ΑρχικήΒοήθειαΑναζήτησηΣύνδεσηΕγγραφή

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σεπτέμβριος 10, 2010, 12:40:06 μμ

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση

News
Βρίσκεστε στο αναβαθμισμένο Travelchat Forum. Για οποιαδήποτε παρατήρηση ή πρόταση μπορείτε να στείλετε email στο info@travelchat.gr

Stats
35076 μηνύματα σε 2006 θέματα από 1064 μέλη
Τελευταίο μέλος: ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
+  TravelChat - Ταξιδιωτικό Forum
|-+  Ενότητα Μελών
| |-+  Η γνώμη σας μετράει ...
| | |-+  Ποιο ήταν το καλύτερο, το ακριβότερο και το πιο μακροχρόνιο ταξίδι σας?
« προηγούμενο επόμενο »
Σελίδες: [1] 2 3 Κάτω Εκτύπωση
Θέμα: Ποιο ήταν το καλύτερο, το ακριβότερο και το πιο μακροχρόνιο ταξίδι σας?  (Αναγνώστηκε 305 φορές)
manelaki
Hero Member
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

Όμορφη Λακωνία=Όμορφες Διακοπές

« στις: Ιούνιος 27, 2010, 11:09:10 πμ »

Νομιζω ο τιτλος το λεει ξεκαθαρα....
Ποιο ηταν το καλυτερο σας ταξιδι και γιατι? για οποιοδηποτε λογο....ειτε λογω παρεας ειτε επειση πηγατε σ'ενα μερος που παντα ονειρευοσασταν.
Ποιο ηταν το πιο δαπανηρο σας ταξιδι?
Και ποιο ηταν το πιο μακροχρονιο?
Περιμενω απαντησεις  bigrin
Καταγράφηκε

Πάμε να φύγουμε απ' αυτή την πόλη, όλα ξηλώθηκαν μείναμε μοναχοί...άνθρωποι σπίτια και φωνές κάνουν κομμάτια το μυαλό μου...
Πάμε να φύγουμε σου λέω..Να γίνουμε ταξιδευτές.. http://www.youtube.com/watch?v=mqiX_J1qaoM
I have the entire world inside my soul ....♥*♫ ♥...~*~...Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ...~*~...♥*♫ ♥
evi
Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 27, 2010, 12:00:40 μμ »

Το πιο μακροχρόνιο ήταν το 2001, ένας μήνας με interrail σε όλη την Ευρώπη. Ξεκινήσαμε από Πάτρα , πήραμε πλοιο για Αγκώνα, από εκεί οδικώς Ιταλια- Αυστρία- Γερμανία- Σουηδία-Φινλανδία-Νορβηγία-Δανία-Ολλανδία-ΓΕρμανία- Ιταλία και πίσω Ελλάδα. Αλλάξαμε τρένα, λεωφορεία, νταλίκα, καράβια, τραμ. Δεν ξέρω αν θα είχα τις αντοχές να το ξαναέκανα.

Για το πιο ακριβό και το πιο όμορφο άσε με λίγο να σκεφτώ και επανέρχομαι. 
Καταγράφηκε
manelaki
Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 27, 2010, 12:04:41 μμ »

Ενταξει  bigrin bigrin bigrin
αυτο με το interrail θελω πολυ να το δοκιμασω...εστω και για λιγοτερες μερες.το θεμα ειναι οτι κανεις δεν με ακολουθει.το ιδιο θα ηθελα να κανω και στα βαλκανια... bigrin
Καταγράφηκε

Πάμε να φύγουμε απ' αυτή την πόλη, όλα ξηλώθηκαν μείναμε μοναχοί...άνθρωποι σπίτια και φωνές κάνουν κομμάτια το μυαλό μου...
Πάμε να φύγουμε σου λέω..Να γίνουμε ταξιδευτές.. http://www.youtube.com/watch?v=mqiX_J1qaoM
elina
Διαχειριστής
Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 27, 2010, 12:12:31 μμ »

Το πιο μακροχρόνιο ήταν το 2001, ένας μήνας με interrail σε όλη την Ευρώπη. Ξεκινήσαμε από Πάτρα , πήραμε πλοιο για Αγκώνα, από εκεί οδικώς Ιταλια- Αυστρία- Γερμανία- Σουηδία-Φινλανδία-Νορβηγία-Δανία-Ολλανδία-ΓΕρμανία- Ιταλία και πίσω Ελλάδα. Αλλάξαμε τρένα, λεωφορεία, νταλίκα, καράβια, τραμ.

Θα πρέπει να ήταν φοβερό ταξίδι  wacko Και φαντάζομαι θα στοίχισε και ακριβά
Καταγράφηκε

Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!
Dimitra
Hero Member

Διακοπές στα Χανιά τον Αυγουστο!!!

« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 27, 2010, 13:04:30 μμ »

Ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη!!! θα ήθελα πολύ να κάνω.....αλλα χρειάζονται μέρες και παρέα......οσο για χρήματα...μπορείς να εξοικονομίσεις αποφεύγοντας να μένεις σε μεγάλα ξενοδοχεία και κάνοντας περιττά έξοδα που ίσως να έκανες πηγαίνοντας για 1 εβδομαδα σε ένα μόνο προορισμο... good

Εως τα μέχρι τώρα πραγματοποιημένα ταξίδια μοου, το καλύτερο και ακριβότερο ήταν αυτό στη Μπαγκοκ και Μπαλί....ταξιδι που το φέρνω ακόμα και σήμερα στο μυαλό μου,  συζητάω γι' αυτό και θέλω οπωσδήποτε να ξαναπαω σ' αυτά τα μέρη!!! kiss
Καταγράφηκε
manelaki
Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 27, 2010, 13:09:04 μμ »

Ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη!!! θα ήθελα πολύ να κάνω.....αλλα χρειάζονται μέρες και παρέα......οσο για χρήματα...μπορείς να εξοικονομίσεις αποφεύγοντας να μένεις σε μεγάλα ξενοδοχεία και κάνοντας περιττά έξοδα που ίσως να έκανες πηγαίνοντας για 1 εβδομαδα σε ένα μόνο προορισμο... good

Εως τα μέχρι τώρα πραγματοποιημένα ταξίδια μοου, το καλύτερο και ακριβότερο ήταν αυτό στη Μπαγκοκ και Μπαλί....ταξιδι που το φέρνω ακόμα και σήμερα στο μυαλό μου,  συζητάω γι' αυτό και θέλω οπωσδήποτε να ξαναπαω σ' αυτά τα μέρη!!! kiss

μπορεις επισης να εξοικονομεις χρηματα ταξιδευοντας με το νυχτερινο τρενο...
σου το ευχομαι !! kiss ποσο κοστιζει περιπου ενα ταξιδι στο μπαλι? ελεγα στη μαμα μου αυτα που λεγατε οταν ειχαμε συναντηθει και με ρωτουσε... bigrin
Καταγράφηκε

Dimitra
Hero Member

Διακοπές στα Χανιά τον Αυγουστο!!!

« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 27, 2010, 14:10:08 μμ »

Αν πας μόνο Μπαλί και δε το συνδιάσεις με κάτι άλλο, σου έρχεται σε καλή τιμή.
Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία βγάζουν συνεχώς προσφορες με αεροπορικά, ξενοδοχεία και ξεναγήσεις.....δεν είναι πολύ ακριβό ταξιδι πλέον.....
Καταγράφηκε
evi
Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 27, 2010, 17:58:33 μμ »

Το ταξίδι που ανέφερα δεν ήταν πολύ ακριβό. Είχα βγάλει κάρτα για ένα μήνα από τον ΟΣΕ που μου έδινε την δυνατότητα να ταξιδέχω με όλα τα τρένα σε όλη την Ευρώπη ( επίσης είχα εκπτώσεις σε καράβια: πλοίο από Ελλάδα- Ιταλία , πλοίο από Στοκχόλμη- Ελσίνκι) Η κάρτα αυτή στοίχισε 500 ευρώ. Ξενοδοχεία δεν είχα κλείσει από πιο πριν ( Μίκελι Φιλναδίας, Μπόσκοπ Ολλανδίας και Βερολίνο φιλοξενήθηκα σε σπίτια φίλων), έβρισκα φτηνά ξενοδοχεία την τελευταία στιγμή, συνήθως έπαιρνα ταξί από τον σταθμό των τρένων και του έλεγα να με πάει σε καλό και φτηνό ξενοδοχείο , 9 στα 10 με πήγαν σε πολύ οικονομικά και σχετικά όμορφα ξενοδοχεία. Την διαδρομή από Αγκώνα έως Αμβούργο την έκανα με νταλίκα, φοβερή εμπειρία!! Γενικά δεν ήταν φτηνά αλλά σίγουρα δεν ήταν το πιο ακριβό ταξίδι μου.

Σχετικά με Μπαλί, εμένα μου στοίχισε 1.050 ευρώ η μια εβδομάδα αεροπορικά και ξενοδοχείο ( τα έκλεισα μόνη μου). Από εκεί και πέρα 15 ευρώ ημερησίως πλήρωνα τον οδηγό που ερχόταν και μας έκανε τον γύρο του νησιού (από 9 το πρωί έως 9 το βράδυ).

Καταγράφηκε
panpan
Hero Member

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 27, 2010, 20:47:49 μμ »

1) το καλυτερο: την πρωτη φορα που πηγα στην καραιβικη
2) το ακριβοτερο, το ιδιο
3) 50 ημερες στην Θασο
Καταγράφηκε
dk
Γενικός Συντονιστής
Hero Member

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 27, 2010, 21:10:53 μμ »

Για αλλη μια φορα στεκομαι τυχερος γιατι ενα ταξιδι μου τα περιλαμβανει ολα!!!
Road trip 2006 Δυτικοκεντρική Ευρώπη
13 χωρες... 17 ημερες και πολλα ευρω!! bigrin
Καταγράφηκε

We are all travellers on the earth. We come...we see...we go!!
Σελίδες: [1] 2 3 Πάνω Εκτύπωση 
« προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: