνώστηκε 11733 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Πληροφορίες για Νεπάλ!!!
« στις: Αύγουστος 16, 2010, 03:30:06 πμ »
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΕ 3 ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ!ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΠΑΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Πληροφορίες για Νεπάλ!!!
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 16, 2010, 05:34:45 πμ »
Εδώ κατι υπαρχει αναρτημενο σχετικα με Νεπαλ... αλλα θα ψαξουμε κι' αλλο για σενα. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 16, 2010, 10:22:20 πμ »
H CELL ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!ΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ,ΠΑΡΕΛΕΙΠΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ,ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 16, 2010, 10:35:32 πμ »
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση fei σχετικά με την προσφορά από το Cell.
Δυστυχώς μερικά πρακτορεία μας αντιμετωπίζουν σαν χαζούς τουρίστες όπως, πολύ σωστά, αναφέρεις. Μίλησες μήπως με Versus?
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 16, 2010, 10:56:16 πμ »
Μου φαίνετε θα σταματήσω να βάζω τις προσφορές τους... :crazy:

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 16, 2010, 11:16:40 πμ »
ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ VERSUS ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ HERONIA!TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΡΟΤΕΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ!ΓΙΆΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΟΥ.ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ,ΣΩΣΤΑ?ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗ CELL,ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΆΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!!!

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 16, 2010, 11:37:29 πμ »
Και δεν είσαι η πρώτη  :diablo:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 16, 2010, 13:11:09 μμ »
Αν δε βρεις οργανωμενο... πας μονη σου?

Κοιτα λιγο εδω http://www.earthscape.gr/web/

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 16, 2010, 13:15:14 μμ »
ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ VERSUS ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ HERONIA!TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΡΟΤΕΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ!ΓΙΆΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΟΥ.ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ,ΣΩΣΤΑ?ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗ CELL,ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΆΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!!!
Καμία σχέση..απλά έχω ενημέρωση για τις προσφορές τουςμέσω mail

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 16, 2010, 15:17:18 μμ »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ dk!!!ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ!!!ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΑ.ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!!!