Αποστολέας Θέμα: Grefis holidays  (Αναγνώστηκε 3039 φορές)

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Newbie
  • *
Grefis holidays
« στις: Μάιος 02, 2008, 02:43:06 πμ »
Πολύ κακή εντύπωση από το πρακτορείο Grefis για εκδρομή στην Ιταλία (Βενετία-Φλωρεντία-Ρώμη). Κακή οργάνωση, το λεοφωρείο παλιό και χάλασε, αλλάξαμε 4 λεοφωρεία, καθόλου καλός αρχηγός (Διονύσης).

Με το ίδιο πρακτορείο όμως για εκδρομή στο Μαυροβούνιο μείναμε ικανοποιημένοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 11, 2008, 22:09:47 μμ by dk »

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Grefis holidays
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 04, 2008, 13:58:01 μμ »
Φιλικο μου ζευγαρι, ταξιδεψε στη Γαλλοιταλικη Ριβιερα με το συγκεκριμενο γραφειο και μου μιλησαν για πολυ φορτωμενο και κουραστικο προγραμμα(πολλες ωρες μεσα στο πουλμαν)!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 11, 2008, 22:14:06 μμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος cult

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 07, 2009, 23:53:33 μμ »
Γεια χαρα σε ολους.Παιδια οντως ειναι τοσο χαλια το grefis?Γιατι αλλοι λενε καλα λογια και αλλοι οχι?Σκεφτομαι το ταξιδι της ιταλογαλλικης ριβιερα(ως τα ξιδι του μελιτος) αλλα με αυτα που διαβασα εχω τρομοκρατηθει.Καμια εμπειρια καποιου που ταξιδεψε προσφατα?????

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 08, 2009, 04:08:19 πμ »
Γεια χαρα σε ολους.Παιδια οντως ειναι τοσο χαλια το grefis?Γιατι αλλοι λενε καλα λογια και αλλοι οχι?Σκεφτομαι το ταξιδι της ιταλογαλλικης ριβιερα(ως τα ξιδι του μελιτος) αλλα με αυτα που διαβασα εχω τρομοκρατηθει.Καμια εμπειρια καποιου που ταξιδεψε προσφατα?????

Δεν ξερω αν ενα ταξιδι με το grefis ειναι χαλια...κι αυτο γιατι δεν εχω προσωπικη αποψη...απλα μοιραστηκα μαζι σας την εμπειρια ενος φιλικου μου ζευγαριου.
Μπορει σαν γραφειο να ειναι τελειο...μπορει οτι εκανε στο συγκεκριμενο ταξιδι να αναγραφοταν στο προγραμμα αλλα απλα οι φιλοι μου να μην αντεξαν τους ρυθμους...αυτο που μου ειπαν ηταν οτι το προγραμμα ηταν πολυ φορτωμενο που σημαινει πολλες ωρες μεσα στο πουλμαν...προσωπικα θα ημουν ευχαριστημενος αν ειχα τοσο γεματο προγραμμα γιατι θα εβλεπα περισσοτερα πραγματα και μην ξεχνας οτι πας μονο για 8-10 μερες...δεν θα πηγαινα για ξεκουραση...θα πηγαινα για να δω...οποτε τι καλυτερο απο ενα γεματο προγραμμα...αν ηθελα ξεκουραση θα επελεγα Μαυρικιο...κοκοφοινικες...ηλιο και ξαπλωστρα!! :smile_:

ΥΓ.Προσοχη...δεν μου ανεφεραν ποτε για παλιο λεωφορειο...ή προβλημα με το ξενοδοχειο...μονο για κουραστικο προγραμμα που για αλλους θα ηταν οτι καλυτερο!!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος cult

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 08, 2009, 10:12:27 πμ »
Ευχαριστω για την απαντηση.Για το λεωφορειο πηρα αφορμη απο το πρωτο μηνυμα του τοπικ.ΚΑι αν οντως το λεvforeio einai xalia einai zητημα για τοσες ωρες σε αυτο.Συμφωνω με τη θεση σου και για το φορτωμενο προγραμμα.
Αν υπαρχει εμεπιρια καποιου που εχει ταξιδεψει με το εν λογω γραφειο θα βοηθουσε.

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 12, 2009, 11:37:25 πμ »

Δεν ξερω αν ενα ταξιδι με το grefis ειναι χαλια...κι αυτο γιατι δεν εχω προσωπικη αποψη...απλα μοιραστηκα μαζι σας την εμπειρια ενος φιλικου μου ζευγαριου.
Μπορει σαν γραφειο να ειναι τελειο...μπορει οτι εκανε στο συγκεκριμενο ταξιδι να αναγραφοταν στο προγραμμα αλλα απλα οι φιλοι μου να μην αντεξαν τους ρυθμους...αυτο που μου ειπαν ηταν οτι το προγραμμα ηταν πολυ φορτωμενο που σημαινει πολλες ωρες μεσα στο πουλμαν...προσωπικα θα ημουν ευχαριστημενος αν ειχα τοσο γεματο προγραμμα γιατι θα εβλεπα περισσοτερα πραγματα και μην ξεχνας οτι πας μονο για 8-10 μερες...δεν θα πηγαινα για ξεκουραση...θα πηγαινα για να δω...οποτε τι καλυτερο απο ενα γεματο προγραμμα...αν ηθελα ξεκουραση θα επελεγα Μαυρικιο...κοκοφοινικες...ηλιο και ξαπλωστρα!! :smile_:

Συμφωνω με αυτα που λες.Προφανως,οι φιλοι σου δεν ηξεραν τι σημαινει γεματο προγραμμα.Αλλα αυτο το γνωριζεις εκ των προτερωνΑν θες,κλεινεις μια μεγαλη πολη για να την χορτασεις και να μην τρεχεις απο δω και  απο κει.Αν θες πιο πολλα πραγματα,κανεις ενα πανοραμα χωρας.Αν θες ξεκουραση ,παμε για τρελλες στι Σευχελλες, :dance:!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 12, 2009, 12:38:58 μμ by dk »
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

« Απάντηση #6 στις: Μάιος 23, 2011, 16:10:47 μμ »
http://www.grefis.gr/ekdromes/-/italy/nuovo-bella-italia-ekdromiitalia.html
Σκέφτομαι έντονα να κλείσω το συγκεκριμένο πακετάκι.485€....Αξίζει;;; ( αρκούν οι ημέρες για το αναγραφόμενο πρόγραμμα.)
Όποιος γνωρίζει pls msg me....
Διορθώνω...!
http://www.grefis.gr/ekdromes/-/italy/taxidi-italia-bellaitalia.html

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 23, 2011, 16:57:55 μμ »
Κουραστικο...
Και τα πλοια δεν παλευονται...
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 23, 2011, 17:52:53 μμ »

Σκέφτομαι έντονα να κλείσω το συγκεκριμένο πακετάκι.485€....Αξίζει;;; ( αρκούν οι ημέρες για το αναγραφόμενο πρόγραμμα.)
http://www.grefis.gr/ekdromes/-/italy/taxidi-italia-bellaitalia.html

Μετεφερα το μνμ σου εδω, στα οργανωμενα και στο τοπικ του Grefis holidays για να δεις και σχολια για το συγκεκριμενο γραφειο... την αποψη μου μπορεις να τη διαβασεις παραπανω.
Στο θεμα μας τωρα... εχω κανει το ιδιο 7ημερο αλλα με αλλο γραφειο... σαν προγραμμα ειναι καλο με την εννοια οτι βλεπεις οσο το δυνατον περισσοτερη Ιταλια, ειναι ομως κουραστικο γιατι εχει πολλα χλμ... περισσοτερες ωρες βρισκεσαι στο δρομο παρα στα αξιοθεατα.

« Απάντηση #9 στις: Μάιος 24, 2011, 00:00:51 πμ »
Ευχαριστώ πολύ dk ( για την μεταφορά του θέματος ) για την άμεση απάντηση... δεν έχω θέμα με την κούραση !!! Εξάλλου αν ήθελα ξεκούραση θα προτιμούσα κάτι εξωτικό !!! Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν η δόση - ''γεύση'' που παίρνεις από κάθε πόλη επαρκεί, ως προς τα βασικά πάντοτε. Κάποιος φίλος έκανε και αυτό http://www.colonialtravel.gr/excursions_det.asp?excursion_id=191&cat_id=1
Από εκεί πήρα την ιδέα... Ακούω απόψεις και για τα δυο !!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 24, 2011, 04:09:31 πμ by dk »