Ένας συνάδελφος μου σύστησε επίσης την ιστοσελίδα hotelcombined.com και μου είπε ότι είναι ακόμα καλύτερη από το booking , δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ όμως.
Εχει δικιο ο συναδελφος σου...εγω εκλεισα με αυτην περυσι Βουλγαρια με 30 ευρω το δωματιο ενω το Booking ηθελε 57...αλλα εκλεισα 2 μηνες πριν και πληρωθηκαν την επομενη μερα μεσω της πιστωτικης μου.Επειδη ομως η πολιτικη του ξενοδοχειου ελεγε ακυρωση μεχρι δυο μερες πριν την αφιξη, πηρα τηλεφωνο για να ρωτησω τι θα γινει αν ακυρωσω...μου απαντησαν πως θα μου ξαναπιστωσουν τα χρηματα.
Αντιγραφω απο τη σελιδα τους για να καταλαβετε πως λειτουργουν...
Το HotelsCombined.com είναι μια μοναδική μηχανή αναζήτησης, την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν οι καταναλωτές για να βρουν διαθεσιμότητα και τιμές ξενοδοχείων και για να συγκρίνουν τις τιμές των ξενοδοχείων που προσφέρουν οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες οnline κρατήσεων. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας, οι ταξιδιώτες δεν θα πρέπει πλέον να ψάχνουν τις ιστοσελίδες μια προς μία, προκειμένου να βρουν τις καλύτερες τιμές. Μόλις βρείτε το ξενοδοχείο που καλύπτει τις ανάγκες σας, σας συνδέουμε κατευθείαν με την ιστοσελίδα online κρατήσεων της επιλογής σας και πραγματοποείτε την κράτηση άμεσα.